Abdülkerim Durmaz

Abdülkerim Durmaz

Son dakika Abdülkerim Durmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdülkerim Durmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdülkerim Durmaz haber sayfamızda...

Abdülkerim Durmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 abdülkerim durmaz haberi bulunmuştur.
Bayern Münih maçında Abdülkerim'e hayran kaldılar! Avrupa devi, Galatasaray'ın kapısını çalacak
Bayern Münih maçında Abdülkerim'e hayran kaldılar! Avrupa devi, Galatasaray'ın kapısını çalacak Galatasaray'ın eski stoperi Marcao'yu aratmayan milli oyuncu, Bayern Münih karşısındaki müthiş performansıyla otoritelerin beğenisini kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde en fazla ikili mücadele kazanan isim olan Abdülkerim, Avrupa devinin radarına girdi.
28.10.2023 Galatasaray
Şansal Büyüka'dan övgü: İki maçta 'şipşak' milli formayı kaptı, adalet yerini buldu
Şansal Büyüka'dan övgü: İki maçta 'şipşak' milli formayı kaptı, adalet yerini buldu A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan'ı 2-1 mağlup etmeyi başarırken Hırvatistan maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka da geride bıraktığımız haftanın değerlendirmesini yaptı ve Milli Takım'a Arda Güler eleştirisinde bulundu.
27.03.2023 Milli Takım
Galatasaray-Gaziantep FK maçında tartışmalı pozisyon: Bütün kameralar gördü! Hakemi kandırdı
Galatasaray-Gaziantep FK maçında tartışmalı pozisyon: Bütün kameralar gördü! Hakemi kandırdı Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı Kırmızılılar 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray-Gaziantep FK maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansı eleştirildi.
6.09.2022 Galatasaray
Dev maçta Manchester City, Leicester'ı dağıttı: 6-3
Dev maçta Manchester City, Leicester'ı dağıttı: 6-3 Premier Lig'in 19. haftasında şampiyonluğun güçlü adayı Manchester City konuk ettiği Leicester City'ye gol yağdırdı: 6-3. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.
Abdülkerim Durmaz'dan öneri: Löw'e imza attırın
Abdülkerim Durmaz'dan öneri: Löw'e imza attırın Eski Fenerbahçeli oyuncu, futbol yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Yeni Malatyaspor maçının ardından sarı-lacivertli yönetime Joachim Löw önerisinde bulundu.
27.12.2021 Fenerbahçe
RTÜK'ten Halk TV'ye 'Azerbaycan' yorumu nedeniyle ceza
RTÜK'ten Halk TV'ye 'Azerbaycan' yorumu nedeniyle ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayımlanan programda Azerbaycan'a ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e yönelik eleştiri sınırları ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliğinde ifadeler kullanılması nedeniyle Halk TV'ye üst sınırdan idari para cezası uygulanması kararı aldı.
7.10.2020 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
Sinan Engin'e baklavalı teselli
Sinan Engin'e baklavalı teselli Fenerbahçe'nin Beşiktaş deplasmanında skoru 3-0'dan 3-3'e getirerek yenilmediği maç sonrasında Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Abdülkerim Durmaz, Sinan Engin'i baklava ile teselli etti.
26.02.2019 Futbol
Abdülkerim Durmaz: 'Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa Şenol Güneş ile yolları ayırmalı'
Abdülkerim Durmaz: 'Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa Şenol Güneş ile yolları ayırmalı' Beyaz TV kanalında yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yorumlayan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Cocu ile yola devam etmemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine yorumlarda bulunan Abdülkerim Durmaz ise 'Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa Şenol Güneş ile yollarını ayırmalı' ifadelerini kullanarak dilkkat çekti.
25.09.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: "Reyes ve Neustadter evine hırsız girse tutamaz"
Abdülkerim Durmaz: "Reyes ve Neustadter evine hırsız girse tutamaz" Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu...
1.07.2020 Futbol
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir”
