Acil İniş

Acil İniş

Son dakika acil iniş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan acil iniş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan acil iniş haber sayfamızda...

Acil İniş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.773 acil iniş haberi bulunmuştur.
'Uçaklar düşsün diye bilerek hatalı üretiyorlar' Dünyaca ünlü firmayı ifşaladı, ölü bulundu
'Uçaklar düşsün diye bilerek hatalı üretiyorlar' Dünyaca ünlü firmayı ifşaladı, ölü bulundu Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen dünyaca ünlü uçak firması Boeing firmasını adeta ifşalayan ve bugün uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davaya girecek olan John Barnett isimli üst düzey çalışan ölü bulundu, olayın detayları dünyada ses getirdi.
12.03.2024 Dünya
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu
Pilotlar 28 dakika uyuyakaldı! Skandal açıklama: Karım yüzünden oldu Endonezya'da Batik Air're ait bir yolcu uçağının iki pilotun bir uçuşun ortasında 28 dakika uyuyakaldı. Uçak kısa süreliğine rotasından saptı. Pilotlar açığa alınırken, Batik Air hakkında soruşturma başlatıldı.
11.03.2024 Dünya
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’nın (CENTCOM), Suriye’de PKK/YPG terör örgütü ele başı ile görüşmesine ilişkin açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı
İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter, Urla ilçesine Bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptı.
5.03.2024 Haberler
İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı
İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı İzmir'in Urla ilçesinde boş araziye zorunlu iniş yaptığı esnada yan yatan helikopterde bulunan 3 kişiden 1'i yaralandı. Olayla ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı.
5.03.2024 Gündem
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
Florida’da otoyola inen uçak duvara çarparak alev aldı
Florida’da otoyola inen uçak duvara çarparak alev aldı ABD’nin Florida eyaletinde otoyola iniş yapan küçük uçağın, bir araca ve duvara çarptıktan sonra alev aldığı anların görüntüsü ortaya çıktı.
15.02.2024 Haberler
Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan uçak Antalya'ya acil iniş yaptı
Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan uçak Antalya'ya acil iniş yaptı Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan TC-690 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçak, kargo bölümünden gelen sesler üzerine Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı. Ekiplerin yaptığı araştırmaların ardından uçağın seferine devam edilmesine kararlaştırıldı.
28.01.2024 Gündem
Ingenuity: Başka bir gezegende uçan ilk araç bozuldu
Ingenuity: Başka bir gezegende uçan ilk araç bozuldu NASA’nın Mars’taki helikopteri Ingenuity (Maharet), pervanelerinden birinin hasar görmesi nedeniyle acil iniş gerçekleştirdi.
26.01.2024 Dünya
Son dakika... Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı! Bu illerde yaşayanlar dikkat! İstanbul, Ankara, Bolu...
Son dakika... Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı! Bu illerde yaşayanlar dikkat! İstanbul, Ankara, Bolu... Meteoroloji haritayı güncelledi. Bugün 7, yarın 20 kent için sarı ve turuncu alarm verildi. Bolu Dağı'nda ise kar yağışı başladı. Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük’te de yoğun kar yağışı için uyarılar peş peşe geldi. İstanbul’da ise akşam saatlerinden itibaren Anadolu Yakası’nda sağanak yağış bekleniyor. Pazar günü ise karla karışık yağmur görülecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
25.01.2024 Gündem
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, C-160 uçağının acil iniş yapmak zorunda kaldığını duyururken son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Haberler
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, C-160 uçağının acil iniş yapmak zorunda kaldığını duyururken son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Haberler
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı
Kayseri'de korku dolu anlar! C-160 tipi askeri uçak acil iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, C-160 uçağının acil iniş yapmak zorunda kaldığını duyururken son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü ABD'de son olarak Alaska Hava Yolları'na ait Boeing 737 MAX 9 tipi yolcu uçağı, 5 Ocak akşamı havadayken gövdesinden bir parçanın kopması nedeniyle acil iniş yapmıştı.
24.01.2024 Dünya
Umre kafilesini taşıyan uçakta sahipsiz paket alarmı
Umre kafilesini taşıyan uçakta sahipsiz paket alarmı Medine'den Kastamonu'ya gelecek umre kafilesini taşımak için havalanan uçak, havadayken görülen şüpheli paket sebebiyle, tekrar havalimanına geri döndü. Yapılan aramaların ardından yeniden havalanan uçak, 7 saat sonra Kastamonu'ya ulaşabildi.
23.01.2024 Haberler
Umre kafilesini taşıyan uçakta sahipsiz paket alarmı!
Umre kafilesini taşıyan uçakta sahipsiz paket alarmı! Medine'den Kastamonu'ya gelecek umre kafilesini taşımak için havalanan uçak, havadayken görülen şüpheli paket sebebiyle, tekrar havalimanına geri döndü. Yapılan aramaların ardından yeniden havalanan uçak, 7 saat sonra Kastamonu'ya ulaşabildi.
23.01.2024 Gündem
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi...
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.
17.01.2024 Dünya
Gambiya Milli Takımı’nın uçağı acil iniş yaptı
Gambiya Milli Takımı’nın uçağı acil iniş yaptı Afrika Uluslar Kupası’nda Fildişi Sahilleri'ne doğru yola çıkan Gambiya Milli Takımı’nın uçağı oksijen yetersizliği sebebiyle kalkıştan kısa bir süre sonra acil iniş yaptı.
13.01.2024 Dünya
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi
Süper Lig'in iki yıldızı ölümden döndü! Gambiya uçağında korku dolu anlar, Beşiktaş'tan açıklama geldi Gambiya Milli Takımı, Afrika Kupası için Fildişi Sahili'ne giderken ölümden döndü. Beşiktaş'ta forma giyen Omer Colley ve Ankaragücü'nde oynayan Ali Sowe'un de yer aldığı uçakta birçok futbolcu bilincini kaybedip bayıldı.
11.01.2024 Dünyadan Futbol
Boeing 737 Max 9'un kopan kapısı, bir evin bahçesinde bulundu!
Boeing 737 Max 9'un kopan kapısı, bir evin bahçesinde bulundu! Yaklaşık 5 bin metre irtifada kopan acil çıkış kapısı, yüzlerce uçuşun iptaline ve hava ulaşımında felce yol açtı. Alaska Havayolları'ndaki Boeing 737 Max 9'ların birkaç gün önce basın uyarısı verdiği ortaya çıktı, yanı sıra gevşek cıvatalar bulundu.
9.01.2024 Dünya
Uçakta patlayan acil çıkış kapısı kamufleymiş! 'İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor'
Uçakta patlayan acil çıkış kapısı kamufleymiş! 'İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor' Alaska Airlines’e ait Boeing 737 Max 9 yolcu uçağı havadayken acil çıkış kapısı patlamış, yolcuların bazı eşyaları ve cep telefonları gökyüzüne saçılmıştı. Ucuz atlatılan kazanın ardından akıllara takılan ise çok büyük kontrollerden geçen bir uçakta böyle bir olayın nasıl yaşandığı. "İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor" diyen Uçak Mühendisi ve Havacılık Uzmanı Muhammed Yılmaz gerçeği açıkladı.
8.01.2024 Dünya
Boeing 737 Max 9 uçaklara inceleme
Boeing 737 Max 9 uçaklara inceleme Türk Hava Yolları (THY) filosundaki 5 adet Boeing 737 MAX 9 tipi uçağı ilk inecekleri havalimanında operasyondan çekme kararı aldı.
8.01.2024 Ekonomi
Yolcu uçağının havada acil çıkış kapısı patladı
Yolcu uçağının havada acil çıkış kapısı patladı ABD’de 174 yolcusu bulunan uçağında sefer sırasında basıncın düşmesi sonucu acil çıkış kapısı 16 bin feet yükseklikte patladı. Olayda yaralanan olmazken yolcu uçağı Portland’a acil iniş gerçekleştirdi.
6.01.2024 Haberler
Bursa'da eğitim uçağı tarlaya indi! Pilot yaralandı
Bursa'da eğitim uçağı tarlaya indi! Pilot yaralandı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir eğitim uçağı tarlaya mecburi iniş yaptı. Pilot hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
5.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Acil İniş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.