9 Temmuz

9 Temmuz

Son dakika 9 temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 9 temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 9 temmuz haber sayfamızda...

9 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.133 9 temmuz haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy açıkladı: Aphrodisias gece ziyaretine açılacak
Bakan Ersoy açıkladı: Aphrodisias gece ziyaretine açılacak Bakan Ersoy, Aydın'ın Karacasu ilçesindeki Aphrodisias Antik Kenti’ne 120 yıldır kazı çalışmalarının yürütüldüğünü ve ancak yüzde 12’sinin kazıldığını söyledi. Aphrodisias’a bu yıl içerisinde yapmayı planladıkları projeleri açıklayan Bakan Ersoy, projelere toplam 1 milyar 750 milyon TL bütçe ayırdıklarını duyurdu.
14.02.2024 Gündem
9 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
9 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji, yıldızlar ve burçlar her devirde ilgi odağı olmuştur. Burçlar, yıldızlar ve gökyüzü olayları her zaman cezbedici ve gizlemi olmuştur. Günümüzde de aynı alaka sürmektedir. İşte keyifle okuyacağınız, 9 Temmuz hangi burcun günü, özellikleri, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Halley Kuyruklu Yıldızı Dünya'ya doğru geliyor! Halley Kuyruklu Yıldızı ne zaman geçecek, Türkiye'de en son ne zaman, hangi yıl görüldü?
Halley Kuyruklu Yıldızı Dünya'ya doğru geliyor! Halley Kuyruklu Yıldızı ne zaman geçecek, Türkiye'de en son ne zaman, hangi yıl görüldü? Halley Kuyruklu Yıldızı Dünya'ya doğru yolculuğuna başladı. 1986 yılında tüm Dünya'da heyecan yaratan ünlü kuyruklu yıldız Halley, Güneş'ten en uzak noktasına ulaştı ve geri dönüş yolculuğuna çıktı. Güneş'in yörüngesinde hareket eden ve her 75 - 76 yılda bir görülen Halley Kuyruklu Yıldızı Dünya’ya doğru hareket ediyor. Peki, Halley Kuyruklu Yıldızı ne zaman geçecek, Türkiye'de en son ne zaman, hangi yıl görüldü?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan Arjantin’de devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunu, sağ popülist Javier Milei kazandı. ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a benzetilen ve “aykırı” fikirleri nedeniyle halk arasında “deli” diye de nitelendirilen Milei, Merkez Bankası’nı lağvetmek ve ABD dolarını resmi para birimi olarak kullanılmasını istemek gibi vaatleriyle dikkat çekiyordu.
21.11.2023 Dünya
Yarışan otomobilin çarptığı araç sürücüsü hayatını kaybetti! Mahkemeden karar çıktı
Yarışan otomobilin çarptığı araç sürücüsü hayatını kaybetti! Mahkemeden karar çıktı Pendik’te yarış yapan iki arkadaştan biri seyir halindeki araca arkadan çarparak sürücünün ölümüne neden olmuştu. Taksirle ölüme neden olma suçundan 6 yıla kadar hapisle yargılanan iki sanık hakkında karar çıktı.
30.10.2023 Gündem
100 yıla damga vuran 10 önemli olay
100 yıla damga vuran 10 önemli olay Cumhuriyet, daha 16 yaşındayken bir dünya savaşı ile karşı karşıya kaldı, 27 yaşında tek parti döneminin ardından yepyeni bir tecrübeye kavuştu. 37 yaşında darbeyle tanıştı, 51 yaşında Kıbrıs’a barış götürdü. İşte 100 yılda geçilen zorlu ve önemli duraklardan bazıları...
29.10.2023 Gündem
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Öğrenci yurdunda asansör faciası!
Öğrenci yurdunda asansör faciası! Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen feci kazada, arıza yapan asansörden çıkmak isteyen Zeren Ertaş, asansörün hareket etmesiyle sıkışarak can verdi.
27.10.2023 Gündem
Kız öğrenci yurdunda asansör faciası! Zeren Ertaş hayatını kaybetti
Kız öğrenci yurdunda asansör faciası! Zeren Ertaş hayatını kaybetti Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdunda fazla yükü taşıyamayan asansörün hareket etmesi sonucu duvarla asansör arasında sıkışan kız öğrenci hayatını kaybetti. Olaydan sonra çok sayıda öğrenci yönetimi protesto etti.
26.10.2023 Haberler
Kız öğrenci yurdunda asansör faciası! Zeren Ertaş hayatını kaybetti
Kız öğrenci yurdunda asansör faciası! Zeren Ertaş hayatını kaybetti Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdunda fazla yükü taşıyamayan asansörün hareket etmesi sonucu duvarla asansör arasında sıkışan kız öğrenci hayatını kaybetti. Olaydan sonra çok sayıda öğrenci yönetimi protesto ederken yurt müdürünün açığa alındığı bildirildi.
26.10.2023 Gündem
MHP yeni anayasayı ihtiyaç olarak görüyor
MHP yeni anayasayı ihtiyaç olarak görüyor Yeni Yasama yılı 1 Ekim Pazar günü resmen başlayacak. MHP’nin de, gündeminde yeni anayasa olacak.
29.09.2023 Gündem
ABD'de doğum skandalı! 'Bebeğin kafasını kopardığı' iddia edilen doktora dava
