Abd Polisi

Abd Polisi

Son dakika ABD polisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD polisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD polisi haber sayfamızda...

Abd Polisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.103 abd polisi haberi bulunmuştur.
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya
ABD polisi: Ele geçirdiğimiz esrarı fareler yedi
ABD polisi: Ele geçirdiğimiz esrarı fareler yedi Amerika Birleşik Devletleri'nde polis merkezindeki fareler ele geçirilen esrarı yiyerek 'kafayı bulmuş'.
18.03.2024 Dünya
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu!
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu! Yetkililer, aldıkları telefon karşısında şaşkına döndü. Soğuk Savaş yıllarında kullanılan nükleer füze, bir adamın garajında bulunmuştu. Garajın sahibi roketi bir müzeye bağışlamak istiyordu ve silahın ölen komşusuna ait olduğunu ve bir emlak satışından alındığını anlatıyordu.
3.02.2024 Dünya
Çölün ortasında varilde bulundular! Rezaletin sonu yok: Küçük kızları kaçırıp 'evlendiler'
Çölün ortasında varilde bulundular! Rezaletin sonu yok: Küçük kızları kaçırıp 'evlendiler' ABD polisi, küçük çocukları kaçırıp istismar eden tarikatın yakalandığına dair görüntüleri yayınladı. Söz konusu görüntülerde iki kız kardeşin mavi bir varilin içindeyken bulunması dünya medyasında ses getirdi.
16.01.2024 Dünya
Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi
Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi Sevgilisinin cinsel ilişkiye girdikleri sırada öldüren 25 yaşındaki Taylor, olayın korkunç detaylarını sorgusunda anlattı.
28.07.2023 Dünya
ABD polisinden skandal müdahale! Şüpheliyi K-9 köpeğine yem ettiler
ABD polisinden skandal müdahale! Şüpheliyi K-9 köpeğine yem ettiler ABD'de eyalet polisi tarafından durdurulan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alındığı sırada bir başka polisin K-9 köpeğini üzerine bırakmasıyla söz konusu şüpheli dehşeti yaşadı.
24.07.2023 Dünya
New York'un seri katili yakalandı! 27 yıl sayısız ceset
New York'un seri katili yakalandı! 27 yıl sayısız ceset 1996-2010 yılları arasında sayısız cinayet işleyen ve bu kurbanları aynı plaja gömen seri katil yakalandı.
14.07.2023 Dünya
ABD polisi karaca yavrusunu yakalamak için trafiği durdurdu
ABD polisi karaca yavrusunu yakalamak için trafiği durdurdu ABD’nin Ohio eyaletinde polisler, otoyola inen karaca yavrusunu yakalamak için trafiği durdurdu.
10.07.2023 Dünya
Julian Sands'in kaybolduğu bölgede insan kalıntıları bulundu
Julian Sands'in kaybolduğu bölgede insan kalıntıları bulundu 'Manzaralı Oda', 'Şeytan' ve 'Arachnophobia: Örümcek Korkusu' gibi yapımlarda yer alan İngiliz Aktör Julian Sands, ocak ayında Güney Kaliforniya'nın dağlık bölgesinde kaybolmuştu. Sands'in kaybolduğu alanda yürüyüş yapan kişiler tarafından insan kalıntıları bulundu.
26.06.2023 Cadde
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet ABD'nin Michigan eyaletinde polis, hapishanede işlemleri yapılan siyahi adama önce yumruk attı, sonra yere düşürüp şiddete devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis "görevi kasten ihmal" ve "saldırı" ile suçlandı.
21.06.2023 Haberler
14 yaşındaki çocuğa tek mermi! Sahte silahı gerçek sanınca öldürdüler
14 yaşındaki çocuğa tek mermi! Sahte silahı gerçek sanınca öldürdüler ABD’nin Colorado eyaletinde havalı tabancayla soygun yaptıktan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan 14 yaşındaki siyahi çocuk, yere düşürüldükten sonra polis tarafından vurularak öldürüldü. Havalı tabancayı ateşli bir silah sandığı için çocuğu vurduğunu söyleyen polis, idari izne çıkarıldı.
13.06.2023 Dünya
ABD'de insanlığın öldüğü an! Çocukları sınırdan atıp kaçtılar
ABD'de insanlığın öldüğü an! Çocukları sınırdan atıp kaçtılar ABD'nin Meksika sınırında yaşanan olay dünyada ses getirdi. 4 yaşındaki çocukların konu olduğu gelişmenin detayları ise anbean kameraya yansıdı.
24.05.2023 Haberler
ABD'de insanlığın öldüğü an! Çocukları sınırdan atıp kaçtılar
