Abdi İbrahim

Abdi İbrahim

Son dakika Abdi İbrahim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdi İbrahim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdi İbrahim haber sayfamızda...

Abdi İbrahim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 630 abdi ibrahim haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Kadınlar bu programla hesabını bilecek
Kadınlar bu programla hesabını bilecek Garanti BBVA’nın, kadınların finansal hizmetlere erişimini artırmak ve kendi ekonomilerini daha iyi yönetmelerine destek olmak amacıyla başlattığı “Hesabını Bilen Kadınlar” programı, yüz yüze eğitimlerine başladı.
18.12.2023 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknoloji hayatın her alanında alışageldik işleyişi altüst edip ilerlerken gözler her zamankinden fazla teknoloji liderlerinin üzerinde...
20.03.2023 Milliyet Executive
Dünya rekoru NFT oldu
Dünya rekoru NFT oldu Milli yüzücü Emre Sakcı’nın 24.95 saniyelik dünya rekoru ölüm- süzleşiyor.
6.02.2023 Kültür Sanat
Emre Sakcı'dan anlamlı hediye
Emre Sakcı'dan anlamlı hediye Abdi İbrahim’in ana sponsorluğunu üstlendiği milli yüzücü Emre Sakcı, FINA’nın kendisine verdiği dünya rekoru belgesini, Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut’a hediye etti.
24.01.2023 Su Sporları
Milli yüzücü Merve Tuncel’e yeni sponsor
Milli yüzücü Merve Tuncel’e yeni sponsor Serbest stilde Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan mili yüzücü Merve Tuncel’in sponsoru Abdi İbrahim oldu.
1.12.2022 Gündem
CEO’LAR ATAKTA
CEO’LAR ATAKTA Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketleri, gerçekleştirdikleri üst düzey atamalarla 3. çeyrekte yönetici kadrolarını güçlendirdi.
7.09.2022 Milliyet Executive
‘Yara bandı çözümlerden uzak durun’
‘Yara bandı çözümlerden uzak durun’ Sosyal girişimcilik nedir? Nasıl etkili olur? Ashoka Türkiye Direktörü Hilal Baykara anlattı...
5.05.2022 Milliyet Executive
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ilk çeyreğin sonunda yönetici transfer performansını artırdı, kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını sürdürdü. Yöneticiler, nisan ayında ağırlıkla mevcut şirketlerindeki yeni pozisyonlara transfer oldu, şirket içi rotasyon hız kazandı. Otomotiv, gıda ve ilaç sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketler, ağırlıkla insan kaynakları, pazarlama, finans alanlarında yönetici atamalar gerçekleştirdi. Data Expert tarafından derlenen nisan ayındaki dikkat çeken şirket görevlendirmeleri şöyle:
7.04.2022 Milliyet Executive
Abdi İbrahim’e iki sürdürülebilirlik ödülü
Abdi İbrahim’e iki sürdürülebilirlik ödülü İstanbul Marketing Awards’da bu yıl Kurumsal Raporlar kategorisinde Abdi İbrahim’in 2019-2020 dönemini kapsayan 5’inci Sürdürülebilirlik Raporu altın ödül kazandı.
22.12.2021 Ekonomi
Demirören’den Bakü’ye dev yatırım
Demirören’den Bakü’ye dev yatırım Demirören Holding tarafından Azerbaycan’a yapılan yatırım ile kardeş ülkeye ilaç fabrikası kurulacak. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, yapılacak yatırımla 500 kişilik istihdam sağlanacağını söyledi.
17.12.2021 Ekonomi
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak Demirören Holding Azerbaycan'daki yatırımlarına yenisini ekledi. Demirören Holding, Azerbaycan’da ilaç fabrikası kuracak. Yapılan stratejik yatırım yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak.
16.12.2021 Ekonomi
Demirören'den Bakü'ye dev yatırım
Demirören'den Bakü'ye dev yatırım Demirören Holding Azerbaycan'da yatırımlarına devam ediyor. Bugün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de imzalanan ön sözleşme ile Demirören Holding ilaç fabrikası kuracak. Stratejik yatırım yaklaşık beşyüz kişilik istihdam sağlayacak.
16.12.2021 Televizyon
Yarısı yatırımı, çoğu istihdamı artıracak
Yarısı yatırımı, çoğu istihdamı artıracak Alman - Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın anketine göre, Türkiye’deki Alman sermayesi yatırım ortamından umutlu; yatırım ve istihdam artıracaklar
