Son dakika... Resmen çıldırdılar! ABD hepsini dinlemiş...
Son dakika... Resmen çıldırdılar! ABD hepsini dinlemiş... Gelen son dakika haberine göre, ABD'nin Almanya Başbakanı Merkel dahil birçok üst düzey kişiyi dinlediği iddiaları ortalığı birbirine kattı. Avrupa bu iddialarla kaynarken, çerçeveye Rusya ve Çin de dahil oldu.
31.05.2021 Dünya
İzleniyorsunuz! ABD'ye bir suçüstü daha...
İzleniyorsunuz! ABD'ye bir suçüstü daha... ABD'nin, Danimarka ile yaptığı topraklarından ve karasularından geçen internet ve telekomünikasyon kablolarındaki bilgilere erişimini sağlayan "kablo anlaşmasına" rağmen bu ülkeyi de izlediği belirlendi.
17.11.2020 Dünya
İfşa ettiği belgeler dünyayı sarsmıştı! Edward Snowden ABD'ye dönmek istiyor ama...
İfşa ettiği belgeler dünyayı sarsmıştı! Edward Snowden ABD'ye dönmek istiyor ama... Rusya'da yaşayan ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) eski çalışanı Edward Snowden, adil yargılama garanti edilirse ülkesine dönmek istediğini söyledi.
17.09.2019 Dünya
NSA, yüz milyonlarca usulsüz telefon kaydını sildi
NSA, yüz milyonlarca usulsüz telefon kaydını sildi ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA), 2015 yılına kadar uzanan yüz milyonlarca telefon görüşmesi ve kısa mesajı toplu olarak sildiğini açıkladı. Ajans, NSA analistlerinin "telekomünikasyon servis sağlayıcılarından alınan bazı verilerdeki teknik usulsüzlükleri" tespit ettikten sonra ilgili kayıtların sistemlerinden kaldırıldığını söyledi.
3.07.2018 Teknoloji
ABD Ulusal Güvenlik Ajansı milyonlarca kişiyi takip etmiş
ABD Ulusal Güvenlik Ajansı milyonlarca kişiyi takip etmiş ABD'de hükümet yetkililerinin, geçen yıl Ulusal  Güvenlik Ajansının (NSA) izlediği bin 900'dan fazla Amerikalının kimliklerini öğrenmeyi talep ettiği ve 2015'te çıkarılan yasaya rağmen 151 milyon ABD'linin telefonunu dinlediği ortaya çıktı.
4.05.2017 Teknoloji