Abd Hava Kuvvetleri

Abd Hava Kuvvetleri

Son dakika ABD Hava Kuvvetleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Hava Kuvvetleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Hava Kuvvetleri haber sayfamızda...

Abd Hava Kuvvetleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.288 abd hava kuvvetleri haberi bulunmuştur.
Gazze’de insani kriz: ABD, bölgeye 38 bin gıda paketi ulaştırdı
Gazze’de insani kriz: ABD, bölgeye 38 bin gıda paketi ulaştırdı ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 38 bin öğün eşdeğerindeki gıda paketini, dün düzenlenen hava operasyonuyla insani krizin pençesindeki Gazze’ye ulaştırdıklarını duyurdu.
8.04.2024 Dünya
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Gazze’ye düzenlenen hava operasyonuyla 50 bin gıda paketinin bölgeye indirildiğini duyurdu.
1.04.2024 Dünya
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı İsrail'in 178 gündür sürdürdüğü saldırılar yüzünden tüm insani ihtiyaçlardan mahrum kalan Gazze Şeridi'nde felaket yaşanıyor. Bombardımana destek sağlayan Washington yönetimine tahammül tükeniyor. Geçtiğimiz aylarda,  "Soykırımın parçası olmayacağım" diyerek kendini ateşe veren askerin başlattığı protesto dalgası yayılıyor.
1.04.2024 Dünya
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam'
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam' ABD'nin başkenti Washington'da bir ABD askeri İsrail'in zulmüne ortak olmayacağını söyleyerek kendini ateşe verdi. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy yaşananları aktardı. İşte detaylar...
26.02.2024 Dünya
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama ABD merkezli Globalfire, NATO'nun en güçlü ordularını sıraladı. Türkiye hem Avrupa hem de dünya devlerine adeta fark attı.
6.02.2024 Dünya
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu!
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu! Yetkililer, aldıkları telefon karşısında şaşkına döndü. Soğuk Savaş yıllarında kullanılan nükleer füze, bir adamın garajında bulunmuştu. Garajın sahibi roketi bir müzeye bağışlamak istiyordu ve silahın ölen komşusuna ait olduğunu ve bir emlak satışından alındığını anlatıyordu.
3.02.2024 Dünya
Saddam'ın playstation'ları! 'Dünyayı ele geçirecek'
Saddam'ın playstation'ları! 'Dünyayı ele geçirecek' Oyun konsolları hayatımıza girdiğinden bu yana 7'den 70'e birçok kişinin favori eğlence aracı haline gelmiş durumda. Ancak bu konsolların farklı amaçlar için kullanıldığı da oldu. Bunlardan biri, 2000’li yılların başında Irak’ta yaşandı. İddialara göre eski Irak diktatörü Saddam Hüseyin, yaklaşık 4 bin adet PlayStation 2 oyun konsolu alınmasını emretmişti. Peki, bu ilginç durumun arkasında yatan sebep neydi?
3.02.2024 Dünya
Biden 3 ABD askeri için düzenlenen törene katıldı
Biden 3 ABD askeri için düzenlenen törene katıldı ABD Başkanı Joe Biden, Ürdün’deki dron saldırısında hayatını kaybeden 3 ABD askerinin cenazelerinin ülkeye getirilmesinin ardından Delaware eyaletindeki hava kuvvetleri üssünde düzenlenen askeri törene katıldı.
2.02.2024 Dünya
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
İlk Türk astronot ne zaman uzaya gidecek? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alper Gezeravcı biyografisi ve kariyeri
İlk Türk astronot ne zaman uzaya gidecek? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alper Gezeravcı biyografisi ve kariyeri Türk astronotların ne zaman uzaya gideceği merak ediliyor. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın yer aldığı Ax3 misyonu, kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. Ocak 2024'te fırlatılması planlanan ve yaklaşık 14 gün sürmesi beklenen uçuşun tarihi netleşti. Peki, Türk astronotlar ne zaman uzaya gidecek? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Alper Gezeravcı biyografisi ve kariyeri
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar
Yemen'e saldırılar sonrası dünyanın gözü Kızıldeniz'e çevrildi: Geri adım atmayacaklar ABD ve İngiltere Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerini havadan ve denizden vururken Japonya detayı ise dikkat çekti. Bu saldırılar sayesinde olası bir tepkiye karşılık ABD'nin elinin güçlendiğini söyleyen TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer bölgedeki son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
