Açılış Tarihi

Açılış Tarihi

Son dakika Açılış Tarihi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açılış Tarihi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açılış Tarihi haber sayfamızda...

Açılış Tarihi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.893 açılış tarihi haberi bulunmuştur.
MECLİS NE ZAMAN AÇILIYOR 2024? TBMM AÇILIŞ TARİHİ NE ZAMAN?
MECLİS NE ZAMAN AÇILIYOR 2024? TBMM AÇILIŞ TARİHİ NE ZAMAN? Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 31 Mart 2024 seçimleri nedeniyle çalışmalarına ara verdi. 8. Yargı Paketi görüşmeleri ardından Meclis tatile girdi. Peki, Meclis ne zaman açılacak? TBMM tatili ne zaman bitecek?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu Diyarbakır'da gençlerle buluştu! 'TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene uzaya gönderiyoruz'
Bakan Uraloğlu Diyarbakır'da gençlerle buluştu! 'TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene uzaya gönderiyoruz' Diyarbakır’da gençlerle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “TÜRKSAT 6A uydumuzu bu sene inşallah uzaya gönderiyoruz. Fiber ağ uzunluklarıyla ve yine 5G teknolojisine geçiş sürecini yaşıyoruz. Muhtemelen 2026 yılında bu teknolojiye geçmiş olacağız” açıklamasında bulundu.
5.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Işıkhan'dan emeklilere bayram ikramiyesi ve destek açıklaması: Çalışmalarımız devam ediyor
Son dakika: Bakan Işıkhan'dan emeklilere bayram ikramiyesi ve destek açıklaması: Çalışmalarımız devam ediyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeme tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Işıkhan ayrıca "Emekliler Yılı'yla ilgili desteklerimiz olacak. Çalışmalar devam ediyor" dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün geçrekleştirilen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattının açılış tarihini duyurdu. Öte yandan "Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattını da bu ay içinde açacağız" dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Bakan Koca'dan atama açıklaması: Mülakatsız 27 bin personel
Bakan Koca'dan atama açıklaması: Mülakatsız 27 bin personel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 bin sözleşmeli personelin herhangi bir mülakat süreci olmadan atamalarının yapıldığını belirtti. Koca, kurayla 8 bin işçi alımı konusunda ise "Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve You Tube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz" açıklamasını yaptı.
5.03.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yüzde 80'i tamamlandı
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yüzde 80'i tamamlandı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat çalışmasının yüzde 80'inin tamamlandığını belirterek "Yeni eğitim öğretim yılına yetişecek. Talim Terbiye Kurulu'nun onayından sonra yayınlayacağız" dedi.
5.03.2024 Gündem
BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ
BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ
29.01.2024 Resmi İlanlar
MEB Okullar ne zaman açılacak, okulların açılmasına kaç gün kaldı? 15 tatil ne zaman bitiyor, ayın kaçında?
MEB Okullar ne zaman açılacak, okulların açılmasına kaç gün kaldı? 15 tatil ne zaman bitiyor, ayın kaçında? 15 tatil devam ediyor. Okullarda ilk dönem karnelerin alınmasıyla sona erdi. Öğrenciler ikinci dönem için gün sayıyor. Peki, okullar ne zaman açılacak? İkinci dönem ne zaman başlayacak? İşte 2023-2024 Okulların açılış tarihi.
26.01.2024 Bilgi Rehberi
15 TATİL NE ZAMAN BİTECEK, UZAYACAK MI? MEB: Yarıyıl tatili ne zaman bitecek? İşte okulların açılış tarihi
15 TATİL NE ZAMAN BİTECEK, UZAYACAK MI? MEB: Yarıyıl tatili ne zaman bitecek? İşte okulların açılış tarihi Okullarda 15 tatil başladı. 19 Ocak Cuma günü karnelerin alınmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tatile girdi. Sosyal medyada çıkan yarıyıl tatili uzayacağı yönündeki iddiaların ardından öğrenciler ve veliler okulların açılış tarihini merak ediyor. MEB çalışma takvimini dönem başında yayınlamıştı. İşte 15 tatilin sona ereceği tarih.
22.01.2024 Bilgi Rehberi
TBMM AÇILIŞ TARİHİ 2024: Meclis ne zaman açılacak? Meclis yeni çalışma takvimi belli oldu mu?
TBMM AÇILIŞ TARİHİ 2024: Meclis ne zaman açılacak? Meclis yeni çalışma takvimi belli oldu mu? Türkiye Büyük Millet Meclisi 2024 yılı itibariyle çalışmalarına yeniden başlayacak. 2023 yılı çalışmaları tamamlanınca Meclis mesaiye ara vermişti. Yeni yıl için Meclis'te hazırlıklar sürüyor. 2024 yılı Meclis gündeminde neler olacak, TBMM ne zaman açılacak?
13.01.2024 Bilgi Rehberi
Kur korumalı mevduat ile ilgili önemli karar
Kur korumalı mevduat ile ilgili önemli karar 1 Ocak 2024’ten itibaren TL dönüşümlü yeni kur korumalı mevduat (KKM) hesabı açılamayacak, mevcut TL hesapları vade sonunda yenilenmeyecek.
29.12.2023 Uzmanpara
Son dakika: KKM'de yeni hesap açılamayacak
Son dakika: KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Malatya'daki depremde şaşırtan olay! Herkes kaçtı onlar yemeğini yedi
