Abd Seçimleri 2020

Abd Seçimleri 2020

Son dakika ABD seçimleri 2020 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD seçimleri 2020 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD seçimleri 2020 haber sayfamızda...

Abd Seçimleri 2020

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 408 abd seçimleri 2020 haberi bulunmuştur.
Son dakika... Otel odasında çırılçıplak! Dünyayı sarsan kayıt...
Son dakika... Otel odasında çırılçıplak! Dünyayı sarsan kayıt... ABD lideri Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın rezaletlerine bir yenisi eklendi, bir otel odasında çekilen video kaydında yok yok. Oğul Biden, üçüncü bir bilgisayarının Ruslar tarafından çalındığını parayla cinsel ilişkiye girdiği kadına itiraf ediyor.
12.08.2021 Dünya
Son dakika haberi: Yengeyle yasak aşk... Utanmadan her detayı anlattı!
Son dakika haberi: Yengeyle yasak aşk... Utanmadan her detayı anlattı! Son dakika haberine göre dünya, ucu ABD Başkanı'na dek uzanan bu skandalla çalkalanıyor. Çok okunan gazetenin ele geçirdiği e-postalar ortaya saçıldı, başı skandallardan kurtulmayan ismin, karısını yengesiyle aldattığı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin şoke edici detayları.
3.04.2021 Dünya
Son Dakika Haber: Dünya çalkalandı! 'Skandal' ABD Başkanı'na dek uzandı
Son Dakika Haber: Dünya çalkalandı! 'Skandal' ABD Başkanı'na dek uzandı Son dakika haberine göre dünya, ucu ABD Başkanı'na dek uzanan bu skandalla çalkalanıyor. Çok okunan gazetenin ele geçirdiği e-postalar ortaya saçıldı, başı skandallardan kurtulmayan ismin, karısını yengesiyle aldattığı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin şoke edici detayları.
3.04.2021 Dünya
Son dakika haberi: Skandal patladı! Striptizciden gayrimeşru çocuğu...
Son dakika haberi: Skandal patladı! Striptizciden gayrimeşru çocuğu... Başkanlık görevini 20 Ocak'ta devralan ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın başını ağrıtacak bir haber patladı. İngiliz Daily Mail gazetesi, Biden'ın başı beladan kurtulmayan avukat oğlu Hunter'ı da ilgilendiren özel haberini manşetten verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2021 Dünya
FBI belgeleri sızdı, planı deşifre oldu!
FBI belgeleri sızdı, planı deşifre oldu! FBI'ın basına sızan belgelerinde beyaz üstünlükçülerin, ABD'nin güneydoğusundaki santrallere saldırı planladığı iddia edildi.
25.12.2020 Dünya
Son dakika: Eski dostu Ivanka'nın maskesini düşürdü!
Son dakika: Eski dostu Ivanka'nın maskesini düşürdü! ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım'da yapılan seçimleri kaybetti. Ocak 2021'de ABD Başkanlığı görevini Joe Biden'a devretmeye hazırlanan Trump'ın hem kendisi hem de ailesi hala spot ışıklarının altında. Son olarak Ivanka Trump'ın eski en yakın arkadaşı, ABD Seçimleri'nde Joe Biden'a oy verdiğini ve Ivanka'nın gerçek yüzünü herkesin görmesi gerektiğini söyledi. Lysandra Ohrstrom'un kaleme aldığı makalede yazdıkları olay yarattı.
18.11.2020 Dünya
Son Dakika: CNN duyurdu: Trump’a olan destek çatlıyor
Son Dakika: CNN duyurdu: Trump’a olan destek çatlıyor Son dakika haberine göre, ABD'de resmi olmayan seçim sonuçları açıklanmış olsa da sular durulmuyor. Amerikan yayın kuruluşu CNN, Cumhuriyetçiler arasında Başkan Trump’a olan desteğin zayıfladığını ve bu muğlaklığın ulusal güvenlik sorunu yaratabileceğinin konuşulduğunu yazdı.
14.11.2020 Dünya
SON DAKİKA: Skandal böyle patladı! Striptizciden gayrimeşru çocuğu...
