A Spor

A Spor

Son dakika a spor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan a spor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan a spor haber sayfamızda...

A Spor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.586 a spor haberi bulunmuştur.
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi'
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi' Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kura değerlendirmesi! Selahattin Baki: Genetik şanssızlığımız sürdü
Fenerbahçe'de kura değerlendirmesi! Selahattin Baki: Genetik şanssızlığımız sürdü Sarı-lacivertli takım, UEFA Konferans Ligi son 16 Play-Off Turu'nda Belçika'nın güçlü ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'den kura değerlendirmesi geldi.
23.02.2024 Konferans Ligi
Thomas Meunier, Trabzonspor için Türkiye'ye geliyor
Thomas Meunier, Trabzonspor için Türkiye'ye geliyor Bordo-mavili kulüp, PSG ve Dortmund gibi dev takımların formasını giyen Belçikalı yıldıza imza attırmak için Trabzon'a getiriyor.
6.02.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Victor Nelsson direkten döndü! Plandan vazgeçildi
Galatasaray'da Victor Nelsson direkten döndü! Plandan vazgeçildi Galatasaray'da yükselen performansıyla dikkat çeken Victor Nelsson için yapılan plandan vazgeçildiği ortaya çıktı.
6.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'da Boey ve Angelino'dan sonra bir ayrılık daha! Bonservis bedeli belli oldu
SON DAKİKA | Galatasaray'da Boey ve Angelino'dan sonra bir ayrılık daha! Bonservis bedeli belli oldu Sacha Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino ise Roma'ya transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılarda Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın elde edeceği bonservis belli oldu.
1.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası! Vedat Muriqi Süper Lig'e dönüyor
SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası! Vedat Muriqi Süper Lig'e dönüyor Fenerbahçe'ye rekor bonservis geliri kazandırarak Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü ile ilgili flaş transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig devinin Muriqi'ye 6 aylık kiralama teklifi yapacağı ileri sürüldü.
29.01.2024 Galatasaray
Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür için teklif açıklaması!
Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür için teklif açıklaması! Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile ilgili başkan Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Trabzonspor
Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında
Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında Süper Lig'de zirveyi elinde bulunduran Fenerbahçe devre arası transfer bombalarını da tek tek patlatıyor. Sarı-lacivertli takımın parlayan isimlerinden olan İsmail Yüksek'e ciddi bir teklif geldi.
17.01.2024 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılarda bazı isimlere teşekkür etmeden kulübe veda ettiğini açıkladı. 60 yaşındaki teknik direktör, Fatih Terim'in Galatasaray kariyerini örnek gösterdi.
13.01.2024 Futbol
Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Sezon başında transfer edilmişti
Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Sezon başında transfer edilmişti Trabzonspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen genç orta sahanın, ara transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.
12.01.2024 Trabzonspor
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi Günümüzde her ne kadar eskisi gibi sıklıkta kullanılmasa da radyo dinlemeyi sevenler hala var. Eski zamanlarda özellikle insanlara haber vermek, müzik dinleme amacıyla icat edilen radyo oldukça büyük öneme sahiptir. İnternetin yaygınlaşması ile online yayın yapan radyo kanalları sayısı artmıştır. Dinden spora kadar pek çok radyo kanalları vardır. Ancak radyo frekansları şehirlere veya bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. TRT FM, Metro FM, TRT Spor FM, Virgin Radio FM istasyonları en çok araştırılanlar arasında yer alır. Eğer sizde İstanbul, Ankara ve İzmir radyo kanalları listesi merak ediyorsanız “Radyo Frekansları 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
16.01.2024 Teknoloji
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor
Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor Victor Nelsson için gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Galatasaray'ın aynı zamanda stoper arayışlarına başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu için görüşmelere başladığı aktarıldı.
6.01.2024 Galatasaray
Galatasaray için Mergim Berisha iddiası
Galatasaray için Mergim Berisha iddiası Trendyol Süper Lig takımı Galatasaray'ın, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Mergim Berisha'yı transfer etmek istediği iddia edildi.
2.01.2024 Galatasaray
Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Kısa sürede açıklanacak
Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Kısa sürede açıklanacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, flaş bir teknik direktör açıklamasında bulundu.
25.12.2023 Beşiktaş
Muslera'nın yeni adresini duyurdular! Galatasaray'la sözleşmesi sona eriyor
Muslera'nın yeni adresini duyurdular! Galatasaray'la sözleşmesi sona eriyor Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilirken yeni adresini duyurdular.
19.12.2023 Galatasaray
İstanbul Boğazı'nda denizanası yoğunluğu
İstanbul Boğazı'nda denizanası yoğunluğu Özellikle Arnavutköy sahilinde ortaya çıkan denizanası yoğunluğu ve çöpler dikkat çekti.
13.12.2023 Gündem
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bu gece Türk futboluna utanç verici bir yumruk atıldı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bu gece Türk futboluna utanç verici bir yumruk atıldı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.
12.12.2023 Futbol
Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezasında indirim!
Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç ve Dursun Özbek'in cezasında indirim! TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in cezalarında indirime gidildiğini açıkladı.
8.12.2023 Futbol
A SPOR YAYIN AKIŞI LİSTESİ ( 6 ARALIK) 📢 A Spor'da bugün hangi maçlar ücretsiz ve şifresiz yayınlanacak? ZTK 4. eleme turu maçları...
A SPOR YAYIN AKIŞI LİSTESİ ( 6 ARALIK) 📢 A Spor'da bugün hangi maçlar ücretsiz ve şifresiz yayınlanacak? ZTK 4. eleme turu maçları... Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu A Spor'da bugün 6 maç ücretsiz olarak yayınlanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda kazanan takımlar adlarını bir üst tura yazdıracak. İşte 6 Aralık A Spor kanal yayın akışı listesi...
6.12.2023 Bilgi Rehberi
PFDK kararları açıklandı! Ahmet Ketenci ve Dursun Özbek'e para cezası
PFDK kararları açıklandı! Ahmet Ketenci ve Dursun Özbek'e para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e para cezası verildiği belirtildi.
30.11.2023 Futbol
İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Fenerbahçe'de ayrılık
İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Fenerbahçe'de ayrılık Süper Lig'de bu sezona iddialı transferler ile giren ve şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi. İşte detaylar...
24.11.2023 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz cevabı! 'Kimseden bir şey istemedim'
Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz cevabı! 'Kimseden bir şey istemedim' Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve adı zaman zaman Beşiktaş'la da anılan Rıza Çalımbay, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Burak Yılmaz'ın açıklamalarına cevap verdi.
6.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert açıklamalar!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert açıklamalar! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

A Spor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.