Açılım

Açılım

Son dakika açılım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açılım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açılım haber sayfamızda...

Açılım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.455 açılım haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Bu sene iki ülke arasında ticaret hacminin büyük bir çabayla liderlerimizin ortaya koyduğu 3 milyar dolar hedefine ulaşmasını bekliyoruz" dedi.
24.02.2024 Gündem
Giresun'da operasyon! Terör örgütüne ait sığınak bulundu
Giresun'da operasyon! Terör örgütüne ait sığınak bulundu Giresun’da jandarma ekiplerince terör örgütünün kullandığı sığınak bulunup, yaşam malzemeleri imha edildi.
8.01.2024 Gündem
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real”
realme'nin Kurucusu ve CEO'su Sky Li'den Açık Mektup: “Make It Real” realme'nin kurucusu ve CEO'su Sky Li, 2024 yılının başında açık bir mektup yayınlayarak bu yılın realme için marka değişim yılı olacağını duyurdu. Mektup, realme'nin yeni misyonunu, marka konumlandırmasındaki ve marka ruhundaki dönüşümü açıklığa kavuşturdu. Sky Li, realme'nin stratejik gelişimi temelinde, “fırsat odaklı” bir marka olmaktan ziyade “marka odaklı” olmaya evrileceğini söyledi.
5.01.2024 Advertorial
Ayakkabı sektörü destek bekliyor
Ayakkabı sektörü destek bekliyor Küresel daralmanın yoğun etkilediği sektörlerden biri olan ayakkabı sanayisinin de umudu, 2024’ün ikinci yarısından sonra pazarların canlanması...
29.12.2023 Ekonomi
Akşener: Terörle iltisaklı kişilerin adaylığına göz yummayın
Akşener: Terörle iltisaklı kişilerin adaylığına göz yummayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Terör sempatizanlarının aday olmasına izin verip, seçildikten sonra da kayyım atama kurnazlığından vazgeçin. Madem terörle mücadele etmek istiyorsunuz, o zaman terörle iltisaklı olan kişilerin aday olmasına göz yummayın" dedi.
27.12.2023 Gündem
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle, 'Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin Altıncı Toplantısı'na katılmak üzere yarın Macaristan'a gidecek.
17.12.2023 Gündem
MİT 230 kilometre derinlikte vurdu! Terörist Şirvan Hasan öldürüldü
MİT 230 kilometre derinlikte vurdu! Terörist Şirvan Hasan öldürüldü MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı, Türkiye'ye yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Suriye Deyrizor'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi...
17.12.2023 Haberler
Son dakika...MİT 230 kilometre derinlikte vurdu! Terörist Şirvan Hasan öldürüldü
Son dakika...MİT 230 kilometre derinlikte vurdu! Terörist Şirvan Hasan öldürüldü MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı, Türkiye'ye yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Suriye Deyrizor'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi...
17.12.2023 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç’ten KOBİ’lere ‘sermaye desteği’ talebi
İTO Başkanı Avdagiç’ten KOBİ’lere ‘sermaye desteği’ talebi İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Doğru yöntemle ‘seçici kredi’ politikası benimsendi. Bunu yaparken küçük ölçekli işletmelerin ayakta kalması, üretimden kopmaması son derecede önemlidir. Büyüklere kıyasla KOBİ’lerin sermaye ihtiyacı, onlar için çok daha büyük” dedi.
15.12.2023 Ekonomi
Güney Kafkasya’da barış adımına destek
Güney Kafkasya’da barış adımına destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atina gezisinin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında Ege’de bahar havası içine girilirken; Azerbaycan ile Ermenistan arasında alınan barışa yönelik “bazı somut güven artırıcı adımların atılması” kararı da Ankara’yı memnun etti.
9.12.2023 Dünya
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı Yurtdışında büyüme stratejisi izleyen e-pazar yeri Trendyol ile Türkiye’den 42 bin satıcı ilk defa ihracat yaptı. Trendyol CEO’su Erdem İnan, “Amacımız 300 bin satıcımızın tamamının ihracatçı, Trendyol’un da Avrupa, Orta Doğu ve Körfez’in lider e-ticaret şirketi olması” dedi.
5.12.2023 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç’ten ‘gelir vergisi dilimi güncellemesi’ talebi
İTO Başkanı Avdagiç’ten ‘gelir vergisi dilimi güncellemesi’ talebi İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Yılbaşında yapılacak düzenlemelerde, tüm ücret gruplarını etkileyen ‘gelir vergisi dilimleri’ ile ‘SGK üst limitinin’ güncellenmesi önemli bir başlık olmalı” dedi.