SON DAKİKA: Skandal böyle patladı! Striptizciden gayrimeşru çocuğu... Dünyanın kilitlendiği 3 Kasım'daki ABD Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre Demokrat aday Joe Biden, ABD'nin yeni başkanı olmaya hak kazandı. Ancak seçimlerin üzerinden neredeyse 10 gün geçmesine rağmen hem Trump hem de Biden cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. Görevi 20 Ocak'ta başkanlık seçimlerini kazanan Joe Biden'a devretmesi gereken Trump, seçim sonuçlarında hilelerinin varlığından bahsededursun, Biden tarafından ise başını ağrıtacak bir haber patladı. İngiliz Daily Mail gazetesi özel haberini manşetten verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
12.11.2020 Dünya
Son dakika: Akıl dışı senaryo! 'Kırmızı çizgiyi geçmeyin'
Son dakika: Akıl dışı senaryo! 'Kırmızı çizgiyi geçmeyin' Son dakika haberine göre ABD'de resmi olmayan seçim sonuçları açıklanmış da olsa sular durulmuyor. ABD Başkanı Trump'ın, Demokrat Joe Biden'ın zaferini kabul etmemesi, olayları daha önce yaşanmadık bir yere getirdi. Dün Trump, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında ısrarcı bir şekilde, "Kazanacağız" ifadesini kullandı. Hal böyle olunca analistler daha önceden akıllara gelmeyecek senaryolara kafa yormaya başladı. Akıllara ise New York Times gazetesinin 5 Haziran'da yayımladığı haber geldi... İşte son dakika haberinin detayları...
11.11.2020 Dünya
Son dakika: Trump'ın ailesi ABD seçimlerinin ardından ikiye bölündü!
Son dakika: Trump'ın ailesi ABD seçimlerinin ardından ikiye bölündü! ABD seçimlerinde resmi olmayan sonuçlar açıklandı ancak sular durulmuyor. ABD Başkanı Donald Trump, bir dizi öfkeli tweet atarak seçimin çalındığına dair iddialar öne sürmeye devam ediyor. Trump ailesi cephesinden bomba haberler gelmeye devam ediyor. CNN International'ın ismi açıklanmayan gizli kaynaklara dayandırdığı haberler büyük ses getirdi. Hedef tahtasına medyayı koyan ABD Başkanı Trump'ın son tweet'leri ise bomba etkisi yarattı.
9.11.2020 Dünya
Son dakika: Dünya ABD seçim sonuçlarına kilitlendi! Oy sayımı devam ediyor...
Son dakika: Dünya ABD seçim sonuçlarına kilitlendi! Oy sayımı devam ediyor... Son dakika haberlerine göre, dünya ABD'deki Başkanlık Seçimi'nin sonucuna kilitlendi. Kritik eyaletlerde milyonlarca oyun sayımına devam edilirken, Philadelphia'da oy sayımı Cuma gününe kadar durduruldu. Georgia ve Michigan'da mahkemeler Cumhuriyetçiler'in yaptığı oy sayımına ilişkin başvuruları reddetti. Trump, "Elimizde hile olduğuna dair çok fazla delil var. Seçimi çaldırmayacağız" diye konuştu.
6.11.2020 Dünya
Son dakika: Fotoğraflar peş peşe geldi! ABD Seçimleri sonrası iç savaşa ramak kaldı!
Son dakika: Fotoğraflar peş peşe geldi! ABD Seçimleri sonrası iç savaşa ramak kaldı! Son dakika haberlere göre, dünya ABD Başkanlık Seçimi'nin sonuçlarına kilitlenmiş durumda. Nefesler tutulmuş sonuçların açıklanması beklenirken, Trump'ın uzmanlar ve siyasetçiler tarafından "erken" kabul edilen zafer konuşmasının ardından ibrenin Demokrat aday Joe Biden'a dönmesi kafaları karıştırdı. BBC Kuzey Amerika Muhabiri Anthony Zurcher, olası senaryoları masaya yatırdı. ABD merkezli CNN International'dan ise bomba bir iddia geldi. Öte yandan seçim sonrasında oyların sayılmasını durdurmak isteyen eli silahlı kişiler sokakları karıştırdı. İşte son dakika haberinin detayları.
