8 Ekim

8 Ekim

Son dakika 8 EKİM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 EKİM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 EKİM haber sayfamızda...

8 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.908 8 ekim haberi bulunmuştur.
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü Kuzey sınırındaki Lübnan'daki en ciddi askeri güç Hizbullah'la 8 Ekim tarihinden bu yana çatışan İsrail ordusu, bir diğer kuzey komşusu Suriye'de savaşın başından beri en kanlı saldırıya imza attı.
29.03.2024 Haberler
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı!
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı! Beşiktaş’ın hocası Santos hücum hattını değiştirmeye hazırlanıyor. Mağlup oldukları son 3 maçta 1 gol atmalarını dikkate alan Portekizli teknik adam, Başakşehir’e karşı Aboubakar’ı 11’de düşünüyor.
27.03.2024 Beşiktaş
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra Afrika Kupası’na giden ve burada sakatlanan Aboubakar, Santos tarafından affedilse de eski günlerini mumla aratıyor.
14.03.2024 Beşiktaş
Savaşın sıçradığı Orta Doğu ülkesinde İsrail SİHA'sı havada imha edildi
Savaşın sıçradığı Orta Doğu ülkesinde İsrail SİHA'sı havada imha edildi Güney Lübnan'da uçan İsrail'e ait bir silahlı insansız hava aracı havada vurulup düşürüldü.
26.02.2024 Haberler
Zelenskiy'den dikkat çeken açıklama! 'Rusya yaz başında karşı saldırı eylemleri hazırlayacak'
Zelenskiy'den dikkat çeken açıklama! 'Rusya yaz başında karşı saldırı eylemleri hazırlayacak' Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın mayıs sonu ya da yaz aylarında Ukrayna’ya karşı yeni bir saldırı hazırladığını ancak kendi savaş planının net olduğunu açıkladı.
25.02.2024 Dünya
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar Orta Doğu'da beş ülkeye yayılan çatışmaların Doğu Akdeniz'e sıçraması artık an meselesi, füze gemilerinin yanı sıra savaş uçaklarının yer aldığı gövde gösterisi doğrudan bir ülkeyi tehdit ediyor.
23.02.2024 Dünya
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü İsrail'de Gazze'de olanları eleştirenler ağır bedeller ödemek zorunda kalıyor. Gazze'de öldürülen çocuklarla ilgili yaptığı paylaşımın ardından işinden kovulup tutuklanan ve işkence gören İsrailli tarih öğretmeni Meir Baruchin, CNN TÜRK ekibinden Aybike Coşkun'a konuştu.
15.02.2024 Haberler
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü İsrail'de Gazze'de olanları eleştirenler ağır bedeller ödemek zorunda kalıyor. Gazze'de öldürülen çocuklarla ilgili yaptığı paylaşımın ardından işinden kovulup tutuklanan ve işkence gören İsrailli tarih öğretmeni Meir Baruchin, CNN TÜRK ekibinden Aybike Coşkun'a konuştu.
15.02.2024 Dünya
CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, hayatını kaybetti
CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, hayatını kaybetti CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü (51), geçirdiği kalp krizi sonucu tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
8 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
8 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar her çağda astrolojiye ilgi duymuştur. Astrolojinin cezbedici yönü antik çağlarda olduğu gibi bugün de sürmektedir. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar yüzyıllardır takip edilmekte, gözlemlenmekte ve kayıtlar tutulmaktadır. İşte, 8 Ekim hangi burç, yükselen, özelikleri, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
3 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
3 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 8 Ekim doğumlu olan kişiler terazi burcuna sahiptir. Terazi burcu karakteristik özellikleri ve davranışları olarak değişkenlik gösteren bir burçtur. Çevresi ile arası her daim iyi ve aktif olan terazi burcu arkadaşlık konusunda en sevilen burçlardan biridir. Ekim doğumlu olan terazi burçları özellikleri, yükseleni ve kendi burç yorumları ile birlikte derledik.
9.01.2024 Astroloji
Meron Dağı'ndaki stratejik hava üssü füzeyle vuruldu, İsrail bir gün sonra doğruladı
Meron Dağı'ndaki stratejik hava üssü füzeyle vuruldu, İsrail bir gün sonra doğruladı Hamas'ın iki numarası Salih Aruri'nin Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta suikastla öldürülmesi, gözlerin bir anda Hizbullah'a çevrilmesine yol açtı. Zira, suikastın gerçekleştiği Dahiye mahallesi Hizbullah'ın kalesi olarak biliniyor ve nitekim Lübnan'ın en büyük askeri gücünün lideri Hasan Nasrallah İsrail'den intikam alacaklarını ilan etti. 2 Ocak Salı günü Aruri ve yanındaki Kassam Tugayları komutanlarının füzelerle vurulmasıyla, Lübnan sınırında üçüncü ayını dolduran Hizbullah-İsrail çatışması da zirveye çıktı.
8.01.2024 Haberler
6 bin 992 polis göreve başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
6 bin 992 polis göreve başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Katıldığı törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne dikkat çekerek, 'İstanbullunun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız.' dedi.
5.01.2024 Gündem
Hırvatistan Hakkında Bilgiler; Hırvatistan Bayrağı Anlamı, 2023 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Hırvatistan Hakkında Bilgiler; Hırvatistan Bayrağı Anlamı, 2023 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde birçok ülke vardır. Her ülkenin bayrağı, para birimi, dini, kültürü ve yaşam şekli gibi özellikleri farklılık gösterir. Dünya üzerinde bulunan ülkemize yakın olan ülkelerden bir tanesi de Hırvatistan’dır. Hırvatistan Orta Avrupa’da bulunan ülkelerden biridir. Hırvatistan ile ilgili detaylı bilgileri derledik.
2.01.2024 Dünya
Korkutan senaryo
Korkutan senaryo İsrail ile Lübnan arasındaki sınır hattında büyük gerginlik yaşanıyor. İsrail, Hizbullah’ın bölgeden çekilmemesi durumunda müdahale sinyali verdi. Son günlerde yaşananlar, Gazze’deki savaşın bölgeye yayılmasıyla ilgili endişeleri yeniden akıllara getirdi.
29.12.2023 Dünya
İsrail karakolunun vurulduğu görüntü yayınlandı
İsrail karakolunun vurulduğu görüntü yayınlandı İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Kefr Kila bölgesine hava saldırısı düzenledi.Hizbullah ise, Kefr Kila'nın karşısında yer alan bir İsrail karakolunu vurduğu görüntüleri yayınladı. 430 askeri noktası adı verilen karakolun yanı sıra El Abdad bölgesi de omuzdan ateşlenen güdümlü füzelerle vuruldu.Lübnan medyası ayrıca, Hizbullah'ın İsrail tarafındaki Beyt Hilel'de bir askeri aracı kilometrelerce uzaktan güdümlü füzeyle vurduğu görüntüyü de yayınladı.
23.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na büyük ilgi!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na büyük ilgi! 14 ülkeden, 24 takım ve 168 bisikletçinin mücadele ettiği 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour Of Türkiye); Alanya’dan 8 Ekim’de yola çıkarak 8 gün, 8 etapta 1.235,1 kilometre kat ederek 15 Ekim’de İstanbul Sultanahmet’te son buldu.
19.12.2023 Diğer
ABD'den İsrail'e bir ziyaret daha! İsrail Savunma Bakanı planı itiraf etti
ABD'den İsrail'e bir ziyaret daha! İsrail Savunma Bakanı planı itiraf etti ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail’e düzenlediği ziyaret kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir araya geldi. Öte yandan Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant’ın İsrail’de düzenlediği ortak basın toplantısının ardından kameralar karşısına geçti.
18.12.2023 Dünya
Altı yıldır kayıp olan İngiliz çocuk Alex Batty ailesiyle buluşturuldu
Altı yıldır kayıp olan İngiliz çocuk Alex Batty ailesiyle buluşturuldu Fransız Pireneleri'ndeki bir yolda yağmur altında yürürken bir şoför tarafından bulunan çocuk, memleketi Manchester'a götürüldü. Polis henüz 17 yaşındaki çocuğun ifadesini almış değil.
17.12.2023 Dünya
Gazze’den toplamda 1047 Türk tahliye edildi
Gazze’den toplamda 1047 Türk tahliye edildi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, 8 Ekim’den bugüne kadar 1047 Türk ve KKTC vatandaşı ile aile yakınlarının Gazze’den tahliye edildiği bilgisini verdi.
14.12.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: Gazze'den 1047 vatandaşımızı tahliye ettik
Dışişleri Bakanlığı: Gazze'den 1047 vatandaşımızı tahliye ettik Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli Gazze'den tahliye edilen Türk vatandaşlarının sayısını açıkladı.
13.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

8 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.