18.11.2021 Ekonomi
Alman şirketleri Türkiye'yi merkez olarak görüyor
Alman şirketleri Türkiye'yi merkez olarak görüyor Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) Başkanı Dr. Markus Slevogt, Alman şirketlerin, Türkiye'nin konumunun potansiyelini çok iyi anladığını, Türkiye'yi sadece büyük bir yerel tüketici pazarı olarak değil, aynı zamanda 1,5 milyar nüfuslu bölgesel pazara erişim sağlayan bir merkez olarak gördüğünü ifade ederek, "Türkiye, küresel tedarik zinciri faaliyetlerinde önemli bir role sahip olabilir. Türkiye'nin Avrupa üretim merkezleri için daha sağlam bir tedarik zinciri oluşturacağı düşünülüyor." dedi.
18.10.2021 Uzmanpara
‘Öyle söyleme!’
‘Öyle söyleme!’ Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla, sosyal medya kullanıcılarına ruhsal hastalık isimlerinin hakaret amaçlı kullanmama çağrısında bulunuldu.
11.10.2021 Gündem
Yabancı firmalardan Türkiye adımı! Üretimin adresi değişiyor
Yabancı firmalardan Türkiye adımı! Üretimin adresi değişiyor Son günlerde mobilya, tekstil, ilaç ve paketleme sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketlerin üretim ve yatırımlarını Türkiye'ye yönlendirmesi dikkati çekti.
8.10.2021 Ekonomi
Geleceğin kadın yapay zekâ uzmanları yetişiyor
Geleceğin kadın yapay zekâ uzmanları yetişiyor Teknolojide Kadın Derneği, Türkiye’de bir ilke imza atarak kadınların yapay zekâ üretiminde rolünü artırmak ve teknolojinin üretim tarafında kadınların yer almasını teşvik etmek amacıyla özel bir eğitim programı başlatıyor. Program kapsamında kurumsalda çalışan kadın yöneticilerin yanı sıra yeni mezun genç kadınlar 4 ay boyunca dünyanın önde gelen online eğitim kuruluşlarından Udacity’nin çevrimiçi derslerine katılacak. Eğitimlerle yapay zekâ yetkinliklerini geliştirecek olan yeni mezun katılımcılar, program sonunda destekçi firmalarda çalışma fırsatına kavuşacak.
6.10.2021 Vitrin
İlaç firmasından Türkiye’ye yerelleştirme yatırımı
İlaç firmasından Türkiye’ye yerelleştirme yatırımı Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, Boehringer Ingelheim ile Abdi İbrahim iş birliğine ilişkin, “Ülkemizin ilaç tedarikindeki güvenliğine katkı sağlayan bir iş birliği ve yatırım olacağını görüyorum.” dedi.
6.10.2021 Ekonomi
Bio Korea 2021'de Türk biyoteknolojik ilaç şirketleri konuşuldu
Bio Korea 2021'de Türk biyoteknolojik ilaç şirketleri konuşuldu Türkiye, T.C. Cumhurbaşkanlığı koordinatörlüğünde, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS) -Türkiye Biyoteknolojik İlaç Platformu destekleri ve 5 Türk biyoteknolojik ilaç şirketinin katılımları ile; alanında düzenlenen en büyük uluslararası etkinlikler arasında yer alan Uluslararası Biyoteknoloji Fuarı ve Konferansı BIO KOREA 2021’e katıldı. Bu yıl 15 incisi, 9-11 Haziran 2021 tarihlerinde Güney Kore’de gerçekleştirilen hibrid organizasyonda, tüm dünyadan çok sayıda firma ve ülke temsilcisi, biyoteknoloji alanındaki gelişmeleri paylaşmak, önemli ortaklıkların ilk adımlarını atabilmek ve ilgili eğitimlerden yararlanabilmek adına bir araya geldi.
10.06.2021 Vitrin
Türkiye'den Kazakistan'a yapılan yatırımlar geçen yıl rekor kırdı
Türkiye'den Kazakistan'a yapılan yatırımlar geçen yıl rekor kırdı Türk firmaları tarafından Kazakistan'a geçen yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen 362,4 milyon dolar tutarında yatırım yapıldı.
30.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yerli aşı üretim projelerinde rol alan ilaç sektörü yöneticileriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yerli aşı üretim projelerinde rol alan ilaç sektörü yöneticileriyle görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen "Yerli Aşı Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı" sonrasında bugün de yerli aşı üretim projelerinde görev alan araştırmacılarla çalışan ilaç sektörü yöneticileriyle bir araya geldi.
27.03.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Abdi İbrahim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.