Abisi

Abisi

Son dakika abisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abisi haber sayfamızda...

Abisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.415 abisi haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı!
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı! Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ehliyetsiz araç kullanan kardeşine trafik cezası yazan polis memurunu bıçaklayan şahıs, adli mercilerce tutuklandı.
12.04.2024 Gündem
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı Esenyurt'ta kardeşlerin tartışması cinayetle sonuçlandı. Olayın ardından emniyete teslim olan kardeş adliyeye sevk edildi.
5.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Bekâr annelere bir nefes olmak için
Bekâr annelere bir nefes olmak için Boşanmaların artması, yalnız ebeveynlik edenlerin sayısını da artırdı. Bekâr Anneler Derneği boşandığı yıllarda hiçbir destek mekanizması bulamayan ve kendi gibi bu dönemden geçen annelere ulaşma çabasıyla yolda.
30.03.2024 Pazar
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz'
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Benim, bu şehrin pırlanta gibi genç delikanlılarına, güzel kızlarımıza borcum var. Önümüzdeki 5 yıl onu ödemeye devam etmek istiyorum." dedi.
29.03.2024 Gündem
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
27.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgayı motokurye kardeşler anlattı.
23.03.2024 Haberler
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı
Esenyurt'ta 'yemek döküldü' şikayeti ortalığı karıştırmıştı! Kurye kardeşler kavgayı anlattı Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgayı motokurye kardeşler anlattı.
23.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
Harun Yakar ve Umut yıllar sonra yüzleşti!
Harun Yakar ve Umut yıllar sonra yüzleşti! Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'; tansiyonun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi.
21.03.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'; tansiyonun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi.  Umut Tanrıkulu’nun (Ekin Koç) avukat olarak İstanbul’a dönmesi ve Emirkıranlar’dan intikam almak için beş yıl boyunca çalıştığı planı hayata geçirmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
21.03.2024 Cadde
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti!
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti! Şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin ağabeyi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralı olarak İstanbul’da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Ahmet Yengi, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Aşkın Nur Yengi, ağabeyinin vefat ettiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?'
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?' Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri', bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Cadde
'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?'
'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?' Açelya Akkoyun, sosyal medyada takpçilerini yıllar öncesine götürdü. Siyah önlüklü okul fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, 'abido' diye bahsettiği abisi Demokan Akkoyun'un doğum gününü kutladı.
14.03.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta kaderin böylesi
Taş Kağıt Makas'ta kaderin böylesi Taş Kağıt Makas’ın yayınlanan üçüncü bölümünde Harun Yakar’ın babasının bir trafik kazası sonucu öldüğü ekrana geldi.
14.03.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın, son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar'
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar' Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' üçüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
14.03.2024 Cadde
Yeşilçam’ın zengin şımarık çocuğuydu! Kolpaçino filminde kimse onu tanıyamadı
Yeşilçam’ın zengin şımarık çocuğuydu! Kolpaçino filminde kimse onu tanıyamadı Türk sinema tarihinde akıllara kazınan Yeşilçam filmleri günümüzde hala daha en çok izlenenler arasında başı çekmeyi başarıyor. Komediden dram filmine kadar pek çok duygu yüklü filmlerin yer aldığı Yeşilçam’da replikleri ile hafızalara yer tutmuş bir karakterimiz var. Aile Şerefi filminde replikleri ile akıllara kazınan o oyuncu aslında Kolpaçino filminde yakından tanıdığımız bir isimmiş. Kolpaçino'nun Emrullah abisi bakın kimmiş?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'da o replikle hafızalara kazınmıştı! Kolpaçino'nun Emrullah abisi bakın kim çıktı
Yeşilçam'da o replikle hafızalara kazınmıştı! Kolpaçino'nun Emrullah abisi bakın kim çıktı Her şey onun hız tutkusu yüzünden olmuştu. Aile Şerefi filminde Yaşar Usta'nın "Dokunma artık aileme... Dokunma bizlere... Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta..." hafızalara kazınan repliği bize onu hatırlatıyor. Kolpaçino filmindeki Emrullah abi bakın kim çıktı!
8.03.2024 Bilgi Rehberi
İnci Taneleri 8. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 8. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenecek mi?
8.03.2024 Televizyon
Kamyonet kasasının kapağı servis bekleyen küçük çocuğa çarptı!
Kamyonet kasasının kapağı servis bekleyen küçük çocuğa çarptı! Esenyurt’ta kaldırımda okul servisi bekleyen çocuğa, seyir halindeki kamyonetin açık unutulan kasa kapağı çarptı.
4.03.2024 Haberler
Kamyonet kasasının kapağı servis bekleyen küçük çocuğa çarptı!
Kamyonet kasasının kapağı servis bekleyen küçük çocuğa çarptı! Esenyurt’ta kaldırımda okul servisi bekleyen çocuğa, seyir halindeki kamyonetin açık unutulan kasa kapağı çarptı.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.