Adalet Kurultayı

Adalet Kurultayı

Son dakika Adalet Kurultayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adalet Kurultayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adalet Kurultayı haber sayfamızda...

Adalet Kurultayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 adalet kurultayı haberi bulunmuştur.
Kaftancıoğlu'dan 'kurultay' açıklaması
Kaftancıoğlu'dan 'kurultay' açıklaması CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçim sonuçları üzerinde ortak bir değerlendirme yapmak üzere, danışma kurulları ve örgütün parti içi toplantıları devam ederken, olağanüstü kurultay için çağrı yapılmasının gerçekçi bir çözüm olmayacağını ve yapılması gerekenlerin önünde bir engel olacağını kaydetti.
5.07.2018 Siyaset
Şener ile sürpriz görüşme
Şener ile sürpriz görüşme CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün, parti genel merkezinde sürpriz bir isimle bir araya geldi.
19.03.2018 Siyaset
CHP yönetiminin kurultayda divan başkanlığı için önereceği isim belli oldu
CHP yönetiminin kurultayda divan başkanlığı için önereceği isim belli oldu CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Kurultayımızın Divan Başkanlığı'na Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'i önereceğiz" dedi.
25.01.2018 Siyaset
Bülent Tezcan'dan genel başkan adayı Kocasakal'a sert sözler
Bülent Tezcan'dan genel başkan adayı Kocasakal'a sert sözler CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Ümit Kocasakal'ın CHP genel Başkanlığına adaylığını açıkmasına ilişkin "CHP'nin üyesi olan herkes aday adayı. aday olabilir. Ancak hiç kimse aday olurken CHP'nin pozisyonunu ve durduğu hattı kendi keyfine göre tartışmaya açma imkanına, yetkisine, hakkına sahip değildir" dedi.
17.01.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’nun 1 yıllık mesaisi
Kılıçdaroğlu’nun 1 yıllık mesaisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşten çalıştaylara, toplantılardan yurtdışı seyahatlerine uzanan yoğun tempo içinde bir yıl yaşadı.
20.12.2017 Siyaset
CHP'den Adalet Kurultayı'nda alkollü içik içen başkanla ilgili flaş karar
CHP'den Adalet Kurultayı'nda alkollü içik içen başkanla ilgili flaş karar CHP'nin Çanakkale'deki Adalet Kurultayı'nda içki içilmesi ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Alkollü içki içtiği öne sürülen Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez, 'Tedbirli kesin ihraç" talebiyle disipline sevk edildi.
14.09.2017 Siyaset
‘Artık Türkiye’yi ciddiye alan yok’
‘Artık Türkiye’yi ciddiye alan yok’ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetinin ekonomiyi ve dış politikayı yönetemediğini belirterek, “Artık hiçbir ülke Türkiye’yi ciddiye almıyor. Hafife alınan bir Türkiye ile karşı karşıyayız” dediği belirtildi.
13.09.2017 Siyaset
‘Adalet şemsiyesi altında buluştuk’
‘Adalet şemsiyesi altında buluştuk’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin 94. kuruluş yıl dönümündeki Parti Meclisi için MYK raporuna yazdığı yazıda, “Toplumu kutuplaştıran, vatandaşlarımızı ‘Biz ve onlar’ çıkmazına sokarak ayrıştıran iktidar anlayışı karşısında yalnız değiliz” dedi
8.09.2017 Siyaset
CHP'de "büyük kurultay" takvimi işliyor
CHP'de "büyük kurultay" takvimi işliyor CHP'nin 36. Olağan Kurultay süreci kapsamında, muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi önseçmen seçimleri için ülke genelinde 10 Eylül'de sandıklar kurulacak.
8.09.2017 Siyaset
‘Eğitimi iflas eden devletler yıkılır’
‘Eğitimi iflas eden devletler yıkılır’ Bir ülkeyi geri bıraktırmak için işgale gerek olmadığını, eğitim sistemini bozmanın yeterli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Eğitimin iflası devletlerin yıkılış nedenidir. Osmanlı’ya bakın görürsünüz” dedi
7.09.2017 Siyaset
'Biz adalet diyoruz o terör diyor'
'Biz adalet diyoruz o terör diyor' Cumhurbaşkanı’nın “Ana muhalefetin dili adeta bir terör örgütü gibi” sözlerine yanıt veren CHP Sözcüsü Tezcan, “Bizim dilimizin adalet, huzur, demokrasi, kardeşlik ve uzlaşmadan başka bir şey içermediğini milletimiz biliyor” dedi
6.09.2017 Siyaset
‘Adalet Kurultayı  herkesin  kurultayı’
‘Adalet Kurultayı herkesin kurultayı’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Adalet  Kurultayı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değildi. Demokrasiyi, adaleti, hakkı, hukuku savunan herkesin kurultayıydı. Türkiye demokrasisi için çok önemli bir deneyim oldu” dedi.
5.09.2017 Siyaset
CHP’den  müfredat  çalıştayı
CHP’den müfredat çalıştayı CHP yenilenen eğitim müfredatını bir çalıştayda masaya yatıracak. CHP’li Gaye Usluer koordinasyonundaki çalıştaya Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ve bürokratları da davet edildi
5.09.2017 Siyaset
‘Gençler apolitik değil’
‘Gençler apolitik değil’ CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, “Gençler apolitik değil, politik. Apolitik görünmesinin sebebi de temsiliyet krizi.
3.09.2017 Siyaset
CHP'den kurultayda içki tartışmasıyla ilgili yeni açıklama
CHP'den kurultayda içki tartışmasıyla ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, "CHP, Adalet Kurultayı'nın ve kurultayın yapıldığı alanın ruhuna uygun olmayan davranışlara karşı gerekli işlemleri yapmıştır"dedi.
2.09.2017 Siyaset
Kurultayın sonuçları PM’de tartışılacak
Kurultayın sonuçları PM’de tartışılacak Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı’nın sonuçlarını Parti Meclisi toplantısında kurmaylarıyla değerlendirecek, bundan sonraki yol haritası için görüş ve önerileri alacak...
1.09.2017 Siyaset
Kimse konuşmasa da  biz konuşacağız
Kimse konuşmasa da biz konuşacağız “Arakan coğrafi olarak bize uzaktır ama gönül dünyamızın sınırları içindedir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birleşmiş Milletler’ Genel Kurulu’nda tüm dünyaya bunu haykıracağız. Arakan’da yapılmak istenen terör damgasıyla kadim İslam medeniyetini yok etmeye çalışmaktır” dedi
1.09.2017 Siyaset
Tokadı yedikten sonra  iş işten geçmiş olur
Tokadı yedikten sonra iş işten geçmiş olur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin bağımsızlık referandumu için inatçı bir üslup kullandığını belirterek, “Barzani İngiliz’i tanır, Amerika’yı tanır, Türk’ü tanımaz, Türk Devleti’ni bilmez. Yarın nasıl bir tokat yiyeceğini de tokadı yedikten sonra anlar ama iş işten geçmiş olur” dedi.
1.09.2017 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki Mezarın başında nöbet tutanların bulunduğu kulübede bir süre oturan Bahçeli, buradan ayrılırken, basın mensuplarına açıklamada bulundu ve soruları yanıtladı. Adalet Kurultayı'nın yapıldığı kamp alanında alkol kullanılmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Bunlar üzerinde yorum yapacak bir şey görünmüyor. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlar bir kurultay düzenleyerek adaletin sağlamak için görüşme yapmayı diliyorlar fakat şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan bir yerde içkili akşam sohbetleri bunlar yakışmaz. Türkiye'de içki içmek isteyen varsa içecek çok meyhane var. Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler." dedi.
11.09.2019 Haberler
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından merhum Alparslan Türkeş'in  Beştepe'deki mezarını ziyaret etti. Burada kendisini bekleyen partililerle tek  tek bayramlaşan Bahçeli, Türkeş'in kabrine kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı  ve bakır ibrikle mezara su döktü.
1.09.2017 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den şehitlikte içki içilmesine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından merhum Alparslan Türkeş'in  Beştepe'deki mezarını ziyaret etti. Burada kendisini bekleyen partililerle tek  tek bayramlaşan Bahçeli, Türkeş'in kabrine kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı  ve bakır ibrikle mezara su döktü.
1.09.2017 Gündem
‘3 CHP’liye avukatlık yaparım’
‘3 CHP’liye avukatlık yaparım’ Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP’nin Adalet Kurultayı sırasında alkollü içki içtiği gerekçesiyle hakkında ihraç işlemi başlattığı 3 partiliye bedava avukatlık yapabileceğini söyledi.
31.08.2017 Siyaset
‘İftira kampanyaları  bizi durduramayacak’
‘İftira kampanyaları bizi durduramayacak’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “İktidar çevrelerinin yalan ve iftira kampanyaları ne kadar artarsa artsın, yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
31.08.2017 Siyaset
‘Siyasete bakışımız değişti’
‘Siyasete bakışımız değişti’ Adalet Kurultayı’ndan önemli sonuçlar çıktığını, bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirten CHP’li Bingöl, “Biz sadece ana muhalefet partisi değiliz, referandum sürecinde ortaya çıkan kitlenin birlikteliğine katkı sağlayacağız” dedi
31.08.2017 Siyaset
CHP tüm kurumlara  topyekûn savaş açmış
CHP tüm kurumlara topyekûn savaş açmış Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Adalet Kurultayı’nın sonuç bildirgesini “CHP, millet adına işlev gören kurumlara karşı topyekûn savaş açmış durumda” şeklinde değerlendirdi.
31.08.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Kurultayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.