Abd Seçimler

Abd Seçimler

Son dakika abd seçimler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abd seçimler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abd seçimler haber sayfamızda...

Abd Seçimler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.270 abd seçimler haberi bulunmuştur.
ABD'de neler oluyor? Demokrasinin beşiği sallanıyor mu?
ABD'de neler oluyor? Demokrasinin beşiği sallanıyor mu? 2020 Başkanlık seçimlerini Joe Biden'ın kazanması ile gayet demokratik olan seçimi kaybettiğine asla inanmayan Donald Trump cephesinde hareketlilik hiç bitmiyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde seçimin adaletsizliği ile ilgili ses kayıtları ifşa olan Donald Trump'ın adı bu sefer nasıl anılıyor? ABD'de neler oluyor? Donald Trump'ın Twitter paylaşımı neyi ifade ediyor?
7.01.2021 Dünya
ABD'nin iki numarası: Kamala Harris
ABD'nin iki numarası: Kamala Harris ABD'de 4 Kasım'da yapılan seçimler nihayetinde sonuçlandı ve Joe Biden'ın zaferiyle tamamlandı. Donald Trump sonuçlara itiraz edeceğini söylese de otoriteler sonucun değişmesine pek ihtimal vermiyor. Sonuçların kesinleşmesiyle birlikte gündemi Biden'dan daha çok meşgul eden birisi vardı: Kamala Harris...
10.11.2020 Dünya
Son dakika... Demokrat başkan adayı Biden: Kazanacağımızdan hiç şüphem yok
Son dakika... Demokrat başkan adayı Biden: Kazanacağımızdan hiç şüphem yok ABD başkanlığı yarışının Demokrat adayı Joe Biden, seçimleri kazanacağından hiç şüphe duymadığını belirterek, destekçilerinden sakin kalmasını istedi.
6.11.2020 Dünya
Trump'ın seçim kampanya ekibi Georgia eyaletinde oy sayımının durdurulması için dava açtı
Trump'ın seçim kampanya ekibi Georgia eyaletinde oy sayımının durdurulması için dava açtı ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanya ekibi, seçim yarışındaki kritik eyaletlerden Georgia'da, oy sayım işlemlerinin durdurulması talebinde bulundu.
5.11.2020 Dünya
Ruhani: ABD'de seçimleri kimin kazanacağı bizim için önemli değil!
Ruhani: ABD'de seçimleri kimin kazanacağı bizim için önemli değil! İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD başkanlık seçimlerini kimin kazanacağının önemli olmadığını ve planlamalarını ona göre yapmadıklarını söyledi.
4.11.2020 Dünya
Son dakika... Canlı Blog: İlk sonuçlar gelmeye başladı!
Son dakika... Canlı Blog: İlk sonuçlar gelmeye başladı! Doğudaki New York'tan batıdaki Teksas'a kadar seçmenler oy merkezleri önünde sıraya girdi, oy kullanma işlemi Türkiye saatiyle 4 Kasım'da sabaha karşı bitecek. Mevcut Başkan Donald Trump, "Kazanmak kolay, kaybetmek ise hiçbir zaman kolay değil" dedi. İlk sonuçlar gelmeye başladı.
4.11.2020 Dünya
Bir önceki seçimi bilmişti... İşte zafere yakın isim!
Bir önceki seçimi bilmişti... İşte zafere yakın isim! ABD'de başkanlık seçimlerine artık sadece günler kaldı. Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump ile Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'ın nefesleri kesen yarışında gözler anketlere çevrildi.
3.11.2020 Dünya
ABD'de başkanlık seçimi için kullanılan erken oy sayısı 80 milyonu aştı
ABD'de başkanlık seçimi için kullanılan erken oy sayısı 80 milyonu aştı ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimine günler kala birçok eyalette başlayan erken oy kullanma sürecinde şu ana kadar 80 milyondan fazla kişi tercihini yaptı.
29.10.2020 Dünya
ABD'de seçime 8 gün kala Biden'ın anketlerdeki üstünlüğü sürüyor
ABD'de seçime 8 gün kala Biden'ın anketlerdeki üstünlüğü sürüyor ABD'de posta ve sandık başında oy kullanma yoluyla şimdiye kadar 60 milyon 507 binden fazla kişi oy kullandı  
26.10.2020 Dünya
Son dakika: Utanç verici! Skandalda ikinci perde...
Son dakika: Utanç verici! Skandalda ikinci perde... Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken izleyici ile buluşan bir film hem Trump'ın hem de ABD Başkanı'nın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin canını bir hayli sıktı. Bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntülerin ortaya çıkmasıyla hem Giuliani hem de Trump, dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.10.2020 Dünya
Geri sayım başladı! 56 milyondan fazla oy kullanıldı
