Abd Savunma Bakanı Mark Esper

Abd Savunma Bakanı Mark Esper

Son dakika ABD Savunma Bakanı Mark Esper haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Savunma Bakanı Mark Esper gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Savunma Bakanı Mark Esper haber sayfamızda...

Abd Savunma Bakanı Mark Esper

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 abd savunma bakanı mark esper haberi bulunmuştur.
Eski Savunma Bakanı Esper: Trump demokrasi için tehlike teşkil ediyordu
Eski Savunma Bakanı Esper: Trump demokrasi için tehlike teşkil ediyordu Eski ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Donald Trump'ın demokrasi için tehlike teşkil ettiğine inandığını belirterek eylemlerinin geçen yıl Kongre binasındaki ayaklanmaya yol açtığını öne sürdü.
11.05.2022 Dünya
Trump'ın Meksika planını ifşa etti! Ortalığı karıştıracak iddia
Trump'ın Meksika planını ifşa etti! Ortalığı karıştıracak iddia Eski ABD Savunma Bakanı Mark Thomas Esper, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın iki kez Meksika’ya füze fırlatmayı önerdiğini iddia etti.
6.05.2022 Dünya
Eski Savunma Bakanı açıkladı: 'Trump, füze atmayı teklif etti!'
Eski Savunma Bakanı açıkladı: 'Trump, füze atmayı teklif etti!' Eski ABD Savunma Bakanı Mark Esper, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın uyuşturucu laboratuvarlarını yok etmek için Meksika'ya füze atmayı önerdiğini iddia etti.
6.05.2022 Dünya
Pentagon'da Trump operasyonu!
Pentagon'da Trump operasyonu! ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınmasının ardından Güvenlik Politikaları Müsteşarı, Savunma İstihbarat Müsteşarı ve Bakanlık Özel Kalem Müdürü istifa etti.
10.11.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı Esper İsrail'de!
ABD Savunma Bakanı Esper İsrail'de! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Benny Gantz ile görüştü.
30.10.2020 Dünya
Esper'den İsrail'de kritik görüşmeler
Esper'den İsrail'de kritik görüşmeler ABD Savunma Bakanı Mark Esper, İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Benny Gantz ile görüştü.
30.10.2020 Dünya
ABD'den Almanya'dan çekeceği askerlerle ilgili flaş karar
ABD'den Almanya'dan çekeceği askerlerle ilgili flaş karar ABD Savunma Bakanı Mark Esper, ülkesinin Almanya'dan çekeceği kuvvetleri, başta Polonya olmak üzere birkaç Doğu Avrupa ülkesine daimi olarak konuşlandıracaklarını söyledi.
20.10.2020 Dünya
ABD Bulgaristan'da 2 bin 500 daimi askeri personel bulunduracak
ABD Bulgaristan'da 2 bin 500 daimi askeri personel bulunduracak Bulgaristan ile ABD savunma bakanlıkları arasında imzalanan 10 yıllık Karşılıklı İşbirliği Yol Haritası'nda, Bulgaristan’da daimi olarak konuşlandırılabilecek Amerikan askeri personel sayısı 2 bin 500 olarak belirlendi.
13.10.2020 Dünya
ABD donanma gücünü 355 geminin üzerine çıkaracak
ABD donanma gücünü 355 geminin üzerine çıkaracak ABD ile Çin arasında donanma konusunda rekabet kızışırken, ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Amerikan donanmasının savunma bütçesindeki payını yüzde 11'den yüzde 13'e yükselteceklerini ve savaş gemisi sayısını 355'nin üzerine çıkaracaklarını açıkladı.
16.09.2020 Dünya
Japonya'dan UFO direktifi
Japonya'dan UFO direktifi Savunma Bakanı Kono Taro, silahlı kuvvetlere ülke içinde görüş alanlarına UFO'ların girmesi halinde kayıt alarak analiz etmeleri talimatını verdi.
15.09.2020 Dünya
Kovid-19 gölgesinde 19. yıl dönümü anıldı
Kovid-19 gölgesinde 19. yıl dönümü anıldı ABD’de 11 Eylül 2001’de yaşanan ve 3 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının 19. yıl dönümü, Kovid-19 salgını nedeniyle kısıtlı şekilde anılabildi.
12.09.2020 Dünya
Pentagon, resmi gazetesi Stars and Stripes'ı kapatıyor
Pentagon, resmi gazetesi Stars and Stripes'ı kapatıyor ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2021 Savunma Yetkilendirme Yasası kapsamında savunma bütçesinden fonunun kesilmesi öngörülen Amerikan ordusunun resmi yayın organı "Stars and Stripes" gazetesini kapatıyor.
4.09.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı açıkladı: Kasım sonuna kadar 5 binin altına düşüreceğiz
ABD Savunma Bakanı açıkladı: Kasım sonuna kadar 5 binin altına düşüreceğiz ABD Savunma Bakanı Mark Esper, kasım sonuna kadar ABD'nin Afganistan'daki asker sayısını 5 binin altına düşüreceklerini açıkladı.
9.08.2020 Dünya
Trump'tan Beyrut açıklaması: Bu belki bir kazaydı, belki de saldırıydı
