Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları
Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları ACI REÇETE #02 sergisi kapsamında Borusan Contemporary YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirilen “ACI REÇETE Çevrimiçi Konuşmalar” serisinin son konukları, MAK Müzesi Dijital Kültür Küratörü Marlies Wirth ile bağımsız küratör ve danışman Fredo De Smet.
19.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary'de pandemi koşullarında bir "Acı Reçete"
Borusan Contemporary'de pandemi koşullarında bir "Acı Reçete" Borusan Contemporary, yeni sezonu :mentalKLINIK sanatçı ikilisinin Kovid-19 koşullarının değişime zorladığı sanat dünyasına acı bir reçete olarak sunduğu Acı Reçete #02 sergisi ile karşılıyor. Toplum sağlığını korumak adına alınan tedbirlerin yarattığı “yeni normal”e acil bir bakış açısı getiren sergi, performatif yerleştirmenin Borusan Contemporary’den 7/24 canlı olarak dijital platforma akan sonsuz ve tekrarsız hareketliliğinden oluşuyor.
16.09.2020 Kültür Sanat
Yunanistan 'acı reçete'yi onayladı!
Yunanistan 'acı reçete'yi onayladı! Yunan Meclisinde, vergi artışları ve kamu harcamalarında daha fazla kesinti öngören bütçe onaylandı. Yunan ekonomisinin yüzde 2,7 büyüyeceğini öngören bütçeyle kamu harcamaları ve maaşlarda toplam 5,7 milyar avroluk kesinti planlanıyor. Tüketim mallarından faturalara birçok alanda etkisini gösterecek vergi artışlarıyla da 1 milyar avroluk gelir elde edilmesi bekleniyor.
11.12.2016 Ekonomi
Haftanın Filmleri
Haftanın Filmleri Milliyet Gazetesi Sinema Yazarı Nil Kural, bu hafta vizyonda öne çıkan filmleri anlatıyor.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk