Açe

Açe

Son dakika Açe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açe haber sayfamızda...

Açe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.083 açe haberi bulunmuştur.
Ebrar Karakurt şaşırtmadı! Bu kez Rusya'da zirvede
Ebrar Karakurt şaşırtmadı! Bu kez Rusya'da zirvede 2023-2024 Kadınlar Rusya Süper Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Lige damga vuran isim Ebrar Karakurt oldu.
21.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı!
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı! Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vero Volley Milano'ya altın sette yıkıldı. Milano'da İtalyan yıldız maç sonu sevinirken baygınlık geçirdi.
20.03.2024 Voleybol
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var Kargo gemileri her sene milyarlarca dolarlık siparişlerle dolu konteynerleri büyük sularda taşıyor. Ancak bazen bu gemilerin ve kargoların başına gelen tatsız olaylar, bazı şanslı kişileri zengin edebiliyor. Bunun için ise tek şart var!
19.03.2024 Yaşam
15 aday girişime Turcorn desteği
15 aday girişime Turcorn desteği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Turcorn 100 Programı’na seçilen ilk 15 adayı açıkladı. Kacır, “KOSGEB eliyle yürüteceğimiz Küresel Rekabetçilik Programı ile Turcorn adaylarına 50 milyon lira finansman desteği sunacağız” dedi.
6.03.2024 Ekonomi
İtalya'da Efe Bayram üst üste ikinci kez MVP!
İtalya'da Efe Bayram üst üste ikinci kez MVP! Bu sezon kariyerine İtalya'da devam eden milli voleybolcu Efe Bayram adından söz ettirmeye devam ediyor.
25.01.2024 Voleybol
Vakıfbank'ta Ayça Aykaç ceviz yerken dişini kırdı, eşi böyle paylaştı!
Vakıfbank'ta Ayça Aykaç ceviz yerken dişini kırdı, eşi böyle paylaştı! Vakıfbank ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Ayça Aykaç, Fransa'da karşılaşacakları Volley Mulhouse Alsace maçı öncesi dişini kırdı.
8.01.2024 Voleybol
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti Kariyerine Rusya'nın Kaliningrad takımında devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, karşılaştığı -25 derece soğuğu takipçileriyle paylaştı.
4.01.2024 Voleybol
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Filenin Sultanları hayallerini yıktı! İtalyan belgeselinde Türkiye itirafı: Yakalanamazdı
Filenin Sultanları hayallerini yıktı! İtalyan belgeselinde Türkiye itirafı: Yakalanamazdı Avrupa Şampiyonası'ndaki İtalya - Türkiye yarı finali belgesele konu oldu. Mücadelenin kırılma anı olan Ebrar Karakurt'un servisi övülürken belgeselde Egonu ve diğer oyuncular da yer aldı.
21.12.2023 Voleybol
45 kilo veren ünlü şarkıcıdan mayolu poz! 'Kraliçe geri döndü'
45 kilo veren ünlü şarkıcıdan mayolu poz! 'Kraliçe geri döndü' 2000'li yıllara damga vuran ABD'li şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, üçüncü çocuğunun doğumundan sonra kilo vermekte zorlanmış ve sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. 100 kilonun üzerine çıkan ünlü isim, altı ayda 45 kilo vererek eski görünüme kavuşmuştu. Formunu korumayı başaran Simpson, son olarak mayolu pozlarıyla gündeme geldi.
16.12.2023 Cadde
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor'
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor' Tecrübeli libero Ayça Aykaç Altıntaş, Vakıfbank’ta oynayan her ismin en iyisini vermesi gerektiğini belirtti. Dünya Kulüpler Şampiyonası için de iddialı konuşan milli voleybolcu, "Kendi performansımızı ortaya koyarsak kupayı kaldırırız" dedi.
10.12.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt yıkıldı! Rus kulübü paylaştı
Ebrar Karakurt yıkıldı! Rus kulübü paylaştı Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023 Voleybol
Beton mikseri motosikletliyi altına aldı... Feci kaza kamerada
Beton mikseri motosikletliyi altına aldı... Feci kaza kamerada Mersin Erdemli'de hastanenin karşısında beton mikserinin ezdiği motosikletli hayatını kaybetti. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, polisin uyarısına rağmen vatandaşların merakla olayı izlemesi dikkat çekti.
24.11.2023 Haberler
Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği
Fenerbahçe set vermeden kazandı! Arina ve Stysiak iş birliği Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.
21.11.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt yarı finalde takımı sırtladı!
Ebrar Karakurt yarı finalde takımı sırtladı! Kariyerini Rusya'da sürdüren Ebrar Karakurt adından söz ettirmeye devam ediyor. Taraftarın çabucak benimsediği Ebrar, yarı final maçında adeta coştu.
20.11.2023 Voleybol
Santarelli, Ebrar Karakurt kararının perde arkasını açıkladı
Santarelli, Ebrar Karakurt kararının perde arkasını açıkladı Filenin Sultanları ile yaza damga vuran Santarelli 3 kupa ile sezonu kapatmıştı. Santarelli verdiği röportajda Ebrar Karakurt ve Ayça Aykaç hakkında açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Voleybol
Terzic'ten olay sözler! 'Üzgünüm, Ebrar zeki ama sen aptalsın'
Terzic'ten olay sözler! 'Üzgünüm, Ebrar zeki ama sen aptalsın' Rusya'da sezona hızlı başlayan Ebrar Karakurt takımı yenilmesine rağmen 30 sayı üreterek büyük alkış aldı. Öte yandan rakip takımda başantrenör Zoran Terzic'in sözleri olay oldu.
9.11.2023 Voleybol
Saliha Şahin antrenmana geç kaldı! Çark 'cezası'
Saliha Şahin antrenmana geç kaldı! Çark 'cezası' Eczacıbaşı'ndan Polonya ekibi Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin antrenmana geç kalınca çark çevirmek zorunda kaldı. Polonya ekibi o eğlenceli anları paylaştı.
7.11.2023 Voleybol
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı!
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı! Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına Çin'de sahaya çıkarken galibiyette önemli rol oynadı.
4.11.2023 Voleybol
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı Sultanlar Ligi'nde Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ilk sette Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdalena Stysiak'tan Fair-Play hareketi geldi.
4.11.2023 Voleybol
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3 Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.
4.11.2023 Voleybol
Rusya Kupası'nda Türk derbisi! Ebrar Karakurt'tan Erik Dalı şov
Rusya Kupası'nda Türk derbisi! Ebrar Karakurt'tan Erik Dalı şov Rusya Voleybol Ligi'nde Türk derbisi yaşandı. Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad ile Ceyda Aktaş'ın takımı Minsk karşı karşıya geldi. Salonda Ebrar için Erik Dalı sürprizi yapıldı.
31.10.2023 Voleybol
Arina ve Vargas için makine aldılar! Fenerbahçe yenilgisi ders oldu
Arina ve Vargas için makine aldılar! Fenerbahçe yenilgisi ders oldu Geçen sezon Fenerbahçe Opet'e iki maçta da adeta ezilen Imoco, Arina ve Vargas'ın durdurulamaz servislerinden ders çıkardı. İşte antrenmanlarda uygulanan yeni sistem makine...
27.10.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Açe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.