Trump'tan Beyrut açıklaması: Bu belki bir kazaydı, belki de saldırıydı ABD Başkanı Donald Trump, Beyrut Limanı'ndaki patlamanın "saldırı" olup olmadığına ilişkin kimsenin henüz bir şey bilmediğini vurgulayarak, "Bazıları bunun saldırı olduğunu düşünüyor, bazıları düşünmüyor." ifadesini kullandı.
5.08.2020 Dünya
Son dakika... ABD Almanya'dan 12 bin asker çekiyor
Son dakika... ABD Almanya'dan 12 bin asker çekiyor Reuters'a bilgi veren resmi yetkililer, çekilme kararına rağmen Avrupa'daki askerlerin yaklaşık yarısının tutulacağını söyledi.
29.07.2020 Dünya
ABD ve Yunanistan savunma bakanları telefonda görüştü
ABD ve Yunanistan savunma bakanları telefonda görüştü ABD Savunma Bakanı Mark Esper ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, yaptıkları telefon görüşmesinde, Doğu Akdeniz ve Kuzey Afrika'da tüm tarafların uluslararası normlara uyması ve itidali sürdürmesi gerektiği konusunda mutabık kaldı.
21.07.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı Esper: Çekilme talimatı vermedim
ABD Savunma Bakanı Esper: Çekilme talimatı vermedim ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Güney Kore'deki Amerikan askerlerine çekilme talimatı verdiği iddialarını reddetti.
21.07.2020 Dünya
Esper'den ABD'yi sallayan iddia için açıklama
Esper'den ABD'yi sallayan iddia için açıklama ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Rusya'nın Afganistan'daki bazı örgütlere para karşılığında ABD askerlerini öldürme talimatı verdiğine ilişkin iddialar konusunda brifing almadığını ve askeri istihbaratın bu bilgiyi doğrulayamadığını söyledi.
9.07.2020 Dünya
Almanya'dan asker çekme planı! Pentagon Trump'ı bilgilendirdi
Almanya'dan asker çekme planı! Pentagon Trump'ı bilgilendirdi ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in, Almanya'dan asker çekme planları konusunda Başkan Donald Trump'ı bilgilendirdikleri bildirildi.
30.06.2020 Dünya
ABD ile ilgili bomba iddia! 4 binden fazla ABD askeri...
ABD ile ilgili bomba iddia! 4 binden fazla ABD askeri... ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin Afganistan'daki 4 binden fazla ABD askerini çekme planını tamamlamak üzere olduğu iddia edildi.
27.06.2020 Dünya
Güney Kore ve ABD'den Kuzey Kore'ye çağrı!
Güney Kore ve ABD'den Kuzey Kore'ye çağrı! Güney Kore Savunma Bakanı Jeong Kyeong-doo ve ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Kuzey Kore'ye, Kore Yarımadası'nda barışın sağlanması için verdiği taahhütlere uyma çağrısında bulundu.
25.06.2020 Dünya
ABD'yi sallayan bomba iddia! Trump çok kızdı ve...
ABD'yi sallayan bomba iddia! Trump çok kızdı ve... Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in ülkedeki gösterilere karşı askeri sokağa indirme fikrini desteklemediğini söylemesinin, Başkan Donald Trump'ı çok kızdırdığı ve Esper'i görevden almanın eşiğine getirdiği ileri sürüldü.
9.06.2020 Dünya
Son dakika: ABD'de asker teyakkuza geçti! Floyd'un ölümüne neden olan polisler hakkında flaş gelişme!
Son dakika: ABD'de asker teyakkuza geçti! Floyd'un ölümüne neden olan polisler hakkında flaş gelişme! Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in gün içinde başkent Washington DC yakınlarındaki üslere tedbir amaçlı konuşlandırılmış askerlerin çekilmesi kararını geri aldığı bildirildi. Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser, yerel saatle 23.00-06.00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. ABD’nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kentinde siyahi Amerikalı George Floyd'u gözaltına alırken boynuna dizini basarak ölümüne sebep olan polis memuru Derek Chauvin ve diğer 3 polis ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. ABD'nin yangın yerine dönemesine neden olan bu polislerle ilgili alınan kararlar açıklandı. İşte tüm detaylar...
4.06.2020 Dünya
Pentagon geri adım attı: Askerleri Washington'dan çekmiyorlar
Pentagon geri adım attı: Askerleri Washington'dan çekmiyorlar Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in gün içinde başkent Washington DC yakınlarındaki üslere tedbir amaçlı konuşlandırılmış askerlerin çekilmesi kararını geri aldığı bildirildi.
3.06.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı Esper askerin sokağa inmesine karşı
ABD Savunma Bakanı Esper askerin sokağa inmesine karşı ABD Savunma Bakanı Mark Esper, ülkede devam eden protestolara karşı askeri güç kullanmanın yolunu açan İsyan Yasası'nın devreye sokulmasına destek vermediğini açıkladı.
3.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Savunma Bakanı Mark Esper ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.