Abdullah Erin

Abdullah Erin

Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin 4 .sıra Adayı.1969 yılında Mardin'in Savur ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde doğan Erin, liseyi Midyat ilçesinde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ikincilikle bitiren Erin, 1992 yılında girdiği Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Mesleğine girdi. 1992-1995 yıllarını kapsayan kaymakam adaylığı staj döneminin bir yılını İngiltere’de üniversite ve dil okullarında, grup başkanı olarak, genel İngilizce ve sosyal politika alanında çalışmalar yaparak geçiren Erin, Kaymakam adaylığı stajını, 62 kişiden oluşan dönemi ikincilikle tamamladı ve bu nedenle kuraya girmeden seçtiği Burdur ili Tefenni ilçesinde Kaymakamlık görevine başladı. Erin, sırasıyla Gülşehir Kaymakam Vekilliği, Tefenni Kaymakamlığı, Doğanşar Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı, Şırnak Vali Yardımcılığı (Habur Gümrü Kapısından Sorumlu Vali Yardımcısı) görevlerinde bulundu. 2001 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından Yüksek Lisans yapmak üzere İngiltere’ye gönderilmeye hak kazanan 10 mülki idare amirinden biri olan Erin, İngiltere Nottingham Üniversitesi Sosyoloji ve Sosyal Politika Fakültesindeki Yüksek lisans eğitimini, derece ile bitirdi. İngiltere dönüşü; Ermenek Kaymakamlığı, Taşköprü Kaymakamlığı ve Cizre Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra, 2005 yılında açılan Mülkiye Müfettişliği sınavını kazanan Erim, 2005-2009 yılları arasında Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yaptı. Erin, 2009 yılı Haziran ayında, görev alanı Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeri olan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliği’ne atandı. Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinden 2012 yılında ayrılarak tekrar Mülkiye Başmüfettişliğine dönen Erin, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu’nun ‘Türkiye’nin Kalkınma Ajansları Uygulamasının Değerlendirilmesi’ konulu inceleme araştırma raporunun hazırlanması çalışmalarına katıldı. 2013 yılı Şubat ayından itibaren 2 yıl boyunca İçişleri Bakan Danışmanlığı görevinde bulunan Erin, İngilizce, Arapça ve Kürtçeyi iyi derecede konuşuyor. Erin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Abdullah Erin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 abdullah erin haberi bulunmuştur.
Bakan Işıkhan, Mardin’de iş adamları ile bir araya gelecek
Bakan Işıkhan, Mardin’de iş adamları ile bir araya gelecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Mardin'e geldi. Bakan Işıkhan, ramazan ayının ilk iftarını Mardin'de açacak.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: İş kanununu revize edeceğiz
Bakan Işıkhan: İş kanununu revize edeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'deki konuşmasında, "Şu an iş kanunumuzu güçlendirme, revize etme sürecindeyiz. Mevzuatı daha da güçlendirip, çalışma barışına, sosyal diyalog, istihdam ve iş gücü piyasası gidişatına olumlu yönde katkı sağlayarak Türkiye'nin çalışma hayatını yüzyıllık vizyonumuza yakışır hale getireceğiz" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha kendi sorumluluğundaki ilçenin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetten küresel bir hedef beklenemez. Halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz için ne de ülkemiz için büyük projeler beklenemez” dedi.
1.03.2024 Haberler
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha kendi sorumluluğundaki ilçenin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetten küresel bir hedef beklenemez. Halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz için ne de ülkemiz için büyük projeler beklenemez” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
AK Parti Mardin Adayı Abdullah Erin: Boncuklu Tarla insanlık tarihini değiştirdi
AK Parti Mardin Adayı Abdullah Erin: Boncuklu Tarla insanlık tarihini değiştirdi AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Dargeçit ilçesinde bulunan Boncuklu Tarla’nın insanlık tarihini değiştirdiğini ve Göbeklitepe’den çok daha eski bir yerleşim alanı olduğunu belirterek, “Göbeklitepe’nin pabucunu dama atacağız” dedi.
22.02.2024 Gündem
AK Parti Mardin Adayı Erin: İnsanları anlamamız ve insanların arasını yapmamız lazım
AK Parti Mardin Adayı Erin: İnsanları anlamamız ve insanların arasını yapmamız lazım Şanlıurfa Valisi iken istifa ederek, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Erin, Şırnak’ın Cizre ilçesinden ve Şanlıurfa'dan destek için kente gelen kanaat önderi Hadi Altun ve beraberindekilerle bir araya geldi.
15.02.2024 Gündem
Ankara’da Altınok İzmir’de Dağ
Ankara’da Altınok İzmir’de Dağ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 48 ildeki adaylarını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da Hamza Dağ oldu. Malatya, Sakarya, Trabzon ve Kahramanmaraş ile Ağrı ve Afyon’da yeni isimleri aday gösteren AK Parti, 16 ilde ise mevcut isimlerle “yola devam” dedi. 2 belediyede kadın aday seçildi.
