Adil Gevrek: Bifouma ve Acquah'a teklifler var
Adil Gevrek: Bifouma ve Acquah'a teklifler var Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Bifouma ve Acquah'a yurt dışından teklifler var. Gökhan Töre için de Beşiktaş’tan bize resmi bir teklif gelmedi. Gelirse bunu sezon sonu değerlendiririz. Gökhan’ın da tek düşüncesi şu anda Yeni Malatyaspor" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Acquah: Avrupa görmek için buraya geldim
Acquah: Avrupa görmek için buraya geldim Yeni Malatyasporlu orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ligin zor olduğunu biliyorum ama benim oyun tarzıma çok uygun bir lig. Burada kendimi göstermeyi umut ediyorum. Takım arkadaşlarıma yardım etmeyi umut ediyorum" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor büyük düşünüyor
Yeni Malatyaspor büyük düşünüyor Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüp olarak koydukları hedeflere birer birer ulaştıklarını ifade ederek, “5 yılda ortaya konulan hedefleri tek tek gerçekleştirerek ilerliyoruz. Daha önümüzde birçok hedef var. Ama sabırla, ama çalışmayla o hedeflerimize de ulaşacağız inşallah” dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'da Acquah sağlık kontrolünden geçti
Yeni Malatyaspor'da Acquah sağlık kontrolünden geçti Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, sağlık kontrolünden geçti.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor