Abone

Abone

Son dakika abone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abone haber sayfamızda...

Abone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.417 abone haberi bulunmuştur.
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Bakan Uraloğlu açıkladı: Haberleşmede rekor büyüme!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Haberleşmede rekor büyüme! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı son çeyreğinde elektronik haberleşme sektörü operatör gelirlerinin 70,1 milyar TL’ye ulaştığını açıklayarak, “2023 yılında bir önceki yıla göre tam tamına yüzde 72,3’lük rekor bir artış yaşanarak toplam gelir 224 milyar TL’yi aştı. Ayrıca tüm işletmecilerin yatırımları bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 68,6 gibi önemli oranda artarak 2023 yılında 52,4 milyar TL’ye ulaşmış durumda. Yapılan yatırımlarla birlikte mobil abone sayısı da 92,2 milyona ulaşırken bunun 84,9 milyonunu ise 4,5G aboneleri oluşturdu” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Fiberde Avrupa'da 2. sıraya yükseldik
Bakan Uraloğlu duyurdu! Fiberde Avrupa'da 2. sıraya yükseldik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa’nın öncü kuruluşlarından FTTH Avrupa Konseyi (FTTH Council Europe) tarafından gerçekleştirilen FTTH/B Market Panorama Araştırması’na göre eve kadar fiberde 18 milyon hane erişimi ile Türkiye’nin Avrupa’da ikinci sıraya yükseldiğini açıkladı.
24.03.2024 Ekonomi
Yatırımla büyüyor
Yatırımla büyüyor Turkcell’in grup gelirleri yıllık bazda yüzde 14.6 büyüyerek 107.1 milyar TL, net kârı yüzde 82.5 artışla 12.6 milyar TL oldu. Şirketin yatırımlarının gelire oranı ise yüzde 21 seviyesinde gerçekleşti.
23.03.2024 Ekonomi
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Ali Taha Koç 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
22.03.2024 Teknoloji
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz!
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı.
16.03.2024 Haberler
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları’nı hizmete alarak yıllık 9,6 milyon lira tasarruf sağlanacağını anlatarak, “Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 394 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya büyük şok! 'Mumla yaşıyoruz'
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya büyük şok! 'Mumla yaşıyoruz' Ankara’da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi.
7.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Diyarbakır'da gençlerle buluştu! 'TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene uzaya gönderiyoruz'
Bakan Uraloğlu Diyarbakır'da gençlerle buluştu! 'TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene uzaya gönderiyoruz' Diyarbakır’da gençlerle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene inşallah uzaya gönderiyoruz. Fiber ağ uzunluklarıyla ve yine 5G teknolojisine geçiş sürecini yaşıyoruz. Muhtemelen 2026 yılında bu teknolojiye geçmiş olacağız” açıklamasında bulundu.
5.03.2024 Gündem
AB'den Apple'a ceza
AB'den Apple'a ceza Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Apple App Store'un müzik yayını uygulamalarına yönelik takındığı tavır konusunda yıllardır sürdürdüğü soruşturmayı tamamladı.
4.03.2024 Uzmanpara
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,”Kırşehir’in Kapadokya Havaalanı’na ulaşımını sağlayacak 38 kilometre uzunluğundaki ‘Tuzköy-Kesikköprü Yolu Projesi’ni en kısa zamanda yatırım programına alacağız” dedi.
3.03.2024 Ekonomi
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı'
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı' Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın 4’üncü Bölge Müdür Vekili Murat Bahar, hakkında işe gelmediği için tutanak tutulan işçi için makam odasına gelen CHP Dörtyol İlçe Başkanı Muammer Bedir’in tekme yumruk saldırısına uğradığını ileri sürdü. İlçe Başkanı Bedir de kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü müdür hakkında şikayetçi oldu.
1.03.2024 Haberler
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı'
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı' Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın 4’üncü Bölge Müdür Vekili Murat Bahar, hakkında işe gelmediği için tutanak tutulan işçi için makam odasına gelen CHP Dörtyol İlçe Başkanı Muammer Bedir’in tekme yumruk saldırısına uğradığını ileri sürdü. İlçe Başkanı Bedir de kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü müdür hakkında şikayetçi oldu.
1.03.2024 Gündem
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu!
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu! beIN SPORTS, 2033 sezonunun sonuna kadar Formula 1'in canlı ve özel yayın ortağı oldu. Anlaşma, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship™, FIA Formula 3 Championship™ ve Porsche Supercup yarışlarını da kapsıyor.
28.02.2024 Motor Sporları
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Su altında kalan otoparka inen vatandaş şoke oldu!
Su altında kalan otoparka inen vatandaş şoke oldu! Antalya’da 5 ilçede çok sayıda su baskının yaşanmasına neden olan kuvvetli yağmurun ardından zararın boyutları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir sitenin kapalı otoparkındaki manzara herkesi şoke etti.
15.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık"
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ülkeler ve kıtalar arası internet otobanlarına olan ihtiyacın öngörülenin de ötesinde arttığını kaydederek, "Bugün yaklaşık 19,5 milyonu sabit abone, 74,8 milyonu mobil abone olmak üzere toplam 94,3 milyon genişbant internet abone sayısına ulaştık. Şu anda toplam fiber uzunluğumuz yaklaşık 550 bin kilometre ve fiber altyapı uzunluğumuzu bu yıl 600 bin kilometreye, 2028 yılına kadar da 850 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Mobil abone sayısı 24.9 milyon oldu
Mobil abone sayısı 24.9 milyon oldu Vodafone Türkiye, istikrarlı büyümesini 2023-24 mali yılının 3. çeyreğinde de sürdürdü. Ekim-Aralık 2023 dönemini kapsayan 3. çeyrekte şirketin servis gelirleri 13 milyar TL olarak gerçekleşti.
9.02.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş açıkladı: Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı
Bakan Göktaş açıkladı: Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, ocak ayında 383 bin haneye toplam 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Kaçak Elektrik Kullanmanın Cezası Nedir? 2024 Kaçak Elektrik Kullanma Cezası
Kaçak Elektrik Kullanmanın Cezası Nedir? 2024 Kaçak Elektrik Kullanma Cezası Son yıllarda hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan kaçak elektrik kullanma cezası ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki yurt genelindeki binlerce vatandaşımızın oldukça merak ettiği kaçak elektrik kullanma cezası ne kadar oldu? İşte 2024 kaçak elektrik kullanma cezası...
9.01.2024 Trafik Cezaları
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? İGDAŞ üzerinden işlem yapmak için çalışma saatleri hakkında bilgi almak isteyenler, İGDAŞ'ın saat kaçta açıldığını ve saat kaçta kapandığını araştırıyor. Peki İGDAŞ üzerinden hangi işlemler yapılır? İGDAŞ çalışma sataleri nasıl?
9.01.2024 Gündem
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar!
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar! Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alırken ilk ifadeler de ortaya çıktı.
5.01.2024 Haberler
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar!
Gözaltına alınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'dan ilk sözler: Asıl suçlu onlar! Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alırken ilk ifadeler de ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.