4.12.2023 Ekonomi
“Şehir Nerede?”
“Şehir Nerede?” Mevcut “metropol mantığı” üzerine bir düşünme pratiği başlatma ve toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırma hedefiyle Sultanbeyli’de açılan YUNT, ilk sergisi ile tam da Dünya Şehircilik Günü’nü kutladığımız günlerde kentlerimizin geleceği ile ilgili anlamlı bir soru soruyor: “Şehir Nerede?” Muratcan Sabuncu kuruculuğunda, Sultanbeyli’de açılan YUNT, toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırmayı amaçlayan ve Sergen Şehitoğlu sanat danışmanlığında hayata geçen bir mekan olarak İstanbul’un kültürel kalkınması için atılmış önemli bir adım...
27.11.2023 Mimarlık
MİT'ten terörist Yadin Bulut'a operasyon! Detaylar belli oldu
MİT'ten terörist Yadin Bulut'a operasyon! Detaylar belli oldu Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar peş peşe devam ederken son gelişme Irak'ın kuzeyinden geldi. MİT tarafından gerçekleştirilen nokta operasyonda örgütün sözde üst düzey isminin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.11.2023 Gündem
Akademik dergide şaşırtan yazı: ‘Tuzak kurmadım... Teoman, Deniz Seki, Küçük Emrah var’
Akademik dergide şaşırtan yazı: ‘Tuzak kurmadım... Teoman, Deniz Seki, Küçük Emrah var’ İzmir Bakırçay Üniversitesi’nden Prof. Dr. Recai Coşkun’un içeriği ve kaynakçası uydurma olan makalesi hakemli dergi tarafından sorgulanmadan kabul edilerek yayımlandı.
8.11.2023 Eğitim
Türksat 6A'da yeni gelişme
Türksat 6A'da yeni gelişme Türkiye'nin ilk yerli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın yüksek güç üretim kapasitesine sahip güneş panellerinin açılım testleri yapıldı.
2.11.2023 Ekonomi
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan İstanbul ve deprem açıklaması: Kanuna bile ihtiyaç var
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan İstanbul ve deprem açıklaması: Kanuna bile ihtiyaç var Katıldığı törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un gerekiyorsa bir kanuna bile ihtiyacı var. Yani bu konuda özel bir düzenlemeye bir sürecin hızlanması noktasında bir kararlılığa ihtiyacı var. İstanbul'u özel bir yere koyun" ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Meral Akşener açıkladı! İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
Meral Akşener açıkladı! İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir programında ziyaretlerde bulundu. Akşener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını da açıkladı
20.09.2023 Gündem
Finansmana erişim için ‘pusula’ Ege’de
Finansmana erişim için ‘pusula’ Ege’de Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği, sanayici ve girişimci iş insanları ile finansman kaynaklarını 21 Eylül’de ESİAD Yatırım Zirvesi’nde bir araya getirecek. Zirvenin iş dünyasının finansmana erişiminde pusula işlevi görmesi hedefleniyor.
16.09.2023 Ekonomi
Valilik açıkladı! Giresun'da terör örgütüne ait sığınak bulundu
Valilik açıkladı! Giresun'da terör örgütüne ait sığınak bulundu Giresun'da bölücü terör örgütlerine yönelik arama ve tarama faaliyetleri sırasında güvenlik güçlerinin bulduğu sığınakta yaşam malzemesi ele geçirildi.
14.09.2023 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Cezayir halkıyla Türk halkı kardeş iki halktır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Cezayir halkıyla Türk halkı kardeş iki halktır Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf'ı kabul etti. Kurtulmuş, "Afrika kıtasının yeniden uyanması, kendi gücünün farkına varması ve refahının, huzurunun sağlanması için Cezayir ve Türkiye'nin ortak bir perspektifte hareket ettiğini görüyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem
Çağdaş Arap Sanatı: Mucize mi, serap mı?
Çağdaş Arap Sanatı: Mucize mi, serap mı? Christie’s müzayede evinin ay sonuna dek Londra’da açtığı alanındaki en kapsamlı çağdaş Arap sanatı sergisi, Körfez’de yükselişe geçen kültür ve sanat yatırımları ve üretimine daha da dikkatle bakmayı gerektiriyor. Türkiye’den uzmanlar, bu tür yükselişlerin farklı ülke ve niyetlerle önceden de yaşandığı vurgusuyla, demokrasi ile yaratıcılık arasındaki paralelliğin altını çiziyor.
6.08.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Açılım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.