Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi  SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "malvarlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, Korkmaz ve iki sanık yönünden uluslararası yardım talebine ABD adli makamlarından verilen yanıt mahkemeye ulaştı. ABD'den verilen cevapta, bu taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de devam eden yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye neden teşkil edeceği vurgulanarak ertelendiği kaydedildi.
18.01.2024 Gündem
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları için en elzem konulardan birisi de isimlerdir. Bebek bekleyen çiftler cinsiyetin belli olmasının ardından isimler ve anlamları konusunda oldukça derin bir araştırma içerisine girerler. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları isim verirken kulağa hoş gelmesi, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve popüler olmasına özen gösterirler. Ancak bunların dışında bebek bekleyen çiftler isimlerin anlamlarına dikkat ederler. Kız isimleri ve anlamları arayışında olan ebeveynler için pek çok seçenek bulunur. Ö harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda derin bir araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih eder. İsim konusunda seçici davranan aileler modern çağa uygun ve popüler isimleri vermek ister. N harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Kütüphanenizde yeni kitaplara yer açın
Kütüphanenizde yeni kitaplara yer açın Yayıncılık açısından oldukça zor bir yılı geride bırakan yayınevlerini yeni kitaplarını okurla buluşturma heyecanı sardı. Yaşamın paslarını kültür ve sanatla gidermeye çalışan kitapseverleri kurmaca, çeviri, araştırma-inceleme türlerinde sürpriz kitaplar bekliyor…
31.12.2023 Kültür Sanat
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Haberler
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Gündem
SBK davasına devam edildi! ABD’deki yargılama 30 Ekim’de başlayacak
SBK davasına devam edildi! ABD’deki yargılama 30 Ekim’de başlayacak SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın da aralarında olduğu 10 sanığın kara para aklama suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada savunma yapan Korkmaz’ın avukatı müvekkilinin şirketleri üzerindeki el koyma kararının kaldırılmasını talep etti. Avukat ayrıca Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’deki yargılamasına 30 Ekim 2023 tarihinde başlanacağını söyledi.
12.01.2023 Gündem
Modern tıbbın şifresi bu papirüste saklı! 'Kadavra inceleyebildikleri için geliştiler'
Modern tıbbın şifresi bu papirüste saklı! 'Kadavra inceleyebildikleri için geliştiler' İnsanlık tarihinin en büyük uygarlıklarından biri olarak kabul edilen Antik Mısır, yıllardır çözülemeyen gizemiyle birçok kişinin merakını cezbetti. Gündeme gelen her ne kadar piramitler olsa da Mısırlıların modern tıbba yönelik çalışmaları da oldukça dikkat çekici. Peki nasıl oldu da birbirinden önemli sırlara çok erken bir tarihte bu denli başarıyla erişildi? Papirüs kayıtlarına yansıyıp günümüze kadar ulaşan o bilgileri uzmanına sorduk.
3.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var? Ah Nerede dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz hafta özel bölümü ile ekranlara gelen dizinin bu hafta yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ah Nerede oyuncuları ile ilgili detaylar ise merak konusu. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?
22.07.2022 Bilgi Rehberi
Sezgin Baran Korkmaz'ın davasında ABD ile hukuki yardımlaşma kararı
Sezgin Baran Korkmaz'ın davasında ABD ile hukuki yardımlaşma kararı SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "mal varlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, ABD'de tutuklu olan Jacob Ortell Kingston, Levon Termendzhyan'ın savunmalarının alınması için ABD adli makamlarıyla istinabe (hukuki yardımlaşma) yapılmasına karar verdi. Mahkeme, Sezgin Baran Korkmaz'ın şirketlerinin ortaklık paylarına el konulması kararının ve gıyabi tutukluluk kararının kaldırılması taleplerini ise reddetti.
5.07.2022 Gündem
Süpürgenin rotası dayanışma
Süpürgenin rotası dayanışma 25. Uçan Süpürge Film Festivali, sinemaseverleri 26 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında kadın sinemacıların 60’ı aşkın filmiyle buluşturuyor.
