Abd Hazine Bakanı Steven Mnuchin

Abd Hazine Bakanı Steven Mnuchin

Son dakika ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin haber sayfamızda...

Abd Hazine Bakanı Steven Mnuchin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 303 abd hazine bakanı steven mnuchin haberi bulunmuştur.
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor ABD’deki faaliyeti, ABD’li bir şirkete satılmazsa yasaklanacak olan Çinli TikTok’a, Suudiler talip oldu.
21.03.2024 Teknoloji
Rus paralı asker şirketi Wagner'in Sudan'daki faaliyetleri neler?
Rus paralı asker şirketi Wagner'in Sudan'daki faaliyetleri neler? Bir süredir gerginliğin hat safhada olduğu Sudan'da, Rus paralı asker grubu olan Wagner'in de parmağı olduğu öne sürülüyor. BBC'nin yaptığı haberde ise Wagner'in bölgedeki etkinliği dikkat çekti.
24.04.2023 Dünya
Trump o kararnameyi imzaladı, 18 ay ertelendi!
Trump o kararnameyi imzaladı, 18 ay ertelendi! ABD Başkanı Donald Trump, Venezuelalıların ülkeden sınır dışı edilmesini 18 aylığına erteleyen başkanlık kararnamesine imza attı. Öte yandan Trump yönetimi, başkanlığın son gününde Venezuela'ya ait 14 kuruluşa "yaptırım" kararı kaldı.
20.01.2021 Dünya
ABD yönetimi İranlı 16 kuruluş ile 3 kişiyi yaptırım listesine ekledi
ABD yönetimi İranlı 16 kuruluş ile 3 kişiyi yaptırım listesine ekledi ABD yönetimi, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in kontrolündeki 16 kuruluş ile 3 kişiyi yaptırım listesine ekledi.
13.01.2021 Ekonomi
ABD'den Rusya yanlısı Ukraynalı 7 yetkili ve 4 kuruluşa yaptırım
ABD'den Rusya yanlısı Ukraynalı 7 yetkili ve 4 kuruluşa yaptırım ABD yönetimi, 2020 ABD başkanlık seçimlerini etkilemeye kalkıştığı gerekçesiyle yaptırım uygulanan Rusya yanlısı Ukraynalı milletvekili Andrii Derkach ile bağlantılı 7 kişi ve 4 kuruluşu yaptırım listesine aldı.
11.01.2021 Ekonomi
Son dakika: ABD'de kanlı gece... Ölü sayısı artıyor!
Son dakika: ABD'de kanlı gece... Ölü sayısı artıyor! Dünyanın gözü ABD'de... Trump'ın başkent Washington'a yığdığı kalabalıklara Kongre'ye yürümelerini söylemesiyle ABD tarihinin son 200 yıldaki en utanç verici sahneleri yaşandı. Trump, 20 Ocak'ta düzenli bir geçiş olacağını duyurdu. ABD medyası çılgına dönmüş durumda. Peş peşe gelen istifalar bomba etkisi yarattı. Beyaz Saray'dan baskını kınayan bir açıklama gelirken, Başkan Yardımcısı Pence'in danışmanı, Trump'ın azledilmesi için 25. Madde'yi işletmekle ilgili açıklama yaptı. Reuters'ın duyurduğu son dakika haberine göre ölü sayısı yükseldi. Son dakika gelişmelerini canlı aktarıyoruz...
8.01.2021 Dünya
Son dakika haberler...Patlama noktası! Peş peşe geldi...
Son dakika haberler...Patlama noktası! Peş peşe geldi... Dünyanın gözü ABD'de... Trump'ın başkent Washington'a yığdığı kalabalıklara Kongre'ye yürümelerini söylemesiyle ABD tarihinin son 200 yıldaki en utanç verici sahneleri yaşandı. Trump, 20 Ocak'ta düzenli bir geçiş olacağını duyurdu. ABD medyası çılgına dönmüş durumda. Ulaştırma Bakanı Chao'nun ardından Eğitim Bakanı Devos'un da istifa etmesi bomba etkisi yarattı. New York Times gazetesi, Trump'ın son haftalarda kendisine af çıkartmak için yardımcılarıyla tartıştığını yazdı. Beyaz Saray'dan baskını kınayan bir açıklama gelirken, Başkan Yardımcısı Pence'in danışmanı, Trump'ın azledilmesi için 25. Madde'yi işletmekle ilgili açıklama yaptı. Sakıncalı bulunan tweetlerini sildikten sonra hesabı açılan Trump da, Twitter'dan yayınladığı videoyla sessizliğini bozdu. Son dakika gelişmelerini canlı aktarıyoruz...
8.01.2021 Dünya
Netanyahu ABD Kongresi'nin basılmasını kınadı!
Netanyahu ABD Kongresi'nin basılmasını kınadı! İsrail Başbakanı Netanyahu ile Dışişleri Bakanı Ashkenazi, ABD Başkanı Trump destekçilerinin polis barikatını aşarak Kongre binasına zorla girmesini kınadı.
7.01.2021 Dünya
Sudan'ın Dünya Bankası borcuna ABD finansmanı
Sudan'ın Dünya Bankası borcuna ABD finansmanı Sudan hükümeti, Dünya Bankası’na borçlarını ödemek için ABD Hazine Bakanlığı ile yıllık 1 milyar doların üzerinde kredi imkanı sunan mutabakat zaptını imzaladı.
6.01.2021 Ekonomi
Dolar, euro karşısında iki yılın en düşüğünde
Dolar, euro karşısında iki yılın en düşüğünde ABD'de 600 dolarlık yardım çeklerinin dağıtımına başlanacağının açıklanmasıyla, ABD para birimi başta euro olmak üzere, birçok para birimi karşısında 2018 Nisan ayından bu yana en düşük düzeylere geriledi.
30.12.2020 Uzmanpara
ABD'de nakit desteğinin dağıtımı başlıyor
ABD'de nakit desteğinin dağıtımı başlıyor ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik ekonomik destek paketinde yer alan 600 dolarlık nakit para yardımının dağıtımına ABD yerel saatiyle salı gecesi başlanacağını duyurdu.
30.12.2020 Uzmanpara
New York borsası düşüşle açıldı
New York borsası düşüşle açıldı New York borsası, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de mutasyona uğrayarak daha hızlı yayılan bir tipinin ortaya çıkmasının yarattığı endişeyle haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı.
21.12.2020 Uzmanpara
New York borsası "mutasyon" endişesiyle düşüşle açıldı
New York borsası "mutasyon" endişesiyle düşüşle açıldı New York borsası, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de mutasyona uğrayarak daha hızlı yayılan bir tipinin ortaya çıkmasının yarattığı endişeyle haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı.
21.12.2020 Ekonomi
Bitcoin 23 bin dolar sınırında
Bitcoin 23 bin dolar sınırında ABD'de yeni teşvik paketi hazırlıklarının yanında, kurumsal yatırımcıların da giderek artan ilgisiyle hız kazanan kripto para piyasalarındaki genel yükselişle Bitcoin, 13 Mart tarihindeki en düşük 3,858 dolardan, yaklaşık yüzde 517 artış ile 17 Aralık'ta 23,777 dolarlık yeni tarihi rekor düzeyini, toplam hacimde de 671 milyar 959 milyon doları gördü.
19.12.2020 Uzmanpara
ABD'den 4 şirkete İran yaptırımı
ABD'den 4 şirkete İran yaptırımı ABD yönetimi, İran'ın petrokimya ürünlerinin ihracatını kolaylaştıran Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli 4 şirketi yaptırım listesine aldı.
16.12.2020 Ekonomi
ABD, İsviçre ve Vietnam'ı "kur manipülatörü" ilan etti
ABD, İsviçre ve Vietnam'ı "kur manipülatörü" ilan etti ABD Hazine Bakanlığı, İsviçre ve Vietnam'ı "kur manipülatörü" olarak tanımladı.
16.12.2020 Ekonomi
New York borsası yükselişle kapandı
New York borsası yükselişle kapandı New York borsası, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınının ekonomik etkilerine yönelik destek paketi iyimserliğiyle günü yükselişle tamamladı.
15.12.2020 Ekonomi
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınının ekonomik etkilerine yönelik teşvik paketi beklentileriyle güne yükselişle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, 200 puana yakın değer kazandı ve yüzde 0,59 artışla 30.037,01 puandan işlem gördü.
15.12.2020 Ekonomi
New York borsası düşüşle kapandı
New York borsası düşüşle kapandı New York borsası, günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi, 100 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,35 düşüşle 30.068,81 puana geriledi.
9.12.2020 Ekonomi
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, güne yükselişle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, 100 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,38 artışla 30.289,20 puandan işlem gördü.
9.12.2020 Ekonomi
Bitcoin yeniden 19,000 doların altına indi
Bitcoin yeniden 19,000 doların altına indi Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, son 24 saatte gelen yoğun satışların etkisiyle yeniden 19,000 doların altına geriledi.
9.12.2020 Uzmanpara
Piyasalar pozitif seyrediyor
Piyasalar pozitif seyrediyor Küresel piyasalar, ABD'de gündeme gelen teşvik paketi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısına ilişkin gelişmeler ve Brexit konusundaki iyimserlikle pozitif bir seyir izliyor.
9.12.2020 Uzmanpara
ABD'den kimyasal araştırmalar yapan İranlı kuruluşa yaptırım
ABD'den kimyasal araştırmalar yapan İranlı kuruluşa yaptırım ABD yönetimi, İran Savunma İnovasyon ve Araştırma Örgütüne (SPND) bağlı, kimyasal silah araştırmalarında yer alan bir kuruluş ve direktörünü yaptırım listesine aldı.
3.12.2020 Ekonomi
Fed kullanılmayan Kovid-19 fonlarını iade edecek
Fed kullanılmayan Kovid-19 fonlarını iade edecek ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerine karşı uygulamaya koyulan kredi programları kapsamında kullanılmayan fonları ABD Hazine Bakanlığının talebi üzerine iade edeceğini bildirdi.
21.11.2020 Uzmanpara
'Piyasalar rahat olmalı, bol miktarda kaynak var'
'Piyasalar rahat olmalı, bol miktarda kaynak var' ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınının ekonomik etkilerine karşı ABD Merkez Bankasınca (Fed) uygulamaya koyulan kredi programları kapsamında kullanılmayan fonların iade edilmesini istemesinin ardından, ihtiyaç duyulması halinde fon sağlamak için bol miktarda kaynak olduğunu belirtti.
20.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.