12.01.2024 Dünya
320 milyon dolarlık enkaz! İlk fotoğraf hızla yayıldı, 'bir şeyler yanlış gitti'
320 milyon dolarlık enkaz! İlk fotoğraf hızla yayıldı, 'bir şeyler yanlış gitti' Ellsworth'a doğru inişe geçtiğinde yere çakıldı, ilk fotoğraf 'dedikodu' ağı olarak hizmet veren bir Facebook sayfasında ortaya çıktı.
6.01.2024 Dünya
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken görüşmesi sona erdi.
6.01.2024 Haberler
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.
6.01.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.
5.01.2024 Haberler
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.
5.01.2024 Gündem
Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları
Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları İlişki yaşadığı kadını 'erkek' taklidi yaparak kandırdı, sayısız yalanı evlilik planları izledi. İnternetteki bir flört uygulamasından kurbanlarını ağına düşüren kadının yaptıkları hakimi bile pes ettirdi.
21.12.2023 Dünya
Yolculuk 9 Ocak’ta
Yolculuk 9 Ocak’ta Türkiye’nin insanlı ilk uzay misyonunun gerçekleşeceği tarih belli oldu.
15.12.2023 Gündem
İLK TÜRK UZAY YOLCUSU Alper Gezeravcı kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Alper Gezer Avcı 9 Ocak’ta uzaya çıkıyor!
İLK TÜRK UZAY YOLCUSU Alper Gezeravcı kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Alper Gezer Avcı 9 Ocak’ta uzaya çıkıyor! Alper Gezeravcı kimdir? sorusunun cevabı araştırılıyor. İlk Türk uzay yolcusu ünvanını alan Alper Gezeravcı’nın ilk görev tarihi belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın 9 Ocak 2024’te uzaya gideceğini açıkladı. Bunun üzerine "Alper Gezer Avcı kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği ne?" soruları gündemdeki yerini aldı. İşte detaylar…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Sarı Deniz üzerindeyken düştü
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Sarı Deniz üzerindeyken düştü ABD’ye ait F-16 tipi savaş uçağı eğitim sırasında düştü, pilot sağ olarak kurtuldu.
11.12.2023 Dünya
'Kıyamet' için tasarlandı! Kriz anında dakikalar içinde gökyüzündeler
'Kıyamet' için tasarlandı! Kriz anında dakikalar içinde gökyüzündeler ABD ordusu tarafından kullanılan silahlar veya bazı özel platformlar dünyanın farklı bölgelerinde boy gösterebiliyor. Bu platformlardan biri de özellikle Ukrayna-Rusya Savaşı'nın en sıcak günlerinde basında kendine sıklıkla yer bulan ve ‘Kıyamet günü uçağı’ olarak bilinen 'E-4B Nightwatch' yani 'Gece Nöbeti' uçakları. Dakikalar içinde gökyüzüne yükselebilen bu uçaklar, sahip oldukları özelliklerle ilgi uyandırıyor.
28.11.2023 Dünya
İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan protestoculara polis engeli
İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan protestoculara polis engeli Adana’da ABD ve İsrail'i protesto etmek için İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan protestoculara, polis biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.
5.11.2023 Gündem
Amerikan bombardıman uçakları İncirlik Hava Üssü'nde
Amerikan bombardıman uçakları İncirlik Hava Üssü'nde ABD Hava Kuvvetleri’nin 9. Seferi Bombardıman Filosu’na görevlendirilen B-1B tipi bombardıman uçakları eğitim görevi için İncirlik Hava Üssü'ne geldi.
1.11.2023 Gündem
ABD Hamas saldırısı sonrası İsrail'e ne tür askeri yardımlarda bulunuyor?
ABD Hamas saldırısı sonrası İsrail'e ne tür askeri yardımlarda bulunuyor? ABD merkezli savunma şirketi Raytheon'a göre İsrail'in envanterinde kentlerini koruması için 10 adet Demir Kubbe sistemi var.
12.10.2023 Dünya
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke 17 yıldır İsrail ablukasında olan Filistin'de Hamas nasıl silahlandı? ABD basını sayısız istihbarat örgütüne rağmen iki ülkeyi işaret ederek Hamas'ın silahları almasına ve üretmesine katkı sağladığını yazdı.
12.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Hava Kuvvetleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.