A Milli Takımı

A Milli Takımı

Son dakika A Milli Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Takımı haber sayfamızda...

A Milli Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.654 a milli takımı haberi bulunmuştur.
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu!
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu! Futsal A Milli Takımı'nın katılacağı özel turnuvanın aday kadrosu netlik kazandı.
8.04.2024 Futbol
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Avrupa Şampiyonası’na sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi, “Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz” ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu!
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu! Futbol kariyerinde en olgun, en verimli dönemini yaşayan Hakan Çalhanoğlu, Macaristan karşılaşmasında da sahanın en iyileri arasındaydı. A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella, maçın ardından soyunma odasında Hakan’a, liderliği ve kaptanlığı için teşekkür etti.
24.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Milli Takım
Marco Rossi: Türkiye çok yetenekli oyunculara sahip!
Marco Rossi: Türkiye çok yetenekli oyunculara sahip! Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi: Türkiye maçı bambaşka olacak
Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi: Türkiye maçı bambaşka olacak Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi, Türkiye ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Milli Takım
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Futbol
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Galatasaray'ın eski yıldızı Fernando Reges'ten sürpriz imza! İşte yeni takımı
Galatasaray'ın eski yıldızı Fernando Reges'ten sürpriz imza! İşte yeni takımı Galatasaray'da bir dönem top koşturan ve iki şampiyonluk yaşayan Brezilyalı yıldız, ülkesinin ekiplerinden Internacional'e transfer oldu.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı!
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı! Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı. Online eğitimlerin ve yüz yüze antrenmanların yer aldığı çalışma programı ile olimpiyatta derece hedefleniyor.
15.02.2024 Diğer
Galatasaray Paralimpik Akademi'nin basın lansmanı yapıldı
Galatasaray Paralimpik Akademi'nin basın lansmanı yapıldı Engelsiz Aslanlar Balosu ve Galatasaray Paralimpik Akademi kuruluşunun basın lansmanı Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirildi.
8.02.2024 Basketbol
Galatasaray'da hedef Eren Dinkçi! Görüşmeler başladı
Galatasaray'da hedef Eren Dinkçi! Görüşmeler başladı Galatasaray yaz transfer dönemi için Werder Bremen'in oyuncusu olan ve Heidenheim'da kiralık oynayan Eren Dinkçi ile ilgileniyor.
8.02.2024 Galatasaray
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu'yu resmen açıkladı!
Fatih Karagümrük, Salvatore Sirigu'yu resmen açıkladı! son olarak Nice forması giyen tecrübeli file bekçisi Salvatore Sirigu, Fatih Karagümrük'e transfer oldu.
16.01.2024 Karagümrükspor
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız...
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız... Kenan Yıldız, Arda Güler, Semih Kılıçsoy, Ali Turap Bülbül gibi genç yetenekler, bugün futbol piyasasının manşetlerinde... Hepsinin ortak özelliği, U16 Milli Takımı’ndan itibaren birlikte görev almaları ve 2005 jenerasyonu olmaları... Teknik adam da, şu an U19’un başında bulunan Soykan Başar.
13.01.2024 Futbol
Vincenzo Montella, Trabzonspor'u ziyaret etti!
Vincenzo Montella, Trabzonspor'u ziyaret etti! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor'un tesislerine ziyarette bulundu.
12.01.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! 'Sözlü anlaşmanın önünde engel yok'
SON DAKİKA | Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! 'Sözlü anlaşmanın önünde engel yok' Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, PSG'nin ardından bir başka dünya devinin radarına girdi. Fransız yıldız için görüşmelerin kısa süre içinde başlayabileceği vurgulandı.
12.01.2024 Galatasaray
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1'inci Lig'de de yabancı oyuncu sayısının düşürüldüğünü açıkladı. TFF, "2024-2025 sezonundan itibaren takip eden ilk üç sezonda A Takım listesinde yazılacak yabancı uyruklu futbolcu sayısı 8'den 6'ye, takip eden sonraki iki sezonda ise 5'e düşürülmüştür" dedi.
11.01.2024 1.Lig
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Performansı sonrası yönetim harekete geçti
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Performansı sonrası yönetim harekete geçti G.Saray, başarılı savunmacıya jest yapacak. Tecrübeli stopere, talep etmemesine rağmen ücretine zam gelecek. Erden Timur’un, "Abdülkerim’in böyle bir talebi yok ama bu rakamlara oynaması haksızlık olur" dediği öğrenildi.
9.01.2024 Galatasaray
Fatih Karagümrük, Dimitrios Kourbelis'i kiraladı!
Fatih Karagümrük, Dimitrios Kourbelis'i kiraladı! Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Trabzonspor'dan Dimitrios Kourbelis'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
8.01.2024 Karagümrükspor
17 yaşındaki Burak Haşhaş, A Milli Bilardo Takımı'nda!
17 yaşındaki Burak Haşhaş, A Milli Bilardo Takımı'nda! Gençler Dünya Bilardo Şampiyonası ve Gençler Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Burak Haşhaş, 17 yaşında A Milli Bilardo Takımı'nın kadrosuna dahil edildi.
13.12.2023 Diğer
Vincenzo Montella'dan A Milli Takım sorusuna cevap! 'Yüzde 100 sorumluyum'
Vincenzo Montella'dan A Milli Takım sorusuna cevap! 'Yüzde 100 sorumluyum' Türkiye Teknik Direktörü Montella, "İtalyan bir teknik adam olarak başka bir ülkenin milli takımını çalıştırmak nasıl bir his?" sorusuna, "Bir ülkeyi içtenlikle temsil ediyorum. Kendimi bu ülke için yüzde yüz sorumlu hissediyorum" yanıtını verdi.
4.12.2023 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakiplerini korku sardı! 'Volkspark bariz Türklerin elinde'
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakiplerini korku sardı! 'Volkspark bariz Türklerin elinde' 2024 Avrupa Şampiyonası'nda kura çekimi heyecanı geride kaldı. A Milli Futbol Takımı, F Grubu'nda Portekiz ve Çekya'nın yanı sıra Play-Off C Yolu'nun kazananı ile eşleşti. Milli Takım'la eşleşen ülkelerde dikkat çeken başlıklar atıldı.
3.12.2023 EURO 2024
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmacıya yöneltilen bir soru futbol severlerin dikkatini çekti.
27.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.