ABD'de insanlığın öldüğü an! Çocukları sınırdan atıp kaçtılar ABD'nin Meksika sınırında yaşanan olay dünyada ses getirdi. 4 yaşındaki çocukların konu olduğu gelişmenin detayları ise anbean kameraya yansıdı.
24.05.2023 Dünya
Zodyak Katili maskesiz! 'DNA örneği var'
Zodyak Katili maskesiz! 'DNA örneği var' Şifreli mesajlarıyla dünyayı alt üst eden seri katilin eski ABD Hava Kuvvetleri askeri Gary Francis Poste olduğunu belirten dedektif grubuna göre, FBI bilgisayarlarındaki listede isim var!
18.05.2023 Dünya
Bıçağını polisin köpeğine savurdu! Uzun namlulu silahla öldürüldü
Bıçağını polisin köpeğine savurdu! Uzun namlulu silahla öldürüldü ABD'de kendisini yakalamak için gelen K-9 köpeğini bıçaklamaya çalışan şahsın öldürüldüğü anlar anbean kameraya yansıdı.
28.04.2023 Dünya
Seneye aday olacak mı? Biden merak edilen soruya noktayı koydu
Seneye aday olacak mı? Biden merak edilen soruya noktayı koydu Bir süredir hakkında çıkan 'sağlık sorunları nedeniyle seçimlere katılmayacak' iddialarına noktayı koyan Biden, 2024 yılında gerçekleşecek seçimlerde aday olacağını bildirdi.
10.04.2023 Dünya
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti Dün ABD'de bir okula baskın yapan ve 6 kişiyi öldüren Audrey Hale polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Nashville Polis Departmanı ise operasyon anının görüntülerini paylaştı, söz konusu o anlar film sahnelerini aratmadı.
29.03.2023 Haberler
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti
AR-15'li katile operasyon! 4 el ateş etti Dün ABD'de bir okula baskın yapan ve 6 kişiyi öldüren Audrey Hale polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Nashville Polis Departmanı ise operasyon anının görüntülerini paylaştı, söz konusu o anlar film sahnelerini aratmadı.
29.03.2023 Dünya
Bir ailenin yıkıldığı an! Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu
Bir ailenin yıkıldığı an! Oğullarının cesedi 47 yıl sonra bulundu ABD'de 1976 yılında sırra kadem basan Kyle isimli genç hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu olayın arkasındaki sır perdesi az da olsa aralanırken olay dünyada gündem oldu.
22.02.2023 Dünya
ABD'de kampüste dehşet! Okulu bastı, 3 kişiyi öldürüp kendi kafasına sıktı
ABD'de kampüste dehşet! Okulu bastı, 3 kişiyi öldürüp kendi kafasına sıktı ABD'nin Michigan eyaletinde bir şahıs üniversiteye silahla baskın düzenledi. Söz konusu olayda 3 kişiyi öldürüp intihar eden şahıs dünya basınında ses getirdi.
14.02.2023 Dünya
5 yıldır ortada yoktu! Kayıp kadın fotoğraftaki göletin dibinde bulundu
5 yıldır ortada yoktu! Kayıp kadın fotoğraftaki göletin dibinde bulundu 2017 yılında bir anda ortadan kaybolarak sırra kadem basan genç kadın hakkında yeni bir gelişme yaşandı. ABD polisi sıkı çalışması sonucu sır olayı açığa çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Genç basketbolcu katil oldu! Hapse girmeden önceki son sözleri kafaları karıştırdı
Genç basketbolcu katil oldu! Hapse girmeden önceki son sözleri kafaları karıştırdı ABD'nin Alabama eyaletinde kolej basketbolcusu Darius Miles, sokak ortasında 2 kadına kurşun yağdırdı. Söz konusu olayda bir kişi hayatını kaybederken Miles tutuklandı.
17.01.2023 Dünya
ABD polisi, bıçaklı saldırgana bir şarjör mermi sıktı
ABD polisi, bıçaklı saldırgana bir şarjör mermi sıktı ABD’nin Baltimore kentinde polis, kadına bıçakla saldıran şahsa bir şarjör mermi boşalttı.
10.11.2022 Dünya
Pelosi’nin eşine saldıran şüpheli cinayet dahil bir dizi suçtan gözaltında
Pelosi’nin eşine saldıran şüpheli cinayet dahil bir dizi suçtan gözaltında ABD polisi, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin San Francisco’daki evinde eşi Paul Pelosi’ye dün çekiçle saldıran David DePape'yi, adam öldürmeye teşebbüs, birinci derece hırsızlık, ölümcül bir silahla saldırı ve ciddi bedensel yaralanma dahil bir dizi suçtan gözaltına aldı.
29.10.2022 Dünya
Kıyamet uyarısı
Kıyamet uyarısı ABD Başkanı Biden dünyada nükleer savaş riskinin 1962 Küba Füze Krizi’nden beri en yüksek seviyede olduğunu belirterek, ‘kıyamet’ uyarısı yaptı.
8.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Polisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.