AB Yüksek Temsilcisi Borrell'den ABD'ye 'anlaşmaya dön' çağrısı
AB Yüksek Temsilcisi Borrell'den ABD'ye 'anlaşmaya dön' çağrısı Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, ABD'nin Açık Semalar Anlaşması'ndan çekilme kararının sorunu çözmeyeceğini belirterek, Washington yönetimine anlaşmaya dönmesi çağrısında bulundu.
22.05.2020 Dünya
AB Yüksek Temsilcisi Borrell: Corona virüs benzersiz küresel bir kriz
AB Yüksek Temsilcisi Borrell: Corona virüs benzersiz küresel bir kriz Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, "Covid-19, eşi benzeri görülmemiş küresel bir kriz. Uluslararası iş birliği sağlanması şart." dedi.
23.03.2020 Dünya
AB Yüksek Temsilcisi Borrell Türkiye'deki temaslarının ardından konuştu
AB Yüksek Temsilcisi Borrell Türkiye'deki temaslarının ardından konuştu Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Suriye'deki mevcut durumun dramatik hale geldiğini ve askeri tırmanışın insani sonuçlarının son derece ağır olduğunu belirterek, "Suriye'deki en kırılgan insanlar için 170 milyon avro ek insani yardımda bulunacağımızı ifade ettik. Bu paranın 60 milyonu özellikle Suriye'nin kuzeybatısındaki insani krize yönlendirilecek." dedi.
4.03.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri