UNICEF Başkanı'na açık mektup
UNICEF Başkanı'na açık mektup "Covid-19 salgını sonrası ortaya çıkan açıklardan biri de Birleşmiş Milletler açığıdır. Bu çerçevede UNICEF ve Sözleşme’nin yenilenmesi yanında, bu kurumun ve ilgili Sözleşmelerin işlevini yerine getirecek, çocuk haklarını daha güçlü savunacak ve devletlere karşı çocukları koruyabilecek örgütlenmeye de ihtiyaç vardır."
4.10.2021 Vitrin
Macron'dan Avrupa'ya açık mektup
Macron'dan Avrupa'ya açık mektup Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri öncesinde "Avrupa'nın rönesansı" için bir dizi çalışma yapılması  gerektiğini belirtti.
4.03.2019 Dünya
Macron'dan Fransızlara açık mektup
Macron'dan Fransızlara açık mektup Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sarı yeleklilerin  gösterilerinin yol açtığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşların da  katılımıyla ülke çapında müzakerelerin yürütüleceğini belirtti.
13.01.2019 Dünya
Gözler 24.00'da
Gözler 24.00'da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), hükümet adına Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a hitaben gönderdiği açık mektubu paylaştı. Öte yandan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, bu akşamki Para Politikası Kurulu toplantısında fiyat istikrarını sağlayacak adımlar atacaklarını açıklayarak, faizin artırılacağı sinyalini verdi. Kararın saat 24.00'da bir basın duyurusu ile açıklanacağı bildirildi. Şimdi gözler bu açıklamada.
28.01.2014 Ekonomi