Malatya'daki depremde şaşırtan olay! Herkes kaçtı onlar yemeğini yedi Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen ve büyük paniğe neden olan deprem kameralara yansıdı. Depreme bir iş yerinde yemekte yakalanan çalışanlar depreme aldırış etmeden yemek yemeye devam etmesi izleyenleri şaşırttı. İşte o anlar...
28.12.2023 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Hatay Arkeoloji Müzesi’nin açılış tarihi belli oldu
Bakan Ersoy açıkladı! Hatay Arkeoloji Müzesi’nin açılış tarihi belli oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Hatay'da incelemelerde bulundu. Ersoy, depremin vurduğu Hatay Antakya'da restore edilen tarihi yapılar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...
28.12.2023 Haberler
Otomobil yayaya böyle çarptı! Anbean kameralara yansıdı
Otomobil yayaya böyle çarptı! Anbean kameralara yansıdı Adana Kozan'da feci bir kaza meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşa otomobil böyle çarptı. Kaza anı anbean kameralara yansıdı. İşte detaylar...
28.12.2023 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Hatay Arkeoloji Müzesi’nin açılış tarihi belli oldu
Bakan Ersoy açıkladı! Hatay Arkeoloji Müzesi’nin açılış tarihi belli oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Hatay'da incelemelerde bulundu. Ersoy, depremin vurduğu Hatay Antakya'da restore edilen tarihi yapılar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...
28.12.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı TBMM Genel Kurulu toplandı. Kurul, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı.
7.12.2023 Gündem
Halkalı havalimanı metrosu ne zaman açılacak? Halkalı İstanbul Havalimanı metro hattı durakları neler olacak?
Halkalı havalimanı metrosu ne zaman açılacak? Halkalı İstanbul Havalimanı metro hattı durakları neler olacak? Halkalı havalimanı metrosu açılış tarihi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı- İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ilgili açıklama yaptı. Peki Halkalı havalimanı metrosu ne zaman açılacak, durakları neler olacak?
31.10.2023 Bilgi Rehberi
Canlı yayında duyuruldu! İstanbul-Ankara arası yeni yol geliyor
Canlı yayında duyuruldu! İstanbul-Ankara arası yeni yol geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası yeni otoyol yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu yeni projeye ilişkin detayları canlı yayında açıkladı.
30.10.2023 Ekonomi
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çalışmaları devam eden Halkalı- İstanbul Havalimanı Metro Hattı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
30.10.2023 Ekonomi
KYK YURT AÇILIŞ TARİHİ: Bu yıl KYK yurtları ne zaman açılacak? KYK yurt ücretleri 2023 belli oldu mu?
KYK YURT AÇILIŞ TARİHİ: Bu yıl KYK yurtları ne zaman açılacak? KYK yurt ücretleri 2023 belli oldu mu? KYK yurt açılış tarihleri merak ediliyor. Farklı bir şehirde üniversiteye gidecek olan öğrenciler KYK yurt başvuru işlemlerini yapmıştı. Yurt yerleştirme sonuçları da açıklandı. Öğrenciler KYK yurtları ne zaman açıklanacak, sorusunun yanıtını arıyor.
29.09.2023 Bilgi Rehberi
TBMM AÇILIŞ TARİHİ 2023: Meclis ne zaman açılacak? Çalışma takvimi yeni yasama dönemi başlangıcı
TBMM AÇILIŞ TARİHİ 2023: Meclis ne zaman açılacak? Çalışma takvimi yeni yasama dönemi başlangıcı TBMM açılış tarihi bekleniyor. Yeni yasama dönemi başlangıcı için gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde. Meclis çalışmalara 14 Temmuz'da ara vermişti. Peki, TBMM'nin gündeminde hangi konular var?
29.09.2023 Bilgi Rehberi
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak?
Üniversiteler ne zaman, hangi tarihte açılacak? 2023-2024 Akademik takvim belli oldu mu, üniversitelerde online eğitim mi olacak? Bu yıl üniversitelerin açılış tarihi araştırılıyor. YKS yerleştirme sonuçları tamamlandı. Ek yerleştirme işlemleri ve DGS ek yerleştirme tarihleri de bekleniyor. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ise üniversite açılış tarihini merak ediyor. Peki, akademik takvim belli oldu mu?
27.09.2023 Bilgi Rehberi
Meclis ne zaman açılacak, çalışma takvimi belli oldu mu? TBMM açılış tarihi ve yeni yasama dönemi başlangıcı
Meclis ne zaman açılacak, çalışma takvimi belli oldu mu? TBMM açılış tarihi ve yeni yasama dönemi başlangıcı Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemi için açılış tarihi bekleniyor. 14 Temmuz'da çalışmalara ara veren TBMM'nin gündeminde hangi konular var? İşte 2023 meclisin açılış tarihi.
25.09.2023 Bilgi Rehberi
Meclis ne zaman açılacak? 2023 TBMM açılış tarihi ve yeni yasama dönemi başlangıcı! Meclis gündeminde ne var?
Meclis ne zaman açılacak? 2023 TBMM açılış tarihi ve yeni yasama dönemi başlangıcı! Meclis gündeminde ne var? Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemi bekleniyor. 14 Temmuz itibariyle çalışmalara ara veren Meclis CHP'nin çağrısı ile 25 Temmuz'da olağanüstü toplanmıştı. Peki, TBMM ne zaman açılacak? 2023 Yeni yasama dönemi ne zaman başlayacak?
21.09.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Açılış Tarihi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.