Acemi Kasaplar

Acemi Kasaplar

Son dakika acemi kasaplar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan acemi kasaplar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan acemi kasaplar haber sayfamızda...

Acemi Kasaplar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 acemi kasaplar haberi bulunmuştur.
Bir Kurban Bayramı klasiği...
Bir Kurban Bayramı klasiği... Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da manzara değişmedi.
29.06.2023 Gündem
Acemi kasaplar iş başında: Tekirdağ’da 170 kişi yaralandı
Acemi kasaplar iş başında: Tekirdağ’da 170 kişi yaralandı Tekirdağ’da Kurban Bayramı'nda kasaplığa soyunan acemi vatandaşlar, meydana gelen kazalarda çeşitli yerlerinden yaralandı. Tekirdağ genelinde 170 acemi kasap hastanelik oldu.
28.06.2023 Gündem
Kurbanlık boğa sahibine dehşeti yaşattı! 'Kendimize güvendik o bizden erkek çıktı'
Kurbanlık boğa sahibine dehşeti yaşattı! 'Kendimize güvendik o bizden erkek çıktı' Rize’de kesilmek üzere hazırlanan boğa bağından kurtulmaya çalışırken sahibini yaraladı. Rize Özel İdare ve Rize Belediyesi’nin kurban timleri il genelinde sahiplerine zorluk çıkaran 32 hayvana müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı.
28.06.2023 Gündem
Esenyurt'ta boş arsalar kesimhaneye döndü! Kesilen kurbanlıklar kepçelere asıldı
Esenyurt'ta boş arsalar kesimhaneye döndü! Kesilen kurbanlıklar kepçelere asıldı Esenyurt'ta çok sayıda kişi kesim alanları dışında boş arsalarda kurbanlarını kesti. Kesim sırasında küçük yaşta çocuklarında seyretmesi dikkat çekti.
28.06.2023 Gündem
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası Türkiye'nin dünyaca ünlü turistik bölgesinde bayram hareketliliği yaşanıyor. Sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Ekonomi
Kayseri'de acemi kasaplar hastanelik oldu
Kayseri'de acemi kasaplar hastanelik oldu Kayseri'de bayramın ilk gününde kurbanlıklarını kesmeye çalışırken kendilerini yaralayan acemi kasaplar, hastanelik oldu
28.06.2023 Haberler
Acemi kasaplar hastanelik oldu
Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Yaralanan acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu.
28.06.2023 Haberler
Kurban Bayramı klasiği... Acemi kasaplar hastanelik oldu
Kurban Bayramı klasiği... Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Öte yandan bir vatandaş kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
28.06.2023 Gündem
Siyasiler deprem bölgesinde! 'Hep beraber çok daha ileriye gideceğiz'
Siyasiler deprem bölgesinde! 'Hep beraber çok daha ileriye gideceğiz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş’ta bayram namazı sonrası açıklama yaptı. Kurtulmuş yaptığı açıklamada," Allah'ın izniyle hep beraber bu depremin yıkıntılarından nasıl ayağa kalktıysak bundan sonra da hep beraber çok daha ileriye gideceğiz. Şehirlerimiz eskisinden daha güzel hale gelecek." dedi. Bakan Koca Hatay'da yaptığı açıklamada, "Yalnız bırakmayacağız" dedi.
28.06.2023 Gündem
‘Ben değil etrafım acemi’
‘Ben değil etrafım acemi’ Bu yılki Kurban Bayramı’nda yine manzara değişmedi. Yurt genelinde 5 bin 687 acemi kasap acil servisleri doldurdu. Yaralananlardan bazıları kendini değil etrafındakileri suçladı. Kaçan kurbanlıklar ise terör estirdi...
10.07.2022 Gündem
Yurt genelinde 5 bin 102 acemi kasap hastanelik oldu
Yurt genelinde 5 bin 102 acemi kasap hastanelik oldu Kurban Bayramı'nın ilk gününde, kurbanlarını kendileri kesmek isteyen acemi kasaplar, bu yıl da acil servisleri doldurdu. İstanbul hariç, yurt genelinde kurban kesimi sırasında 5 bin 102 kişi, kesici aletler ya da hayvanların darbeleriyle yaralandı.
9.07.2022 Gündem
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı Kaçan kurbanlık hayvanlar vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bazı kurbanlıklar ise kendilerini yakalamaya çalışan sahiplerine saldırdı. Bir vatandaşın kurbanlık hayvanını caraskal kullanarak çatıya taşıdığı ilginç yöntem ise görenleri şaşırttı.
9.07.2022 Gündem
Kurban keserken yaralandı, “Ben değil etrafımdakiler acemi” dedi
Kurban keserken yaralandı, “Ben değil etrafımdakiler acemi” dedi Sakarya’da kurban kesimi sırasında kendini yaralayan acemi kasaplar soluğu hastanelerde aldı. Kesim sırasında yaralanan bir vatandaş ise kendinin değil yanındakilerin acemi olmasından dert yandı.
9.07.2022 Haberler
Boğayı 7 kişi zapt edemedi! Bir kişi aldığı darbe ile yere düştü
