8 Hafta

8 Hafta

Son dakika 8 hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 hafta haber sayfamızda...

8 Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.257 8 hafta haberi bulunmuştur.
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analistlerin beklentilerinin aksine geçen hafta düşüş gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi?
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi? Galatasaray ligin ilk yarısında puan kaybettiği 4 takımdan 3’ü ile son 8 hafta karşılaşacak. Hatayspor’u bugün konuk edecek Cim-Bom, Sivasspor ve Fenerbahçe ile de kendi sahasında oynayacağı rövanş maçlarını kazanarak şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacak.
2.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi 24. şampiyonluğa odaklanan Cim Bom'da transfer operasyonları devam ediyor ancak teknik direktör Okan Buruk'un aklı zaferde... Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden başarılı hoca yoğun mesai harcıyor. Buruk gözlerin üzerinde olduğu Kerem Aktürkoğlu için de kararını verdi.
31.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu
Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un, futbolcular ve teknik heyetle görüşmesi bugün yapılacak. Oyuncuların toplantı öncesinde ortak kararı netleşti.
31.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Okan Buruk hedefi gösterdi! Şampiyonluğa giden yol
Galatasaray'da Okan Buruk hedefi gösterdi! Şampiyonluğa giden yol Galatasaray, ligin bitimine 8 hafta kala milli arayı iyi değerlendirdi, Antalya’da bir aile olduğunu gösterdi. Özellikle motivasyon açısından büyük fayda sağlayan bu kamp, “şampiyonluğa giden yol” olarak değerlendirildi.
30.03.2024 Galatasaray
Azerbaycan'da Karabağ şampiyon oldu!
Azerbaycan'da Karabağ şampiyon oldu! Azerbaycan Premier Ligi'nin 28'inci haftasında Kapaz deplasmanından 6-1 galip ayrılan Karabağ şampiyon oldu.
29.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Antalya kampı için iki neden! İşte Okan Buruk'un en keskin viraj gördüğü maç
Galatasaray'da Antalya kampı için iki neden! İşte Okan Buruk'un en keskin viraj gördüğü maç Milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada kendini zinde tutmak isteyen Galatasaray, bugünden itibaren 4 gün Antalya’da kampa girecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.
25.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşı ortaya çıktı Galatasaray sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Galatasaray
Pendikspor'da milli arada yoğun mesai!
Pendikspor'da milli arada yoğun mesai! Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, milli arada çalışmalarını hızlandırdı.
21.03.2024 Pendikspor
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ve Eyüpspor mağlubiyetlerinin ardından Bandırmaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Yeşil beyazlılarda hedef Play Off. Ancak Bodrum’da puan kaybetmemek çok değerli. Artık odaklanmalılar. Özellikle gol bölgelerinde biraz daha üretken olmalılar.’’
14.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali?
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali? Trendyol 1. Lig’de son 8 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ligin bitiminde bu çocuklar ne kadar gelişecek, ne kadar büyüyecek ve özgüven kazanacaklar. En önemlisi Altay’ı indiği yerden tekrar yukarıya taşıyabilecekler mi?’’ dedi.
13.03.2024 1.Lig
Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos patlaması! 'Bu oyunla olmaz'
Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos patlaması! 'Bu oyunla olmaz' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Fernando Santos ile ilgili eleştirileri dikkat çekti.
20.02.2024 Beşiktaş
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler?
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler? İsrail’in Refah’ta gerçekleştirdiği hava saldırısında bilanço yükselirken, olası kara harekatına yönelik tepkiler büyüyor. Refah’taki yaklaşık 1,5 milyon kişinin gidecek yeri bulunmuyor...
13.02.2024 Dünya
Volkan Demirel'den istifa sözleri! 'Sezon sonuna kadar buradayım'
Volkan Demirel'den istifa sözleri! 'Sezon sonuna kadar buradayım' Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Ben sezon sonunda en iyi şekilde gemiyi limana yanaştırıp görevimi bitireceğim" dedi.
23.01.2024 Hatayspor
Volkan Demirel: Skor alamazsanız olumsuzluklar ön plana çıkıyor
Volkan Demirel: Skor alamazsanız olumsuzluklar ön plana çıkıyor Lig'in 14'üncü haftasında Hatayspor Mersin'de konuk ettiği Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Hatayspor
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım! Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecini hemen başlatmıştı. Kemoterapi sürecinde saçlarına veda eden Tanyeli'nin en büyük destekçisi ise yakınları olmuştu. Tanyeli'den çocuklarıyla yeni poz geldi.
28.12.2023 Cadde
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'yı solladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'yı solladı! Trabzonspor’un teknik patronu Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’deki 7 maçtan 14 puan çıkarırken, 8 karşılaşmada 12 puanda kalan Hırvat çalıştırıcıyı geride bıraktı.
13.12.2023 Trabzonspor
Benjamin Zephaniah hayatını kaybetti
Benjamin Zephaniah hayatını kaybetti Yazar, şair ve 'Peaky Blinders' oyuncusu Benjamin Zephaniah 65 yaşında hayata veda etti. 8 hafta önce oyuncunun beyninde tümör teşhis edilmişti. Acı haberi Benjamin Zephaniah'nın eşi Amina Zephaniah duyurdu.
8.12.2023 Cadde
Galatasaray'dan sürpriz transfer! Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor
Galatasaray'dan sürpriz transfer! Okan Buruk talimatı verdi, geri dönüyor Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanırken teknik direktör Okan Buruk, hedefini belirlemiş durumda. Sarı-kırmızılılar, performansını yakından takip ettiği eski oyuncusunu yeniden kadroya katmak istiyor.
7.12.2023 Galatasaray
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe'
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe' Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Şubat ayında dünyaya gelen Süreyya bebekleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Doğumun bekleme safhası ve ilk anlarını paylaşan Şekerci göndersinde 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe" ifadelerini kullandı.
1.12.2023 Cadde
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen ünlü isimi, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat masasına yatacağını duyuran Tanyeli’den operasyon sonrası bilgilendirme videosu geldi.
1.12.2023 Cadde
Hırvatistan, Ermenistan'ı 1-0 mağlup ederek EURO 2024 biletini kaptı!
Hırvatistan, Ermenistan'ı 1-0 mağlup ederek EURO 2024 biletini kaptı! Hırvatistan, Budimir'in golüyle Ermenistan'ı 1-0 mağlup etti ve EURO 2024 bileti aldı.
21.11.2023 EURO 2024
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem!
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem! Galatasaray'ın milli voleybolcusu İlkin Aydın, kulübün sosyal medyasından yapılan paylaşıma fotoğraflı sitem etti.
20.11.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

8 Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.