Metin Tokat

Metin Tokat

Batman’da doğmuştur. Siirt kökenlidir. Babası da eski hakemlerden Talat Tokat’dır. Bir kardeşi vardır. 26 yıl hakemlik yaptı 1980 yılında başladığı faal hakemlik hayatına 2006 yılında son verdi. FİFA kokartlı hakemlerimizdendir.   Futbol Federasyonu Başkanlığında Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanvekilidir.   2005 yılında Manisa'da oynanan Manisaspor - Bursaspor maçında Metin Tokat orta saha hakemi iken Spil' den havalanan mühendis Alper Galip Bülbül adlı paraşütçü sahaya (neredeyse hakemin kafasına) iniş yaptı.   Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin Genel Başkanlığı görevini de yapmıştır.   Milliyet gazetesinde Yorumcu olarak köşe yazıları yazıyor.   Metin Tokat, Arhavi’li Nuray hanımla evli olup bir çocuk babasıdır.

Metin Tokat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.329 metin tokat haberi bulunmuştur.
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson!
Juventus'un transferdeki hedefi Albert Gudmundsson! Juventus'un Albert Gudmundsson'un menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.
19.04.2024 İtalya Serie A
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
Yazık! Kerem daha ne yapsın? | Rebic idmanda ayağını bile uzatmıyor!
Yazık! Kerem daha ne yapsın? | Rebic idmanda ayağını bile uzatmıyor! Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, 'Perde Arkası' programında haftanın öne çıkan olaylarını masaya yatırdı. Nergis Aşkın'ın sunduğu proragmda Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ıslıklanması, Beşiktaş'taki tazminat krizleri, Feyyaz Uçar ve Metin Tokat gerilimi konuşuldu. Öte yandan Anıklı, Rebic konusunda bilinmeyenleri aktardı.
31.01.2024 Futbol
Feyyaz Uçar’dan hakeme tepki: “Sabrımız taştı”
Feyyaz Uçar’dan hakeme tepki: “Sabrımız taştı” Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Sivasspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Niye hep Beşiktaş'a karşı aynı haksızlıklar? Yeter! Konuşmamak için direniyoruz ama aynı zamanda rakip takım da şikayetçi hakemden. Düzgün yönetin Beşiktaş’ın maçlarını. Sabrımız taştı” dedi.
28.01.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan sert tepki! 'Sabrımız taştı'
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan sert tepki! 'Sabrımız taştı' Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
28.01.2024 Beşiktaş
Cüneyt Çakır'ın jübile sözleri: Gurur duyarım
Cüneyt Çakır'ın jübile sözleri: Gurur duyarım Milliyet Gazetesi yazarlarından Cemal Ersen, son dönemde büyük tartışma konu olan hakem yönetimi konusunda dikkat çeken bir yazı kaleme aldı ve Cüneyt Çakır'la yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte detaylar...
22.10.2022 Süper Lig
Ahmet Ağaoğlu: '7+4 sistemi rafa kalkmalı'
Ahmet Ağaoğlu: '7+4 sistemi rafa kalkmalı' Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "7+4 sistemi uygulanırsa çok daha sıkıntı yaşayacağız. Çok fazla geç olmadan TFF ile bu konuyu çözmemiz gerektiğini konuştuk. Bu 7+4 sistemi rafa kalkmalı." dedi.
2.11.2021 Futbol
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan MHK, yabancı kuralı açıklaması!
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan MHK, yabancı kuralı açıklaması! Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "7+4 sistemi uygulanırsa çok daha sıkıntı yaşayacağız. Çok fazla geç olmadan TFF ile bu konuyu çözmemiz gerektiğini konuştuk. Bu 7+4 sistemi rafa kalkmalı." dedi.
2.11.2021 Futbol
TFF, MHK'nın yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı
TFF, MHK'nın yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı
27.10.2021 Futbol
Son dakika haberleri: Serdar Tatlı'nın istifasının perde arkası! Hakemlik tarihinde ilk
Son dakika haberleri: Serdar Tatlı'nın istifasının perde arkası! Hakemlik tarihinde ilk MHK Başkanı Serdar Tatlı, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Başkan Vekili Servet Yardımcı’yı bilgilendirmeden görevini bıraktığını açıkladı. Hakemler ve gözlemcilere kısa bir veda mesajı gönderen Tatlı’nın bu yöntemi hakemlik tarihinde bir ilk olarak yorumlandı.
22.10.2021 Süper Lig
Son dakika haberleri - BB Erzurumspor'dan MHK'nin istifası sonrası açıklama yapıldı
Son dakika haberleri - BB Erzurumspor'dan MHK'nin istifası sonrası açıklama yapıldı TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Serdar Tatlı başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun istifasını TFF Yönetimi'ne sunmasıyla ilgili açıklamada bulundu.
21.10.2021 1.Lig
Son dakika haberleri - Ahmet Ağaoğlu: Metin Tokat'ın istifası bizimle alakalı değil
Son dakika haberleri - Ahmet Ağaoğlu: Metin Tokat'ın istifası bizimle alakalı değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı temsilcileri, TFF'nin Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki merkezinde bir araya geldi.
20.10.2021 Süper Lig
Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman itirafı: 'Bu puanlarda kalmaması gereken oyunlar oynandı'
Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman itirafı: 'Bu puanlarda kalmaması gereken oyunlar oynandı' Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
20.10.2021 Basaksehir
Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nden kötü haber! 91 milyon TL'yi kaçırdı
Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nden kötü haber! 91 milyon TL'yi kaçırdı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-1 kaybeden Beşiktaş önemli bir meblağdan mahrum kaldı. Kartal, Devler Ligi'nin galibiyet priminden yararlanamadı.
20.10.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi - İşte Metin Tokat ayrılığının arkasındaki gerçek! 'Hakkını helal et kardeş'
Son dakika haberi - İşte Metin Tokat ayrılığının arkasındaki gerçek! 'Hakkını helal et kardeş' Son dakika haberi... TFF, Metin Tokat'ın Merkez Hakem Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini ve yerine Ferhat Gündoğdu'nun atandığını açıkladı. Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Cemal Ersen ise bu sürpriz ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte çok konuşulacak detaylar...
20.10.2021 Süper Lig
Son dakika haberi - Serdar Tatlı, Tokat’ı kurban etti!
Son dakika haberi - Serdar Tatlı, Tokat’ı kurban etti! MHK Başkanı, son haftalarda artan hakem hataları üzerine çözümü, sezon başında pasif göreve çektiği eski başkanvekili Metin Tokat’ın istifasını istemekte buldu. Tokat’ı arayan Tatlı, “Hakkını helal et kardeş, boş dilekçeni işleme koyuyorum” dedi
20.10.2021 Süper Lig
Royal Antwerp - Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak
Royal Antwerp - Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp ile deplasmanda oynayacağı maç, seyircisiz oynanacak!
19.10.2021 Fenerbahçe
Son dakika- TFF, Metin Tokat'ın MHK'den istifa ettiğini açıkladı
Son dakika- TFF, Metin Tokat'ın MHK'den istifa ettiğini açıkladı TFF, Metin Tokat'ın Merkez Hakem Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini ve yerine Ferhat Gündoğdu'nun atandığını açıkladı.
19.10.2021 Futbol
Giresunspor'dan Alanyaspor maçı için "VAR" tepkisi
Giresunspor'dan Alanyaspor maçı için "VAR" tepkisi Süper Lig ekibi GZT Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Tütüncü, 13 Eylül Pazartesi günü oynanan Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili, "Maçlar kazanılır yada kaybedilir bunlar önemli değil. Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Burada çok dikkat edilmesi gereken konu maçın orta hakemi ve VAR hakemidir." ifadelerini kullandı.
15.09.2021 Giresunspor
Son dakika haberi - MHK'dan radikal karar: Hakemlere “tam kapanma!”
Son dakika haberi - MHK'dan radikal karar: Hakemlere “tam kapanma!” Merkez Hakem Kurulu, Covid-19 vakalarının hızla artması üzerine hakemlerini korumak amacıyla radikal kararlara imza attı. MHK, Süper Lig'in kalan haftalarında sorun çıkmaması adına bir dizi düzenlemeler yapacak. İşte detaylar...
16.04.2021 Futbol
Son Dakika Haberleri | Deniz Çoban açıkladı! Kasımpaşa'nın pozisyonu penaltı mı?
Son Dakika Haberleri | Deniz Çoban açıkladı! Kasımpaşa'nın pozisyonu penaltı mı? Eski hakem Deniz Çoban, dün oynanan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasına damga vuran karara ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.02.2021 Galatasaray
Binali Kartal: VAR, Türk futbolunu öldürüyor
Binali Kartal: VAR, Türk futbolunu öldürüyor Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasını değerlendiren FIFA kokartlı eski hakem Binali Kartal, “VAR, Türk hakemliğinin yanı sıra Türk futbolunu da öldürüyor. VAR sisteminin Türkiye’ye, Türk futboluna hiçbir faydası yok” dedi.
3.11.2020 Süper Lig
Galatasaray HDI Sigorta-Tokat Belediye Plevne: 2-3
Galatasaray HDI Sigorta-Tokat Belediye Plevne: 2-3 Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 11. haftasında Tokat Belediye Plevne, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2 yendi.
25.10.2020 Voleybol
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor...
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor... Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'e şampiyonluğu kaptırmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını ama gelecek sezon için bunun camia ve takım üzerinde bir travma oluşturmayacağını söyledi. Ayrıca Ağaoğlu'ndan Sörloth ve Uğurcan Çakır açıklaması geldi...
28.08.2020 Trabzonspor
MHK kadrosu güvenlikten onaylı!
MHK kadrosu güvenlikten onaylı! Zekeriya Alp’in istifasının ardından Serdar Tatlı ile temasa geçen TFF Yönetimi, MHK için alternatifli bir liste hazırlamasını istedi. İçişleri Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından incelemeye alınan listede bulunan bir isme şerh kondu
26.08.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Metin Tokat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.