Abd Ordusu

Abd Ordusu

Son dakika ABD ordusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD ordusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD ordusu haber sayfamızda...

Abd Ordusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.608 abd ordusu haberi bulunmuştur.
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor Nijer'deki cuntanın sözcüsü, Amerikalı personelin gitmesi yönünde çağrıda bulunmaktan kaçınıyor ancak varlıklarını egemenliği ihlal ettiğini savunuyor. Niamey yönetiminin hamlesi, Burkina Faso ve Mali'deki cuntaların izinden gitti.
20.03.2024 Dünya
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Kassam Tugayları İsrail karargahını drone'la vurdu!
Gazze'deki savaşta son dakika... Kassam Tugayları İsrail karargahını drone'la vurdu! Hamas'tan ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama geldi. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail ile devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin, “Düşman hala, ateşkes ve halkımıza yönelik saldırıları durdurma konusunda garanti vermeyi reddediyor" dedi. Öte yandan İsrail bombardımanı altındaki Gazze Şeridi’nde ilk teravih namazı kılındı.
10.03.2024 Dünya
Kassam Tugayları, İsrail askerlerinin Gazze'de toplandıkları alanı İHA ile vurduğu görüntüleri paylaştı
Kassam Tugayları, İsrail askerlerinin Gazze'de toplandıkları alanı İHA ile vurduğu görüntüleri paylaştı ABD ordusu Gazze kıyısına doğru yola çıkan savaş gemisinin fotoğrafını paylaştı. Han Yunus'ta kaydedilen video ise büyük ses getirdi, 'destansı muharebeler' başlığıyla sundular.
10.03.2024 Haberler
Eriyen buzullar felaket getirebilir
Eriyen buzullar felaket getirebilir Kuzey Kutbu’nda küresel ısınmanın buzulları eritmeye başlamasıyla, ABD’nin nükleer test yaptığı alandaki “radyoaktif mezar” da ortaya çıktı.
10.03.2024 Dünya
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, “Gazze’deki Filistin halkına karşı işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir” dedi.
9.03.2024 Gündem
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu Orta Doğu'ya gidiyor! Savunma Bakanlığı açıkladı, 2 ay sürecek plan
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu Orta Doğu'ya gidiyor! Savunma Bakanlığı açıkladı, 2 ay sürecek plan Aylardır devam eden İsrail-Hamas arasındaki savaş sonrası Orta Doğu'da yeni bir devlet kurulması gündemde. Uydu fotoğraflarına yansıyan karelerde ise bu devletin olası sınırlarına dair kanıtlar ortaya çıktı. ABD Savunma Bakanlığı ise yüzlerce ABD askerinin Gazze'ye gideceğine dair bir plan açıkladı, söz konusu açıklamada dünyada ses getirdi.
9.03.2024 Dünya
İlk test! Yapay zekayla savaş oyunları
İlk test! Yapay zekayla savaş oyunları ABD Ordusu’nun yapay zeka robotlarıyla savaş deneyleri yaptığı ve onları danışman olarak eğittiği, bunun çatışmalarda yeni bir dönemi başlatacağı belirtildi.
8.03.2024 Dünya
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı ABD'nin bilinen tek hipersonik füzesi AGM-183 Çin'in hemen yanı başında bulunan Guam Adası'na getirildi. Uzaydan hedefini vurabilen söz konusu füzenin bir anda kritik bölgeye getirilmesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
İran'da devlet televizyonunda duyurdular! İdam edildi
İran'da devlet televizyonunda duyurdular! İdam edildi İran'da, İsrail ulusal istihbarat teşkilatı MOSSAD adına casusluk faaliyetleri yürütmek ve sabotaj eylemleri planlamakla suçlanan 1 kişi idam edildi.
3.03.2024 Dünya
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu Aydın'ın Karacasu ilçesinde yanlışlıkla girdiği toprak yolda aracıyla çamura saplanarak mahsur kalan yaşlı adam, cayrokopter ile tespit edilerek kurtarıldı.
3.03.2024 Gündem
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu İzmir’de küçük bir çocuk dükkanın önünde asılı olan Türk bayrağının karşısına geçip İstiklal Marşı’nı okudu
3.03.2024 Gündem
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu sabah 06.05'te paylaştı: Battı!
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu sabah 06.05'te paylaştı: Battı! Hamas İsrail'in kritik iki şartı kabul etmesi halinde ateşkesin 24 ila 48 saat içinde başlayabileceğini duyurdu, ABD'li bir yetkili ise "Top şimdi Hamas'ın sahasında" dedi. CENTCOM'un yayınladığı net fotoğraf ise, soru işaretlerine yanıt verdi.
3.03.2024 Dünya
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda NATO'nun resmi sitesinden 'Avcıları avlamak' başlığıyla duyurduğu savaş oyunuyla Akdeniz ısındı, Amerikan donanması ile Türk savaş gemilerinin aynı anda göründüğü fotoğraflar büyük ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Bitlis'te terör operasyonu!
Bitlis'te terör operasyonu! Bitlis'te terör örgütü PKK mensupları tarafından araziye gizlenmiş silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiği bildirildi.
24.02.2024 Gündem
Antalya'da feci olay! Tartıştığı sürücüyü takip ederken kazada öldü
Antalya'da feci olay! Tartıştığı sürücüyü takip ederken kazada öldü Antalya'da Hüseyin Kav (17), arkadaşı Begüm G. ile bindikleri motosikletle seyir halindeyken bir sürücüyle tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından yaşanan kazada Kav, hayatını kaybetti.
20.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi!
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi! Avukat Feyza Altun savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
20.02.2024 Gündem
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi ABD'li Türk düşmanı Senatör Rand Paul, Türkiye'nin F-16 satın alımına karşı çıkan tasarıyı senatoya sundu. Terör örgütü YPG/PKK hakkında güzellemeler yapan Paul'un skandal açıklamaları iste tekrar gün yüzüne çıktı.
8.02.2024 Dünya
Gazze'de son durum, Orta Doğu'da son dakika... İsrail operasyon hazırlığındayken Beyaz Saray'dan flaş 'desteklemiyoruz' açıklaması
Gazze'de son durum, Orta Doğu'da son dakika... İsrail operasyon hazırlığındayken Beyaz Saray'dan flaş 'desteklemiyoruz' açıklaması ABD ordusu gece yarısı 00.15'te resmi açıklamayla saldırıyı doğruladı, Kasım Süleymani suikastının birebir kopyasında Cehennem Ateşi füzeleri kullanıldı. Al Jazeera, dünyanın kilitlendiği trafikte beklenen sonucun elde edilemediğini bildiriyor. New York Times gazetesi ise İsrail ordusunun Refah'ta geniş çaplı bir savaş hazırlandığını dünyaya duyurdu, Beyaz Saray'dan konuya dair açıklama geldi.
9.02.2024 Dünya
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama ABD merkezli Globalfire, NATO'nun en güçlü ordularını sıraladı. Türkiye hem Avrupa hem de dünya devlerine adeta fark attı.
6.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Ordusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.