A Takımı

A Takımı

Son dakika a takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan a takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan a takımı haber sayfamızda...

A Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65.957 a takımı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı!
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı! TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK'da Enes Keskin ile Ali Ülgen süresiz kadro dışı bırakıldı.
17.04.2024 2.Lig
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
Bakan Kacır: Haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız
Bakan Kacır: Haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından İMECE uydusunun uzaydaki birinci yılını tamamladığını belirterek, "Dünyada haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız." dedi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli ‘A takımı’nı belirliyor
MHP lideri Bahçeli ‘A takımı’nı belirliyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultay’da 11. kez Genel Başkanlığa seçilmişti.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.
12.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama!
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama! Fenerbahçe Kulübü, dünya basınına yönelik İngilizce bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu iddiası! Gol esnasında durdu
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu iddiası! Gol esnasında durdu Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa finalinde Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun gol esnasındaki hareketi dikkat çekti.
8.04.2024 Galatasaray
Canlı yayında Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü olay oldu! Gerçek ortaya çıktı
Canlı yayında Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü olay oldu! Gerçek ortaya çıktı Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü gündem oldu. Canlı yayına yansıyan görüntü ile ilgili detay ortaya çıktı.
8.04.2024 Galatasaray
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım!
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım! Fenerbahçe, Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular 2'nci dakikada sahadan çekildi. Fenerbahçeli A takım futbolcuları art arda paylaşımlarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'den açıklama: Ligden çekilme kararı değerlendirilecek!
Fenerbahçe'den açıklama: Ligden çekilme kararı değerlendirilecek! Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları değerlendirmek üzere olağanüstü genel kurula gidileceğini açıkladı.
18.03.2024 Fenerbahçe
MHP’de kurultay günü
MHP’de kurultay günü MHP, yerel seçimlere 14 gün kala 14. Olağan Büyük Kurultayını bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
17.03.2024 Gündem
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor Bu sezon ligde 11 maçta ilk golü yiyen siyah-beyazlı takım, söz konusu müsabakaların 9’unu kaybetti, sadece 1’inden galibiyetle ayrıldı.
14.03.2024 Beşiktaş
Faruk Koca'nın yargılandığı davada 'rapor bekleme' kararı
Faruk Koca'nın yargılandığı davada 'rapor bekleme' kararı Hakeme saldırı soruşturmasında eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanığın yargılandığı davada, Adli Tıp Kurumu raporunun beklenmesine karar verilip, duruşma ertelendi.
28.02.2024 Ankaragücü
Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için açıklama! İşte geri dönüş tarihi
Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için açıklama! İşte geri dönüş tarihi Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için sakatlık açıklaması yapıldı. Milli oyuncunun sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu.
25.02.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası
Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. 'Dünyaca ünlü bir futbolcu' demesi Mesut Özil iddialarını beraberinde getirdi.
20.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

A Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.