Abdulmecid Tebbun

Abdulmecid Tebbun

Son dakika Abdulmecid Tebbun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdulmecid Tebbun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdulmecid Tebbun haber sayfamızda...

Abdulmecid Tebbun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 143 abdulmecid tebbun haberi bulunmuştur.
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
'Paramız artık değer kazanacak'
'Paramız artık değer kazanacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uyguladığımız sağlıklı politikalar ve yapısal reformlarla önümüzdeki dönemde yatırımcı güvenini kazanacağız... Bu güven fon akışını tetikleyecek. Fon akışı lirada reel değerlemeye sebep olacak” açıklaması yaptı.
23.11.2023 Gündem
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Haberler
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Gündem
‘Önceliğimiz Gazze’de ateşkesin sağlanması’
‘Önceliğimiz Gazze’de ateşkesin sağlanması’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir’de mevkidaşı Tebbun ile ortak basın toplantısında konuştu. İsrail’in saldırılarını hiçbir şekilde kabul etmediklerini belirten Erdoğan, “Önceliğimiz Gazze’de kalıcı ateşkesin tesisi ve insani yardımların bölgeye intikalidir” dedi.
22.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e 'atom bombası' tepkisi: İlgili mercilere şikayetini yaptık
Erdoğan'dan İsrail'e 'atom bombası' tepkisi: İlgili mercilere şikayetini yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Cezayir'de, Cezayir-Türkiye İş Forumu'na katıldı. Erdoğan, 'İsrail sende atom bombası var, bunun da özellikle ilgili mercilere şikayetini yaptık, yapıyoruz. Türkiye dahil tüm bölgenin güvenliğini tehdit eden bu konuda hem Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi hem de Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı nezdinde girişimlerde bulunacağız.' dedi.
22.11.2023 Gündem
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'rehine' açıklaması: Beklentimiz olumlu neticeler almak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'rehine' açıklaması: Beklentimiz olumlu neticeler almak Cezayir'e resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini tekrarlayarak rehine takasıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı.
21.11.2023 Haberler
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız Cezayir'e resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini tekrarlayarak rehine takasıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Erdoğan, 'Filistin devletinin tesisi artık kaçınılmazdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız.' dedi.
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret Türkiye-Cezayir Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin ikinci toplantısına katılmak üzere Cezayir'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşılandı.
21.11.2023 Gündem
İşte İsrail'in korkunç paylaşımı! Erdoğan, sert tepki göstermişti
İşte İsrail'in korkunç paylaşımı! Erdoğan, sert tepki göstermişti Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İsrail'e sert tepki göstermiş, " İsrail yönetimi askeri ve silahlı sivilleri ile ‘bir atışta iki ölü’ diyerek hamile kadınları, daha doğmamış bebekleri ile birlikte katletmekle övünen bir cinnet hali içindedir" demişti. İsrail askerlerinin giydiği skandal tişörtler ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir’e gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir’e gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Cezayir Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin ikinci toplantısı için yarın Cezayir’e gidecek.
20.11.2023 Gündem
Erdoğan’ın Gazze trafiği hızlanıyor
Erdoğan’ın Gazze trafiği hızlanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’deki katliamlarının sona ermesi ve acil ateşkesin sağlanması çabaları kapsamında yarın Cezayir’e gidiyor. Erdoğan 28 Kasım’da da İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi Ankara’da ağırlayacak
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile telefonda görüşmesinin ardından İngiltere Başbakanı Sunak ve Yunanistan Başbakanı ile görüştü. Görüşmelerin detayları da belli oldu.
16.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Reisi'den kritik İsrail-Filistin görüşmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Reisi'den kritik İsrail-Filistin görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile telefonda görüştü. Görüşmenin detayları da belli oldu.
16.10.2023 Haberler
Dünya katliamı izliyor, Ankara durdurmak için çalışıyor!
Dünya katliamı izliyor, Ankara durdurmak için çalışıyor! İsrail-Filistin çatışmalarını, dünya kamuoyu seyrederken Türkiye akan kanı durdurmak için yoğun çaba sarf ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar 14 liderle görüştü, Dışişleri Bakanlığı ve MİT de arabuluculuk için devreye girdi...
16.10.2023 Gündem
‘Savaşın da bir ahlakı vardır’
‘Savaşın da bir ahlakı vardır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail-Hamas çatışmasında sivillere yönelik saldırılara tepki göstererek, “Savaşın da bir ahlâkı olduğuna tarafların buna riayet etmesi gerektiğine inanıyoruz... Ancak bu ilke çok ağır bir şekilde ihlâl edilmekte” dedi.
12.10.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan Hamas'ın elindeki rehine siviller için devreye girdi
Son dakika: Erdoğan Hamas'ın elindeki rehine siviller için devreye girdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin-İsrail diplomasisini sürdürüyor. Türkiye'nin Hamas'ın elindeki sivil rehineler için müzakereler yürüttüğü öğrenildi.
11.10.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan 'barış' diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler
Son dakika: Erdoğan'dan 'barış' diplomasisi! Peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile görüştü.
11.10.2023 Gündem
İsrail Başbakanı Netanyahu’yu kabul etti
İsrail Başbakanı Netanyahu’yu kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78’inci Genel Kurulu temasları çerçevesinde New York’taki Türkevi’nde yaptığı ikili görüşmelere dün de devam etti
20.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği! NATO ile kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği! NATO ile kritik görüşme Birleşmiş Milletler zirvesi kapsamında New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor.
19.09.2023 Gündem
ABD'de 2. gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği
ABD'de 2. gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarına bugün de devam edecek. Erdoğan, Amerikalı iş insanları ve düşünce kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek, diplomatik temaslarda da bulunacak.
18.09.2023 Gündem
Yedi liderle ikili görüşmeler yapacak
Yedi liderle ikili görüşmeler yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta bulunacağı sürede yedi lider ile ikili görüşme gerçekleştirecek.
17.09.2023 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Cezayir halkıyla Türk halkı kardeş iki halktır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Cezayir halkıyla Türk halkı kardeş iki halktır Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf'ı kabul etti. Kurtulmuş, "Afrika kıtasının yeniden uyanması, kendi gücünün farkına varması ve refahının, huzurunun sağlanması için Cezayir ve Türkiye'nin ortak bir perspektifte hareket ettiğini görüyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdulmecid Tebbun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.