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir dahil 48 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı.
18.01.2024 Gündem
Başörtülü ilk vali olarak tarihe geçti
Başörtülü ilk vali olarak tarihe geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle 10 ilin valisi yer değiştirdi; dokuz ilin valisi Mülkiye Başmüfettişliği’ne getirildi, yerlerine yeni isimler atandı. Afyonkarahisar Valiliğine atanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk başörtülü vali oldu.
13.05.2022 Siyaset
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Hangi illerde valiler değişti? Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Valiler Kararnamesi 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı. Peki, Hangi valiler değişti? İşte 2022 Valiler Kararnamesi.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararname ile; 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
12.05.2022 Haberler
Şanlıurfa’nın yeni Valisi Salih Ayhan oldu
Şanlıurfa’nın yeni Valisi Salih Ayhan oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesinde vali-mülkiye başmüfettişliği görevine atanan Şanlıurfa Valisi'nin yerine Sivas Valisi getirildi.
11.05.2022 Gündem
Son dakika: Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Son dakika: Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararname ile; 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
12.05.2022 Gündem
Şanlıurfa’da iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Şanlıurfa’da iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı Şanlıurfa’da akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada aralarında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin kardeşi ve akrabası olan 3 kişi yaralandı.
10.05.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Gerekli tepki misliyle gösteriliyor
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Gerekli tepki misliyle gösteriliyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin iyi komşuluk, uluslararası ilişkiler ve diyalogdan yana tavrına karşı Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'de inatla provokatif eylem ve söylemlerini sürdürdüğünü söyledi. Akar ayrıca, ' Onların yaptığı ihlallere karşı Hava Kuvvetlerimiz gerekli tepkiyi misliyle gösteriyor. Deniz Kuvvetlerimiz zaten teyakkuz halinde.' dedi.
2.05.2022 Siyaset
Bakan Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı
Bakan Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bayram namazını kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa’daki Balıklıgöl’de kıldı.
2.05.2022 Gündem
Şanlıurfa’da feci kaza: 3 ölü, 2 kayıp
Şanlıurfa’da feci kaza: 3 ölü, 2 kayıp Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen otomobildeki şahıslardan biri kendi imkanlarıyla kurulurken 3 kişinin cesedine ulaşan ekipler, 2 kişiyi arama çalışmalarını ise sürdürüyor
21.04.2022 Gündem
Şanlıurfada iki grup yol kapatıp kavga etti
Şanlıurfada iki grup yol kapatıp kavga etti Şanlıurfa'da husumetli iki aile fertleri arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga jandarmanın müdahalesiyle sonlandırıldı. Kavgada yaralanan 14 kişi hastaneye kaldırılırken 6 kişi gözaltına alındı.
3.04.2022 Haberler
Şanlıurfada iki grup yol kapatıp kavga etti! Yaralılar var
Şanlıurfada iki grup yol kapatıp kavga etti! Yaralılar var Şanlıurfa'da husumetli iki aile fertleri arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga jandarmanın müdahalesiyle sonlandırıldı. Kavgada yaralanan 14 kişi hastaneye kaldırılırken 6 kişi gözaltına alındı.
3.04.2022 Gündem
Hasta yakınları hemşireyi darbetti: 3 gözaltı
Hasta yakınları hemşireyi darbetti: 3 gözaltı Şanlıurfa'da, 3 hasta yakını, damar yolu açılmasıyla ilgili çıkan tartışmada hemşire Remzi Yüzücü'yü darbetti. Polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.
27.03.2022 Gündem
Son dakika... Şanlıurfa’da 2 polisi şehit eden Mehmet Aslan ölü ele geçirildi
Son dakika... Şanlıurfa’da 2 polisi şehit eden Mehmet Aslan ölü ele geçirildi Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi .Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama gelirken, şehit cenazesindeki görüntü de dikkat çekti.
10.03.2022 Gündem
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp ‘dur’ ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile polis memuru Cemal Bozkurt’un (32) cenazeleri, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
10.03.2022 Haberler
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp ‘dur’ ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile polis memuru Cemal Bozkurt’un (32) cenazeleri, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
10.03.2022 Gündem
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı
Şehit polisler törenle memleketlerine uğurlandı Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp ‘dur’ ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile polis memuru Cemal Bozkurt’un (32) cenazeleri, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
10.03.2022 Gündem
48 yıllık kan davası böyle bitti
48 yıllık kan davası böyle bitti Şanlıurfa'da sulama anlaşmazlığı nedeniyle 48 yıldır husumetli iki aile üyeleri düzenlenen toplu yemekle barıştı. Aileler arasındaki kavgalarda 6 kişi yaşamını yitirmişti.
22.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Erin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.