Adam Öldürme

Adam Öldürme

Son dakika adam öldürme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adam öldürme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adam öldürme haber sayfamızda...

Adam Öldürme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.639 adam öldürme haberi bulunmuştur.
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç’in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.
22.04.2024 Gündem
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Haberler
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kesinleşmiş 24 yıl cezası bulunan firari tünelde yakalandı!
Kesinleşmiş 24 yıl cezası bulunan firari tünelde yakalandı! Ankara'da 'kasten adam öldürme' suçundan kesinleşmiş 24 yıl hapis cezası bulunan Y.Ş., oğluna ait dükkanda kazılmış tünelde jandarma ekiplerince yakalanıp, cezaevine gönderildi.
10.04.2024 Gündem
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu Oto tamircisi Mehmet Yıldız’ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren sanık hakkında iddianame hazırlandı.
6.04.2024 Gündem
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti Diyarbakır’da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini belirterek, "Tek bir şey istiyorum; o da koruma kararı. Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı' Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren ve Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet anının kameralara yansıdığı olayla ilgili katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon
Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Haberler
Son dakika: Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon
Son dakika: Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya
16 yıl önce arkadaşını öldürdü! 2 sanık için karar
16 yıl önce arkadaşını öldürdü! 2 sanık için karar Erzurum’da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaftan onandı.
21.03.2024 Gündem
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya
81 ilde Çember operasyonları! 2 bin 614 firari yakalandı
81 ilde Çember operasyonları! 2 bin 614 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gün süren Çember 14 operasyonlarında 2 bin 614 firarinin yakalandığını duyurdu.
14.03.2024 Haberler
Son dakika: 81 ilde Çember operasyonları! 2 bin 614 firari yakalandı
Son dakika: 81 ilde Çember operasyonları! 2 bin 614 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gün süren Çember 14 operasyonlarında 2 bin 614 firarinin yakalandığını duyurdu.
14.03.2024 Gündem
Kayseri'de cinayete, trafik kazası görünümü veren sanıklara ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Kayseri'de cinayete, trafik kazası görünümü veren sanıklara ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Eyüp Aslantürk'ün (57) darbedilerek öldürüldükten sonra konulduğu otomobille şarampole itilerek kaza sürü verilmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda şüpheliler B.E., K.S.Y., F.P., B.G., M.T. ve A.T., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
Selektör yüzünden öldü! Sakarya'da inanılmaz olay
Selektör yüzünden öldü! Sakarya'da inanılmaz olay Sakarya'nın Geyve ilçesinde 52 yaşındaki Erkan Arman'ın yol kenarında bıçaklanmış halde ölü bulunmasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adam Öldürme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.