Abd Hazine Bakanı

Abd Hazine Bakanı

Son dakika ABD Hazine Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Hazine Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Hazine Bakanı haber sayfamızda...

Abd Hazine Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.874 abd hazine bakanı haberi bulunmuştur.
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
ABD ve İngiltere'den Rus alüminyumuna yasak
ABD ve İngiltere'den Rus alüminyumuna yasak İngiltere ve ABD dünyanın en büyük iki metal borsasını mevcut yasaklar kapsamına alarak yasaklanmış Rus metal ihracatını daha sıkı bir şekilde engellemek için ortak hareket edeceklerini duyurdu.
15.04.2024 Uzmanpara
Rus metallerine yeni yaptırım
Rus metallerine yeni yaptırım Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD’ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesi ABD ile İngiltere tarafından yasaklandı.
14.04.2024 Ekonomi
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor ABD’deki faaliyeti, ABD’li bir şirkete satılmazsa yasaklanacak olan Çinli TikTok’a, Suudiler talip oldu.
21.03.2024 Teknoloji
Türkiye, 2023’te yüzde 4.5 büyüdü
Türkiye, 2023’te yüzde 4.5 büyüdü Türkiye ekonomisi, 2023 yılında yüzde 4.5 büyüdü. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “2024 yılında, net dış talebin büyümeye pozitif katkı verdiği ılımlı ve dengeli bir büyüme bekliyoruz” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek, ABD Hazine Bakanı ile görüştü
Bakan Şimşek, ABD Hazine Bakanı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 Zirvesi'nde ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ile bir araya geldi.
29.02.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek, ABD Hazine Bakanı Yellen ile görüştü
Bakan Şimşek, ABD Hazine Bakanı Yellen ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ile görüştü.
29.02.2024 Ekonomi
'Enflasyonla mücadelede ilerleme kaydedildi'
'Enflasyonla mücadelede ilerleme kaydedildi' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, enflasyonla mücadelede ilerleme kaydedildiğini belirtti.
14.02.2024 Uzmanpara
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor'
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen banka dışı mortgage kreditörlerinden kaynaklanan risklerin takip edildiğini söyledi.
9.02.2024 Uzmanpara
Yellen: Enflasyon kontrol altına alındı
Yellen: Enflasyon kontrol altına alındı ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, enflasyonun kontrol altına alındığını ve Amerikalıların da kendisiyle aynı fikirde olduğunu düşündüğünü ifade etti.
27.01.2024 Ekonomi
'Güçlü büyüme verimlilik artışına işaret ediyor'
'Güçlü büyüme verimlilik artışına işaret ediyor' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, dördüncü çeyrekteki şaşırtıcı derecede güçlü ekonomik büyümenin enflasyonist baskılarda artış olmaksızın verimlilik artışları ve sağlıklı harcamalara işaret eden "iyi bir şey" olduğunu söyledi.
26.01.2024 Uzmanpara
'Çin ile iyileşme işaretleri cesaret verici'
'Çin ile iyileşme işaretleri cesaret verici' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin ile ilişkilerde iyileşme işaretlerinin cesaret verici olduğunu söyledi.
13.12.2023 Uzmanpara
'ABD ekonomisinde resesyon işaretleri yok'
'ABD ekonomisinde resesyon işaretleri yok' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD ekonomisinde resesyon işaretlerinin olmadığını söyledi.
6.12.2023 Uzmanpara
'Ekonominin sert sıkılaştırmaya ihtiyacı yok'
'Ekonominin sert sıkılaştırmaya ihtiyacı yok' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD ekonomisinin sert sıkılaştırmaya ihtiyacının olmadığını, yumuşak inişi yolunda olunduğunu söyledi.
1.12.2023 Uzmanpara
Kovanlar gitti ‘Sam’ geri döndü
Kovanlar gitti ‘Sam’ geri döndü OpenAI’de 5 gündür süren üst düzey yönetim krizi Sam Altman’ın CEO olarak geri dönmesiyle son buldu. Altman’ı kovan yönetim kurulu da tamamen değişti.
23.11.2023 Ekonomi
Yellen, Moody's'in borç görüşüne katılmıyor
Yellen, Moody's'in borç görüşüne katılmıyor ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Moody's'in kredi notu görünümünü düşürme nedeni olarak gösterdiği ABD'nin borçlarına ilişkin görüşüne katılmadığını, ABD ekonomisinin güçlü, Hazine piyasasının ise hem güvenli hem de likit olduğunu söyledi.
14.11.2023 Uzmanpara
'Tahvil getirilerinin düşmesi mümkün'
'Tahvil getirilerinin düşmesi mümkün' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen son aylarda uzun vadeli tahvil getirilerinde görülen artışın, genişleyen mali açıktan kaynaklanan devlet borçlanmasındaki yükselişten değil güçlü ABD ekonomisinin bir yansıması olduğunu söyledi.
27.10.2023 Uzmanpara
'Tahvildeki yükseliş piyasaları bozmuyor'
'Tahvildeki yükseliş piyasaları bozmuyor' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen tahvil getirilerindeki yükselişe bağlı olarak piyasada bir işlev bozukluğu olmadığını belirtti.
10.10.2023 Uzmanpara
'ABD ekonomisinin görünümünde iyimserim'
'ABD ekonomisinin görünümünde iyimserim' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD ekonomisinin görünümü konusunda iyimser olduğunu belirtti.
4.10.2023 Uzmanpara
ABD’de hükümetin kapanmasına saatler kaldı
ABD’de hükümetin kapanmasına saatler kaldı Temsilciler Meclisi'ndeki aşırı sağcıların Ukrayna'ya askeri yardımları azaltmak için diretmesi federal bütçenin takılmasına yol açtı, ABD'de hükümet son 10 senede dördüncü kez kepenk indiriyor.
30.09.2023 Dünya
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Askeri tedarik zincirlerini hedef alınıyor
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Askeri tedarik zincirlerini hedef alınıyor ABD, Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle bağlantılı 150'den fazla kişi ve kuruluşa yaptırım uygulandı.
14.09.2023 Dünya
Dışişleri bakanı sonrası şimdi de savunma bakanı kayıp! Çin'de kritik iki hafta
Dışişleri bakanı sonrası şimdi de savunma bakanı kayıp! Çin'de kritik iki hafta Çin’de eski Dışişleri Qin Gang bir haber spikeriyle ilişki yaşadığı ortaya çıkınca bir anda ortadan kaybolmuştu. Bu gelişmeden aylar sonra şimdi de ülkenin savunma bakanı kayıplara karıştı.
13.09.2023 Dünya
Yellen, ABD ekonomisi için iyimser
Yellen, ABD ekonomisi için iyimser ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin'de yavaşlayan büyüme ve Ukrayna'da yaşanan savaşa rağmen ABD ekonomisine yönelik iyimser olduğunu söyledi.
15.08.2023 Uzmanpara
Dünyada rating rahatsızlığı var
Dünyada rating rahatsızlığı var Fitch’in ABD’nin notunu düşürmesi gözleri rating kuruluşlarına çevirdi. Küresel sermaye hareketlerinde önemli rol oynayan rating kuruluşları yine tartışmanın odağında.
8.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Hazine Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.