ABD'de doğum skandalı! 'Bebeğin kafasını kopardığı' iddia edilen doktora dava ABD’nin Georgia eyaletinde açılan bir davada, “kabus” olarak tanımlanan bir doğumda doktorun bebeğin kafasını kopardığı iddia edildi. Ailenin avukatlarına göre; bebeğin bedeni bir battaniyeye sarıldı ve kafası hala yerindeymiş gibi gösterilmeye çalışıldı.
11.08.2023 Dünya
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler Haziran ve temmuz aylarını kapsayacak şekilde yaz döneminde Türkiye’de kredi kartı üzerinden yapılan turist harcama verileri hesaplandı. Verilere göre, en çok harcama 10 Haziran’da İstanbul ev sahipliğinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı kapsamında 9-11 Haziran hafta sonunda gerçekleşti. Özellikle, yabancı turist harcamalarında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 33 daha fazla harcama gerçekleştiği gözlemlendi.
2.08.2023 Ekonomi
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu
ABD’de sistemden izole yaşamaya çalışan üç kişinin cesetleri bulundu ABD’nin Colorado eyaletinde “sistemden izole” yaşamaya çalışan üç kişinin öldüğü tespit edildi.
27.07.2023 Dünya
Sapık yakalandı! Kız çocuğunun elindeki kağıt parçasını görenler polisi aradı
Sapık yakalandı! Kız çocuğunun elindeki kağıt parçasını görenler polisi aradı Bir otobüs durağının yanında bekleyen 13 yaşındaki kız çocuğunu silah çekerek kaçıran sapık, 2 bin km uzaklıktaki bir otoparkta gözaltına alındı.
22.07.2023 Dünya
Hain darbe girişiminin kronolojisi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
Hain darbe girişiminin kronolojisi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri sona erdi
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri sona erdi Red Bull Back Line’da İzmir elemeleri 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. Her seti kazanan takımın sahasının 1 metre daraldığı organizasyona başvurular devam ediyor.
13.07.2023 Voleybol
Hırsızlık yaparken kameraya yakalanan İranlı 2 kadın turist tutuklandı
Hırsızlık yaparken kameraya yakalanan İranlı 2 kadın turist tutuklandı Antalya'nın Kemer ilçesinde, mağazadan 575 dolar ve gümüş kolye çalan İranlı 2'si kadın 3 turist, jandarmanın takibiyle Denizli'de yakalandı. Turistlerden Negar Babai ve Meryam Amiri tutuklandı, hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
13.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz
Bakan Uraloğlu: İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Son günlerde ülkemizde vuku bulan felaketler, iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Artık daha radikal kararlar alacağız ve teknik elemanlarla yapacağımız tespitlerle bundan sonraki önlemleri artıracağız” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
İzmir’de alacak verecek cinayeti! İki gün sonra öldü
İzmir’de alacak verecek cinayeti! İki gün sonra öldü İzmir'de sokakta karşılan iki kişi alacak verecek meselesi yüzünden kavga etti. Bıçakla ağır yaralanan Kadir Doğdu isimli vatandaş iki gün sonra hayatını kaybetti.
12.07.2023 Gündem
TOBB selden etkilenen esnaf için harekete geçti
TOBB selden etkilenen esnaf için harekete geçti Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (DTSO) Erdoğan Bıyık’la görüşen TOBB Başkanı Rifat Hazırcıklıoğlu, selden etkilenen esnafın kamusal desteklerin tamamının kullandırılabilmesi için gerekli çalışmalarını yapacaklarını söyledi.
11.07.2023 Ekonomi
Türkiye için cuma günü uyarısı ! İşte Türkiye'nin en sıcak 3 noktası
Türkiye için cuma günü uyarısı ! İşte Türkiye'nin en sıcak 3 noktası Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Ülke genelinde beklenen sıcaklıkların 5 ila 10 derece artması öngörülüyor. Cuma günü Türkiye'nin en sıcak 3 şehrinde termometreler en yüksek seviyelere ulaşacak.
11.07.2023 Haberler
Cuma günü Türkiye yanacak! İstanbul dahil termometreler tavan yapacak
Cuma günü Türkiye yanacak! İstanbul dahil termometreler tavan yapacak Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Ülke genelinde beklenen sıcaklıkların 5 ila 10 derece artması öngörülüyor. Cuma günü Türkiye'nin en sıcak 3 şehrinde termometreler en yüksek seviyelere ulaşacak.
11.07.2023 Gündem
Sel sularına kapılan babasının cansız bedenini buldu
Sel sularına kapılan babasının cansız bedenini buldu Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sele kapılıp, kaybolan Hüseyin Topçuoğlu'nun (58) cansız bedeni, İstanbul'dan gelen oğlu R.T. tarafından balçığa saplanmış halde bulundu.
11.07.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

9 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.