Acele

Acele

Son dakika Acele haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Acele gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Acele haber sayfamızda...

Acele

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.383 acele haberi bulunmuştur.
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Karagümrükspor
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve teknik direktör arayışları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Beşiktaş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş Perakende satışların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri düşürmek için acele etmeyeceğine dair beklentileri güçlendirmesi Wall Street'e teknoloji hisseleri öncülüğünde satış getirdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Resmi tatilin son gününde Trabzon terminalinde yoğunluk
Resmi tatilin son gününde Trabzon terminalinde yoğunluk Ramazan Bayramı süresince tatillerini değerlendiren ve seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte tatilin son gününde de Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluğun arttığı görüldü.
14.04.2024 Ekonomi
Güney Kore faizi sabit tuttu
Güney Kore faizi sabit tuttu Güney Kore Merkez Bankası piyasaların beklentisi doğrultusunda üst üste 10'uncu kez politika faiz oranında bir değişikliğe gitmedi ve enflasyona karşı savunmasını sürdürdü.
12.04.2024 Uzmanpara
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde bazı taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak Beşiktaş, TFF'nin acil olarak seçime gitmesi gerektiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dursun Özbek'in Süper Kupa finalinden sonra yaptığı açıklamalara da yanıt verildi.
8.04.2024 Beşiktaş
Wall Street'te 1 yılın en kötü seansı
Wall Street'te 1 yılın en kötü seansı Wall Street'te hisse senetleri dün, bugün açıklanacak mart ayı tarım dışı istihdam verisi öncesi gelen satışlarda 1 yılın en kötü gününü geçirdi.
5.04.2024 Uzmanpara
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası!
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası! Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızını sert bir dille eleştirdi. İşte Kalkan'ın 'Oscar goes to Mertens' başlıklı yazısı...
4.04.2024 Galatasaray
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın'
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın' Liseyi birincilikle bitiren Ahmet Fuat Yalçın, makine mühendisliği okuduktan sonra hemen yüksek lisans eğitimine başladı. İşte hayatını değiştiren gelişme tam da burada yaşandı. Tezini yenilenebilir enerji üzerine yapan genç adamın aklına, güneş panellerini perdeye dönüştürme fikri geldi. Her mekanda kullanılabilen, hiçbir yere başvuru yapmadan direkt kullanılabilen perde rahatlıkla 28 saat televizyon, 14 saat buzdolabı ve 2 saat fırın çalıştırabiliyor!
4.04.2024 Yaşam
BoE üyesinden faiz uyarısı
BoE üyesinden faiz uyarısı İngiltere Merkez Bankası (BoE) Üyesi Jonathan Haskel faiz indirimi konusunda acele edilmemesi uyarısını yaptı.
28.03.2024 Uzmanpara
'Faiz indirmek için acelemiz yok'
'Faiz indirmek için acelemiz yok' ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Christopher Waller, faiz oranlarını düşürmek için acele edilmemesi gerektiğini söyledi.
28.03.2024 Uzmanpara
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor?
‘Ukrayna’ seslerinin ardında ne yatıyor? Moskova’daki terör saldırısının ardından Rus yönetiminin DAEŞ’i değil, Ukrayna ve Batı’yı hedef alan söylemi dikkat çekiyor. Bu propagandanın ardında yeni bir seferberlik yatıyor olabilir.
27.03.2024 Dünya
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Fed'in faiz indirimi sinyaline eleştiri
Fed'in faiz indirimi sinyaline eleştiri ABD eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, hala çok yüksek enflasyon tahminleri veren güçlü bir ekonomiye rağmen önümüzdeki aylarda faiz oranlarını düşürmeye hazır olduğu sinyalini vermeye devam ettiği için ABD Merkez Bankası'nı (Fed) eleştirdi.
22.03.2024 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hayat pahalılığıyla mücadelenin önceliğimiz olduğu ekonomi programımızı zor şartlarda yürütüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz.' dedi.
19.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hayat pahalılığıyla mücadelenin önceliğimiz olduğu ekonomi programımızı zor şartlarda yürütüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz.' dedi.
19.03.2024 Gündem
19 Mart 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Mart 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları Yaratıcı yönlerimizi kullanalım ! 19 Mart 2024 Salı burç yorumu
18.03.2024 Astroloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan Akbelen’deki 190 parselde madene izin veren kararı yürürlükten kaldırdı.
13.03.2024 Gündem
Yedikten hemen sonra yatmayın
Yedikten hemen sonra yatmayın Oruç günlerini hareketsiz geçirmemeye, özellikle iftar ertesinde uyuklamamaya dikkat edilmeli. Reflü sorunu olanların ise öğünlerden hemen sonra yatmaması, dik veya dik oturuşa yakın şekilde durmaları gerekiyor.
13.03.2024 Gündem
Oruç neden hurmayla açılır? Ramazan ayının gözdesi hurmayla orucu açmak sevap mı?
Oruç neden hurmayla açılır? Ramazan ayının gözdesi hurmayla orucu açmak sevap mı? Mübarek Ramazan ayı başlamasıyla birlikte oruç ile ilgili konular merak edilmeye başlandı. İftar için hazırlıklar devam ederken Ramazan sofralarının olmazsa olmazı hurma da başköşede yerini aldı. Peki, oruç neden hurmayla açılır?
12.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Acele ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.