22.05.2022 Kültür Sanat
Hastanede bebeklere kimlik! İlk uygulama Şanlıurfa'da başladı
Hastanede bebeklere kimlik! İlk uygulama Şanlıurfa'da başladı Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen e-rapor sistemi Şanlıurfa’da uygulanmaya başlandı. Şanlıurfa’da ilk defa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan sistem sayesinde yeni doğan bebeğin nüfus cüzdanı hastane tarafından yapılan işlemler sonunda verilecek.
14.04.2022 Gündem
Ece Erken kimdir, kaç yaşında, kaç çocuğu var? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim öldürdü?
Ece Erken kimdir, kaç yaşında, kaç çocuğu var? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kim öldürdü? Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Haber sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yanı sıra Ece Erken de merak konusu oldu. Ece Erken kimdir, kaç yaşında? Ece Erken'in eşi kim, kaç çocuğu var?
27.01.2022 Gündem
26 milyonda bir görülüyor! Resmen mucize... Boynundan çıkarıp verdi
26 milyonda bir görülüyor! Resmen mucize... Boynundan çıkarıp verdi Uçakta doğum yapmak oldukça nadir ve beklenmedik bir durum. İstatistiklere göre her 26 milyon yolcudan biri uçakta doğum yapıyor. Hâl böyle olunca da ortaya ilginç hikâyeler çıkabiliyor. Geçtiğimiz günlerde Dr. Aisha Khatib'in yaşadıkları da akıllara bu heyecan dolu doğumları getirdi.
26.01.2022 Dünya
Sezgin Baran Korkmaz'ın "malvarlığı değerini aklama" davasında bilgi talebinde bulunuldu
Sezgin Baran Korkmaz'ın "malvarlığı değerini aklama" davasında bilgi talebinde bulunuldu SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "mal varlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, ABD'den aralarında Korkmaz'ın da bulunduğu 4 sanık hakkındaki hukuki süreçle ilgili bilgi talebinde bulunulduğu öğrenildi.
18.01.2022 Gündem
Harbiye'de yılın son açıkhava konser serisi
Harbiye'de yılın son açıkhava konser serisi Sezonun son açıkhava konserleri, Infinit’ten geliyor. Nil Karaibrahimgil, Yüksek Sadakat, Serdar Ortaç ve MFÖ'nün sahne alacağı konserler 22, 23, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek
12.10.2021 Kültür Sanat
Lezzetten duman altı!
Lezzetten duman altı! Uluslararası Adana Lezzet Festivali, “Coğrafya Lezzettir” temasıyla bu yıl 5. kez kapılarını açtı. Gastronomi konferanslarıyla başlayan festivalde, birbirinden ünlü şeflerin lezzet sahnesindeki şovları da yoğun ilgi gördü
10.10.2021 Gündem
“Kadın sinemacılar olarak her yerdeyiz”
“Kadın sinemacılar olarak her yerdeyiz” Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nden Onur Ödülü alan Nur Sürer, sinemacı kadınların ağırlığının sektörde artmasına şahit olduğunu ve bunun sevindirici olduğunu söyledi
6.06.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra Olimpiyatlarda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra Olimpiyatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporun her alanında dünyada üst sıralara tırmanan Türkiye’nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği cimnastikte de yeni bir hava yakalamasının gelecek adına ümit verici olduğunu söyledi.
3.06.2021 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan, madalya alan cimnastikçileri kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, madalya alan cimnastikçileri kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçileri kabul etti.
2.06.2021 Diğer
idil Meşe'den yeni tekli Yabani Otlar
idil Meşe'den yeni tekli Yabani Otlar İdil Meşe, yeni şarkısı “Yabani Otlar’’ ile, hayatındaki belirsizliklere rağmen, doğanın uyanışına şahit olduğu için duyduğu minneti anlatıyor. Sanatçının, pandemi süresinde yazdığı, iç dünyasını özgün bir şekilde yansıttığı şarkısı “Yabani Otlar’’, tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor
29.05.2021 Kültür Sanat
Kadınlar araftan çıkıyor
Kadınlar araftan çıkıyor Bugün başlayan 24. Uçan Süpürge Uluslararası Film Festivali’nin direktörü Azize Tan, seçtikleri filmlerle izleyicileri hem pandemi psikolojisinden kurtarmayı hem de kadın mücadelesini, araftan çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor.
27.05.2021 Kültür Sanat