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir” Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve Gökmen Özdenak ile beraber geldiği Kayseri'de İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Çakar, 'Ertuğrul Sağlam ile Umut ile Erol Bedir ve yabancı oyuncuları ile Kayserispor şampiyon olur mu, çok zor ama Kayseri’nin ben bu sene ilk 5’i, ilk 6’yı rahatlıkla kovalayabileceğini öngörüyorum.' ifadelerini kullandı.
15.09.2018 Futbol
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir”
Ahmet Çakar: “Kayserispor ligde ilk 5’i rahatlıkla kovalayabilir” Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Kayserispor’un bu sezon ligde ilk 5 sırayı rahatlıkla kovalayabileceğini söyledi.
30.06.2020 Kayserispor
Muğdat Çelik kimdir? Muğdat isminin anlamı
Muğdat Çelik kimdir? Muğdat isminin anlamı Galatasaray'ın yeni transferi Muğdat Çelik futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın diline dolandı. Muğdat ismi hakkında kaportacı benzetmesi yapan Ahmet Çakar'ın videsou sosyal medyada büyük tepki çekti. Peki Muğdat isminin anlamı nedir? İşte Muğdat Çelik'in kariyeri...
1.07.2020 Futbol
Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'a tepkiler büyüyor!
Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'a tepkiler büyüyor! Beyaz TV yorumcuları Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz Galatasaray'ın yeni transferi Muğdat Çelik'in adıyla dalga geçti. Muğdat ismi için 'Kaportacı' kelimesini kullananan Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'a özellikle Galatasaray taraftarları sosyal medyadan sert tepki gösterdiler.
17.07.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz şarkıya böyle eşlik etti!
Abdülkerim Durmaz şarkıya böyle eşlik etti! Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, çalan şarkıya eşlik edince ortaya bu görüntüler çıktı.
31.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz'ın milli takım anıları...
Abdülkerim Durmaz'ın milli takım anıları... Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Brezilya'yı Fenerbahçe'ye benzetiyorum...
Abdülkerim Durmaz: Brezilya'yı Fenerbahçe'ye benzetiyorum... Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Tek sorumlusu Aziz Yıldırım'dır...
Abdülkerim Durmaz: Tek sorumlusu Aziz Yıldırım'dır... Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de kalsaydı...
Abdülkerim Durmaz: Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de kalsaydı... Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Kocaman'ı duyunca 'eyvah' diye çığlık attım
Abdülkerim Durmaz: Kocaman'ı duyunca 'eyvah' diye çığlık attım Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Abdülkerim Durmaz, Skorer'e özel bir röportaj verdi ve Sarı-Lacivertli kulübün gündemini değerlendirdi.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: İnşallah iyi bir hoca gelir de Ozan Tufan...
Abdülkerim Durmaz: İnşallah iyi bir hoca gelir de Ozan Tufan... Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Fenerbahçe seyircisinin hiçbir suçu yok!
Abdülkerim Durmaz: Fenerbahçe seyircisinin hiçbir suçu yok! Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: Kocaman G.Saray şampiyonluğunda hat-trick yaptı!
Abdülkerim Durmaz: Kocaman G.Saray şampiyonluğunda hat-trick yaptı! Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz: G.Saray şampiyonluğu hak etti diğerleri enayilik yaptı!
Abdülkerim Durmaz: G.Saray şampiyonluğu hak etti diğerleri enayilik yaptı! Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol
Abdülkerim Durmaz'ın Karagümrük anıları!
Abdülkerim Durmaz'ın Karagümrük anıları! Fenerbahçe'nin eski futbolusu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Skorer TV'de Utku Baş'a özel açıklamalar yaptı.   Geçtiğimiz sezonun fotoğrafını çeken Durmaz, Aykut Kocaman'la yola devam edilmesi halinde Fenerbahçe'nin bir kez daha başarısız olacağını ifade ederken; takımdan ayrılan eski oyuncular ve yeni sezonun transfer stretejisi hakkında da görüş belirtti.
25.05.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Abdülkerim Durmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.