5.11.2020 Dünya
Son dakika: Dünyaya rezil oldu! Öyle bir gaf yaptı ki...
Son dakika: Dünyaya rezil oldu! Öyle bir gaf yaptı ki... Dünya ABD Seçimleri'nin sonucuna kilitlendi, Donald Trump ve Demoktat Başkan adayı rakibi Joe Biden, dünyanın en çok konuşulan iki ismi haline geldi. Ancak Biden'ın yaptığı bir gaf, onu dünyaya rezil etmeye yetti de arttı bile.
4.11.2020 Dünya
Son dakika: Trump cephesinde kutlamalar başladı!
Son dakika: Trump cephesinde kutlamalar başladı! ABD Başkanı Donald Trump, seçimlerde kritik eyaletlerin tümünde kazanmaya çok yakın olduklarını kaydederek, "Büyük bir kutlamaya hazırlanıyoruz." dedi. Trump'ın açıklamasının sonrasında Trump destekçileri kutlamalara başladı.
4.11.2020 Dünya
Son dakika: Utanç verici! Skandalda ikinci perde...
Son dakika: Utanç verici! Skandalda ikinci perde... Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken izleyici ile buluşan bir film hem Trump'ın hem de ABD Başkanı'nın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin canını bir hayli sıktı. Bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntülerin ortaya çıkmasıyla hem Giuliani hem de Trump, dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.10.2020 Dünya
Son dakika: Dünya çalkalanıyor! Utanç verici görüntüler deprem etkisi yarattı
Son dakika: Dünya çalkalanıyor! Utanç verici görüntüler deprem etkisi yarattı Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken hem Trump hem de Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Yapılan kamuoyu yoklamaları, Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ın ülke genelinde yarışı önde götürdüğüne işaret ediyor. Şimdiyse Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntüleri ortaya çıktı ve Giuliani'yi dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline getirdi; ABD Başkanı'nın tepkisi ise merak konusu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.10.2020 Dünya
'Biden'ın oğlunun bilgisayarı FBI'ın elinde'
'Biden'ın oğlunun bilgisayarı FBI'ın elinde' Üst düzey yetkililer, Fox News'a yaptıkları açıklamada, Biden'ın Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde, oğlu Hunter Biden'ın yaptığı uluslararası iş anlaşmalarında rolü olduğunu gösterdiği iddia edilen e-postaların olduğu bilgisayarın şu anda FBI tarafından incelendiğini söyledi.
21.10.2020 Dünya
ABD Başkanlık Seçimleri'nde posta hizmetleri tartışması
ABD Başkanlık Seçimleri'nde posta hizmetleri tartışması 3 Kasım'da gerçekleşecek olan ABD Başkanlık Seçimleri'nde koronavirüs salgını nedeniyle çok sayıda seçmenin oyunu posta ile kullanacak olması, tartışmaları da beraberinde getirdi.
20.08.2020 Dünya
Demokrat adaylar kozlarını paylaştı, Bloomberg ilk kez sahne aldı
Demokrat adaylar kozlarını paylaştı, Bloomberg ilk kez sahne aldı ABD Las Vegas'ta gerçekleşen canlı yayın tartışmasına ilk kez katılan milyarder iş adamı Michael Bloomberg, tüm rakiplerinin sert eleştirileriyle karşılaştı. Başkanlık seçimlerine dokuz aydan az bir süre kala demokrat aday adaylarının sağlık sistemi, iklim değişikliği, gelir dağılımı ve göçmen hakları gibi konularda önemli ölçüde ayrıştığı görülüyor.
20.02.2020 Dünya
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar ödenmesiyle patlayan skandalda, hakim yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla davayı bir ay erteledi. ABD'de bir kez daha başkan adaylığında yarışan Trump'ın ilk ceza davasında, 34 ayrı suçlama var.
16.03.2024 Dünya
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı ABD ön seçimlerinde, Başkan Biden ve eski Başkan Trump gerekli delege sayısına ulaştı.
13.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu ABD'de Trump için karar verildi. Eski Başkan Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Daniels'e seçimlerde sus payı ödediği gerekçesiyle ceza davası açılmıştı. Davanın ilk duruşması 24 Mart'ta olacak.
16.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Seçimleri 2020 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.