SON DAKİKA: Tam kapanma olur mu, bayramda 5 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi 2021? Bayramda tam kapanma/kısıtlama var mı?
SON DAKİKA: Tam kapanma olur mu, bayramda 5 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi 2021? Bayramda tam kapanma/kısıtlama var mı? Tam kapanma bireylerin merak ettiği konular arasında bulunuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan ayı için yeni tedbirler alındı. Hafta içi sokağa çıkma yasağı 19.00-05.00 saatleri arasında uygulanıyor. Ramazan Bayramı'na adım adım yaklaşırken bayramda tam kapanma olup olmayacağı araştırılıyor. 9 ya da 10 gün tam kapanma iddiaları ile ilgili detaylar merak konusu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil oldu. 23 Nisan tarihinde sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni detay geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Peki tam kapanma olacak mı, bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı?
25.04.2021 Gündem
Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı, kaç gün tatil yapılacak? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı?
Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı, kaç gün tatil yapılacak? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı? Bayrama az bir zaman kaldı. Ramazan Bayramı'na yaklaşırken hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü bu sene 24 Haziran Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bayramın hafta sonuna denk gelmesinden dolayı sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ise merak ediliyor. Peki Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? 9 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi?
12.05.2020 Gündem
Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı, seyahat yasağı kalkacak mı? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı olur mu?
Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı, seyahat yasağı kalkacak mı? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı olur mu? Bayrama adım adım yaklaşılıyor. Ramazan bayramında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ile ilgili detaylar vatandaşların merak ettiği konular arasında bulunuyor. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kabine toplantısı yapılacak. Toplantıda normalleşme süreci ile ilgili detayların görüşülmesi bekleniyor. Bayram ile ilgili bir karar çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu. Gündem bayramda sokağa çıkma yasağının 9 gün veya 4 gün olacağı ile ilgili iddialar bulunuyor. Peki bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? 9 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı?
4.05.2020 Gündem
9 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı, Ramazan Bayramı ne zaman?
9 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayramda 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı, Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı'na adım adım yaklaşılıyor. Corona virüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getiriliyor. Bu hafta ise 1 Mayıs'ın cuma gününe denk gelmesinden dolayı 1-2-3 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bayramda ise 9 gün sokağa çıkma yasağı olacağı iddiası gündemde yer alıyor. Peki 9 gün sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramda 9 günlük sokağa çıkma yasağı olacak mı?
1.05.2020 Gündem