8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Son dakika 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü haber sayfamızda...

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 435 8 mart dünya emekçi kadınlar günü haberi bulunmuştur.
Göksel: Çalışma aşkımı annemden aldım!
Göksel: Çalışma aşkımı annemden aldım! Şarkıcı Göksel; Dubai, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Kayseri, Ankara konserlerinin ardından devam eden turnesinin İstanbul ayağı için Harbiye Oditoryumu'nda sahneye çıktı.
12.03.2024 Cadde
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hemşeri dernekleriyle buluştu. Tugay, 1 Nisan'da sonra İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacaklarını belirtip, "5 yıl boyunca çok güzel çalışmalar yapacağız. Şehrin kalkınması için tüm projelerimiz hazır" dedi.
10.03.2024 Gündem
Ada’da gün boyu renkli program
Ada’da gün boyu renkli program Kuşadası’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
9.03.2024 Ege
Dünyadaki her şey kadının eseridir
Dünyadaki her şey kadının eseridir Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı, “Kadın-erkek eşitliğini motto edinmiş durumdayız...
9.03.2024 Ege
‘Kutlama değil anma günüdür’
‘Kutlama değil anma günüdür’ İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü renkli etkinlerle kutladı.
9.03.2024 Ege
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın DEM çıkışı sonrası büyük kriz yaşanan CHP’de bin 142 belediye başkan adayına imzalamaları için “Halkçı Belediyecilik” ve “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi” adıyla iki ayrı taahhütname gönderildi...
9.03.2024 Gündem
‘Kadınlar adil bir dünyanın temeli’
‘Kadınlar adil bir dünyanın temeli’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı paylaşımda, “Toprağa tohum, topluma umut eken, her alanda iz bırakan kadınlar, kalıcı ve sürdürülebilir barışın, daha adil bir dünyanın da temeli. Kadınların kararlılığıyla inşa ettiği her eserle, güçlü iradesiyle aştığı her engelle yarınlara güvenle bakıyoruz. Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum” dedi.
9.03.2024 Gündem
Okan Buruk: Biraz dinlenme şansımız oldu!
Okan Buruk: Biraz dinlenme şansımız oldu! Süper Lig'in 29'uncu haftasında Rizespor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Galatasaray
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Balkan kadın futbol takımları buluştu!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Balkan kadın futbol takımları buluştu! Edirne'de balkan ülkelerinin kadın futbol takımlarının katıldığı özel bir turnuva organize edildi. Türkiye'yi temsil eden Karaağaç Arda Spor organizasyonu şampiyon olarak tamamladı.
8.03.2024 Futbol
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz'
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bana, kimin oyuna talipsin diyorlar. Ben bütün siyasi partilerin oyuna talibim. Bu işin doğulusu, batılısı, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz. Biz bir milletiz' dedi.
8.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a ziyaret
Ekrem İmamoğlu'ndan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a ziyaret İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2014 yerel seçimleri kapsamında, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine yaptığı ziyaretlerin bir benzerini Beşiktaş kulübüne gerçekleştirdi.
8.03.2024 Gündem
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
TİKAD'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması
TİKAD'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında önemli bir açıklama yaptı.
8.03.2024 Ekonomi
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: Güçlü bir Türkiye için kadınlar her alanda rol almalı
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: Güçlü bir Türkiye için kadınlar her alanda rol almalı TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: Güçlü bir Türkiye için kadınlar her alanda rol almalı
7.03.2024 Merkez
Mor mürekkepli hikâye
Mor mürekkepli hikâye Milliyet Sanat mart sayısında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kapağına, Türk sanat tarihinde kadının ve emeğin mücadele hikâyesini taşıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar
Bursa’da kitap bayramı
Bursa’da kitap bayramı Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 21.Bursa Kitap Fuarı, 2-10 Mart arasında düzenlenecek.
1.03.2024 Kültür Sanat
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray tepkisi: Onlar susacak mıydı?
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray tepkisi: Onlar susacak mıydı? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
25.03.2023 Beşiktaş
‘Kuytu’daki zarafet
‘Kuytu’daki zarafet Kalyon Kültür’ün yeni sergisi “Kuytu” sandıklarda bekleyen 1203 etnografik eser ile objeyi sanatseverlerle buluşturuyor ve günlük yaşamdan izlerin nasıl birer sanat eserine dönüşeceğini gösteriyor.
19.03.2023 Kültür Sanat
Sergi
Sergi Bu ‘söze’ kulak verin 2008 yılında aramızdan ayrılan heykeltıraş Saim Bugay’ın “Heykelin Sözü” sergisi, İş Sanat Kibele Sanat Galerisi’nde...
19.03.2023 Kültür Sanat
Kadın kooperatiflerine destek
Kadın kooperatiflerine destek Philip Morris Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kadın üreticileri desteklemek üzere 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Hatay’daki Defne Kadın Kooperatifi ürünlerini çalışanları adına satın aldı.
12.03.2023 Pazar
Bakan Bilgin: Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum
Bakan Bilgin: Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
8.03.2023 Gündem
'Depremzede kadınlar acılarına rağmen çok güçlüydü'
'Depremzede kadınlar acılarına rağmen çok güçlüydü' İstanbul Kültür Üniversitesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlendiği ‘Kadın Gözüyle Deprem Bölgesi’ başlıklı söyleşide deprem bölgesinde farklı mesleklerde görev yapan kadınlar yaşadığı deneyimleri ve izlenimleri katılımcılarla paylaştı. Deprem bölgesinde günlerce kalan DHA Muhabiri Gül Kaba, "Yaşadıkları acıya rağmen kadınlar çok güçlüydü. Çocukları için mücadele ediyordu. Ama insanların gözlerindeki acı, korku, çaresizlik beni çok etkiledi. Uyumakta güçlük çekiyorum, mesleki açıdan güzel bir tecrübe olsa da insani olarak yıprattı" dedi.
8.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.