Geri sayım başladı! 56 milyondan fazla oy kullanıldı ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken, birçok eyalette başlayan erken oy kullanma sürecinde şu ana dek 56 milyondan fazla kişinin oyunu kullandığı bildirildi.
24.10.2020 Dünya
Trump ve Biden son kez karşılaştı
Trump ve Biden son kez karşılaştı ABD’de Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump ile Demokrat rakibi Joe Biden arasındaki başkanlık yarışı, tüm hızıyla devam ediyor. İki lider 3 Kasım seçimi öncesinde ikinci ve son kez canlı televizyon tartışmasında karşı karşıya geldi.
24.10.2020 Dünya
ABD'de başkanlık seçimleri için şu ana kadar 50 milyona yakın oy kullanıldı
ABD'de başkanlık seçimleri için şu ana kadar 50 milyona yakın oy kullanıldı ABD'de 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri için erken oylama bilgilerini derleyen internet sitesi "ABD Seçimler Projesi"ne göre, posta ve elden zarf bırakma yoluyla şu ana kadar 49 milyon 313 bin 897 kişi oy kullandı. 
23.10.2020 Dünya
Son dakika: Dünya çalkalanıyor! Utanç verici görüntüler deprem etkisi yarattı
Son dakika: Dünya çalkalanıyor! Utanç verici görüntüler deprem etkisi yarattı Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken hem Trump hem de Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Yapılan kamuoyu yoklamaları, Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ın ülke genelinde yarışı önde götürdüğüne işaret ediyor. Şimdiyse Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntüleri ortaya çıktı ve Giuliani'yi dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline getirdi; ABD Başkanı'nın tepkisi ise merak konusu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.10.2020 Dünya
Son dakika: Trump'a kötü haber! Biden farklı önde...
Son dakika: Trump'a kötü haber! Biden farklı önde... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde anketler eski Başkan Yardımcısı ve Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın, rakibi mevcut Başkan Cumhuriyetçi Donald Trump'a ortalama 8 puan fark atacağını gösteriyor. ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için şu ana kadar 30 milyona yakın oy kullanıldığı belirtildi. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), Demokrat başkan adayı ve eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın Ukraynalı enerji şirketi Burisma ile ilişkisi olduğu iddialarını soruşturması gerektiğini söyledi.
19.10.2020 Dünya
ABD Başkanlık seçimleri için şu ana kadar 30 milyona yakın oy kullanıldı
ABD Başkanlık seçimleri için şu ana kadar 30 milyona yakın oy kullanıldı ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için şu ana kadar 30 milyona yakın oy kullanıldığı belirtildi.
19.10.2020 Dünya
ABD'de Biden Trump'ın 10 puan önünde
ABD'de Biden Trump'ın 10 puan önünde ABD'de "tarihi" olarak nitelendirilen 3 Kasım başkanlık seçimlerine üç hafta kala anketlerdeki son durum Demokrat aday Joe Biden'ın yaklaşık 10 puan önde olduğunu gösterirken, gözler seçimlerin kaderini büyük oranda belirleyecek kritik eyaletlere çevrildi.
13.10.2020 Dünya
Trump 'Son Dakika Haberi' diyerek duyurdu
Trump 'Son Dakika Haberi' diyerek duyurdu ABD’nin Ohio eyaletinde 50 bine yakın seçmene yanlış oy pusulası gönderildiği belirtildi. ABD Başkanı Donald Trump, 'Son Dakika Haberi: 50 bin Ohio seçmeni yanlış oy pusulası alıyor. Kontrol dışı. Hileli bir seçim' dedi.
9.10.2020 Dünya
ABD seçimlerinde gerginlik çıkartmak için Pokemon Go kullanıldı
ABD seçimlerinde gerginlik çıkartmak için Pokemon Go kullanıldı Rusya'nın, ABD'de geçen yıl gerçekleştirilen başkanlık seçimleri sırasında halk arasında anlaşmazlık ve ırkçılık kaynaklı gerginlikler yaratmak için popüler Pokemon GO oyununu kullandığı ileri sürüldü.
13.10.2017 Teknoloji
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı Yargıtay Başkanlığı'nda seçimler yeniden aday başvuruları alınarak yapılacak 21'inci tur oylaması ile devam edecek.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi ABD Yüksek Mahkemesi, geçen yıl haziran ayında aldığı kararda Joe Biden'ın 2022’de öğrenci kredileri için çıkardığı affın anayasaya aykırı olduğuna hükmetmişti.
12.04.2024 Dünya
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Seçimler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.