Boğayı 7 kişi zapt edemedi! Bir kişi aldığı darbe ile yere düştü İstanbul Arnavutköy’de ağaca bağlanan kurbanlık boğa, 7 kişi tarafından zapt edilemedi. Arka bacakları iple bağlı olan boğa kendisini tutan 7 kişiyi birden savurdu. Bir kişiyi yere yıktı. Öte yandan Bursa’nın İznik ilçesinde kurban pazarından kaçan koyun ise bir kadın giyim mağazasına daldı.
9.07.2022 Gündem
Acemi kasaplar hastaneye koştu
Acemi kasaplar hastaneye koştu Kurban Bayramı vesilesiyle ülkenin çeşitli yerlerinden kurban keserken yaralanan acemi kasapların görüntüleri gelmeye başladı. Farklı şehirlerde kurban kesmek isterken kendisini yaralayanlar hastanelerde yoğunluk oluşturdu. Acemi kasaplardan kimi kolunu, kimi elini keserken, bazıları da kestiği kurbanlığın gazabına uğradı.
9.07.2022 Gündem
Bir bayram klasiği! Acemi kasaplar yine iş başında
Bir bayram klasiği! Acemi kasaplar yine iş başında Kurban Bayramı vesilesiyle ülkenin çeşitli yerlerinden kurban keserken yaralanan acemi kasapların görüntüleri gelmeye başladı. Farklı şehirlerde kurban kesmek isterken kendisini yaralayanlar hastanelerde yoğunluk oluşturdu. Acemi kasaplardan kimi kolunu, kimi elini keserken, bazıları da kestiği kurbanlığın gazabına uğradı.
9.07.2022 Haberler
Kurban Bayramı’nda ‘acemi’ kasaplara uyarı! İlk 1 saat çok önemli
Kurban Bayramı’nda ‘acemi’ kasaplara uyarı! İlk 1 saat çok önemli Uzman hemşire Filiz Aslan, Kurban Bayramı’nda el yaralanmalarının ve organ kopmalarının sık yaşandığını söyleyerek uyarılarda bulundu. Aslan, “Bu tür yaralanmalarda kesiğin boyutuna göre müdahale yapılmalıdır. Kopmuş olan organın 1 saat içerisinde soğuk bir şekilde sağlık kuruluşuna ulaştırılması organ kaybını önlemek açısından oldukça önemlidir” dedi.
8.07.2022 Gündem
'Acemi kasaplar' hastanelik oldu! 3 binin üzerinde kişi başvurdu...
'Acemi kasaplar' hastanelik oldu! 3 binin üzerinde kişi başvurdu... Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurt genelinde kurbanlıklarını kesmek isterken yaralanan 3 bin 40 kişi, hastanelerin acil servislerinde yoğunluğa neden oldu.
20.07.2021 Gündem
Trabzon'da belediye başkanı kurban keserken yaralandı
Trabzon'da belediye başkanı kurban keserken yaralandı Trabzon'da, kurban kesimi sırasında kendisini yaralayan 127 kişi, hastanelik oldu. Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın da kurban keserken yaralandı.
20.07.2021 Gündem
İşte Kurban Bayramı'nın ilk gününde yaralananların sayısı
İşte Kurban Bayramı'nın ilk gününde yaralananların sayısı Kurban Bayramı’nın ilk gününde, bu yıl da yine hastaneler acemi kasaplarla doldu. Türkiye genelinde kesim sırasında yaralanan 5 bin 825 kişi hastanelerin acil servislerine başvurdu.
20.07.2021 Gündem
Acemi kasaplar kendilerini yaraladı!
Acemi kasaplar kendilerini yaraladı! Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da bildik görüntüler gelmeye başladı. Kurban kesimi sırasında ‘acemi kasaplar’ ya kazara kendilerini kesti ya da kurbanlık hayvanların boynuz, tekme darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
20.07.2021 Haberler
İstanbul'da boş arsada kurban kesimi gerginliği
İstanbul'da boş arsada kurban kesimi gerginliği Avcılar'daki kurban kesim yerine bayram namazından sonra akın eden yüzlerce kişi kurbanlarını alıp boş arsada kesmeye çalışınca zabıta tarafından engellenmeye çalışıldı. Zaman zaman gerginlik yaşanırken ellerinde bıçak ve satır ile gelen kasaplar engellenmelerine tepki gösterdi.
20.07.2021 Gündem
Acemi kasaplar kendilerini yaraladı! İşte Türkiye'den kurban bayramı manzaraları...
Acemi kasaplar kendilerini yaraladı! İşte Türkiye'den kurban bayramı manzaraları... Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da bildik görüntüler gelmeye başladı. Kurban kesimi sırasında ‘acemi kasaplar’ ya kazara kendilerini kesti ya da kurbanlık hayvanların boynuz, tekme darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
20.07.2021 Gündem
2020 Kurban Bayramı'ndan acemi kasap manzaraları!
2020 Kurban Bayramı'ndan acemi kasap manzaraları! Bayramın birinci günü acemi kasaplar hastanelere akın etti! Türkiye'nin birçok yerinde kasaplık eğitimi verilmiş olsa da bayramın ilk günü 5 bin 282 acemi kasap hastanelere başvurdu.
1.08.2020 Yaşam
Acemi kasaplar hastaneleri doldurdu
Acemi kasaplar hastaneleri doldurdu Hayvan pazarlarında yoğunluk yaşanırken kaçak kurban kesimi yapıldı ve sosyal mesafe gözetilmedi. Kaçan kurbanlıklar, acemi kasaplar ise bildik manzaraları oluşturdu.
1.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acemi Kasaplar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.