8 Ay

8 Ay

Son dakika 8 ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 ay haber sayfamızda...

8 Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45.350 8 ay haberi bulunmuştur.
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “NATO savunma bakanları, Ukrayna’ya hava savunma dahil daha fazla askeri destek sağlama konusunda anlaştı” dedi.
19.04.2024 Dünya
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek Azerbaycan ve Ermenistan tarafından gerçekleştirilen sınır belirleme komisyonunun 8. toplantısında, Ermenistan işgali altında bulunan 4 köyün Azerbaycan’a geri verilmesi ve sınır belirleme çalışmalarının sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varıldı.
19.04.2024 Dünya
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor Hobi olarak 10 yıldır kuşlarla ilgilenen ve aynı zamanda muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 5 yıl önce, yavruyken aldığı 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanına, hayatını kaybeden dedesinin adı olan 'Osman' ismini koydu. Bir yıl boyunca eğitim verdiği papağanına 50'den fazla kelime öğreten Çakmak, aynı zamanda verdiği komutlarla, kendisine söylenenleri yerine getirmesini de sağladı. ‘Osman’ın, komutuyla yürüyerek kafesine gittiğini, çağırınca yanına geldiğini, birisine kızmasını istediğinde de çıkardığı seslerle kızgınlığını ifade ettiğini belirten Çakmak, “Osman'ı ilk aldığımda, bebekken, dedemin ismini koydum. Osman'ı, kendimizden, ailemizden bir parça gibi hissettik. Osman, evimize geldiğinde birkaç ay boyunca bizi ısırdı. Fakat sonrasında bizden bir parça oldu. Çocuklara, anneye, babaya karşı, bana karşı hep hassastır. Benim sesimi duysun yeter ki. Kapıyı vurup, ‘Açın kapıyı’ dediğim zaman, hemen ‘Baba, baba’ diye bağırıyor. Ailemizin bir ferdi olduğunu kendi de biliyor. Yabancılara karşı biraz agresif" diye konuştu.
16.04.2024 Yaşam
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi Bursa’da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor.
16.04.2024 Gündem
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni, Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı.
13.04.2024 Gündem
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu'
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu' Yağmurlu ve gökyüzünün kapalı olduğu günlerin ardından nadiren yüzünü gösteren güneş ışınlarından etkili şekilde yararlanmak için tasarlandı, Karadenizli çiftlerin ilginç tartışmasından doğdu. 'Dönen Ev'in Rizeli mucidi ve inşaatçı Cemil Eksilmez, "ODTÜ'lü uzmanlara da danışarak yaptık" dediği tasarımını anlattı.
10.04.2024 Yaşam
Kaybetti ama pes etmedi!  20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu
Kaybetti ama pes etmedi! 20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu Antalya'da yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın (52), daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıldır muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazanan Aydın, kentin en büyük 3’üncü mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024 Gündem
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti Diyarbakır’da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini belirterek, "Tek bir şey istiyorum; o da koruma kararı. Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili görülen davada, babaanne Cihangül Kurumlu 29 yıl 2 ay, hala Deniz Tiftik 26 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
2.04.2024 Gündem
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'Şila' isimli 2,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği kulübesini ateşe vererek öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Baki’ye (57) 4 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı.
30.03.2024 Gündem
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim Erzurum’da Suriye uyruklu sevgilisi Mohammad Nizar Arnabeh (30) tarafından öldürülen Rusya vatandaşı Anastasia Emelianova'nın (33) avukat arkadaşı Varya Mihaylova (32), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaları yakından takip ediyor.
29.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 59 ülkeden 1000 yabancı öğrenciye burs verdi.
25.03.2024 Gündem
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu Bursa’da ‘Hatırını kıramadım’ dediği arkadaşı Ayhan Aydın'ın (29) sevgilisi G.K.'ye (29) şiddet uyguladığı öne sürülen eski eşi Bülent K.'nin gece kulübüne ateş açıp, burada görevli emekli polis memuru Murat Kayalı’yı (51) öldürerek 2 kişiyi de yaralayan Şükrü Karakaya (24), hakkında karar çıktı.
22.03.2024 Gündem
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı!
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı! İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu!
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.
18.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u, her geçen gün özlediği o güzel günlere bir adım daha yaklaştırıyoruz. Taşdelen-Yenidoğan-Alemdağ Kavşağı ile Çekmeköy trafik çilesinden kurtulacak. Yine Ekşioğlu, Alemdağ, Çatalmeşe, Nişantepe, Taşdelen, Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize girişleri çok daha kolaylaştıracak” açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.