Doğa harikasını görmek istediler: Trafik kilitlendi
Doğa harikasını görmek istediler: Trafik kilitlendi Etrafı ormanlarla çevrili, kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı Abant Gölü Milli Parkı'nda ziyaretçiler sebebiyle giriş ve çıkışlarda trafik kilitlendi.
28.01.2024 Haberler
Kar yağdı tatilciler resmen akın etti! Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı
Kar yağdı tatilciler resmen akın etti! Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı Abant'ta tatilciler adeta akın etti. Kar kalınlığının 50 santimetreleri bulan Abant Gölü Milli Parkı’na ziyaretçi akını yaşandı. İşte detaylar...
27.01.2024 Gündem
Bolu beyaz örtüyle kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Bolu beyaz örtüyle kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı Bolu’nun yüksek kesimlerinde dün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşırken, sıcaklık sıfırın altında 2 derece olarak ölçüldü.
10.12.2023 Haberler
Buz tutan Abant Gölü böyle görüntülendi
Buz tutan Abant Gölü böyle görüntülendi Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bulunan göl, gece saatlerinde eksi 10 derecelere kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle buz tuttu. Dronla görüntülenen gölün manzarası mest etti.
25.02.2023 Haberler
Girişler HES kodu ile yapılıyor! Akın ettiler
Girişler HES kodu ile yapılıyor! Akın ettiler Bolu'da girişlerin HES kodu ile yapıldığı doğa harikası Abant Tabiat Parkı, hafta sonu tatilcilerin akınına uğradı. 
19.09.2020 Gündem
Güzelliğiyle büyüleyen Abant’ta mutlaka görmeniz gereken yerler
Güzelliğiyle büyüleyen Abant’ta mutlaka görmeniz gereken yerler Mavi ve yeşilin mükemmel uyumunu görmek için sahil kentlerine gitmenize gerek yok. Denize kıyısı olmayan Bolu Abant’ta da bu güzellikleri görmek mümkün. Koruma altına alınmış parkları, geniş bitki örtüsü çeşitliliğiyle gören herkesi büyüleyen Abant, gezilebilecek bir çok yer sunuyor. Eğer siz de tatil rotanızı yeşile çevirdiyseniz yazımızdaki yerleri kesinlikle görmelisiniz.
1.05.2018 Gündem
Abant gölüne ne oldu?
Abant gölüne ne oldu? Doğal güzellikleri ile ünlü Abant Gölü'nün 4'te 1'inin nilüferlerle kaplanması yörede endişe yaratıyor.
3.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri