Zanlı adliyeye sedyeyle geldi!
Zanlı adliyeye sedyeyle geldi! Antalya’da, kendisini durdurmaya çalışan 2 polis memurunu bıçakla yaralayan Mehmet Fatih Ö., sedye ile getirildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Zanlı tedavisinin devamı için yeniden hastaneye götürüldü.
14.07.2020 Haberler
Evli sevgilisine şantaj yapan adamı bıçaklayan sanığa hapis!
Evli sevgilisine şantaj yapan adamı bıçaklayan sanığa hapis! Kayseri’de sevgilisinden şantaj ile para aldığı iddia edilen kişiyi bıçakla ağır yaralayan sanığa 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Tanık olarak dinlenen kadının hem evli hem de sanık ile sevgili olduğu ortaya çıkarken, mağdur da kadının sevgilisi olduğunu iddia etti.
11.09.2019 Gündem
Adres sordular, 'bilmiyorum' yanıtını alınca vurdular
Adres sordular, 'bilmiyorum' yanıtını alınca vurdular Konya'da aynı mahallede yaklaşık 1 saat arayla 2 kişi silahlı saldırıya uğradı. Olay öncesinde kavga ettikleri kişileri arayan 3 şüphelinin, 2 kişiye adres sordukları adresi bilemeyince rastgele ateş açtıkları belirlendi. Polis şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.
11.09.2019 Yaşam
Aracı vatandaşların üzerine sürdü
Aracı vatandaşların üzerine sürdü Bakırköy'ün en işlek caddesi İstanbul Caddesi'nde gerçekleşen olay kameralara yansıdı. Kaçan sürücü yakalanarak emniyete götürülürken görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı. Edinilen bilgiye göre, otomobil içinde bir kadını darp ettiği öne sürülen kişiye çevredekiler müdahale etti. Bu sırada tepki gösterenlerin üzerine üzerine aracı süren kişi ters yöne girdi. Önüne çıkanlara çarpan sürücü kaçmaya çalıştı. Olayda 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Kaçan sürücü G.S. bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Şüphelinin çevredekilerin tepkisi üzerine aynı araçla polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika | Halkın üzerine araba süren eşkıya bakın kim çıktı!
Son dakika | Halkın üzerine araba süren eşkıya bakın kim çıktı! İstanbul Bakırköy’de dün akşam üzeri halkın üzerine araba sürerek 5 kişiyi yaralayan şehir eşkıyasının bir yıl önce evinin balkonunda parkta oturan vatandaşların üzerine pompalı tüfekle ateş açarak 2 kişiyi yaralayan aynı şahıs olduğu ortaya çıktı.
3.10.2018 Gündem
Son dakika | Halkın üzerine araba süren eşkıya bakın kim çıktı!
Son dakika | Halkın üzerine araba süren eşkıya bakın kim çıktı! İstanbul Bakırköy’de dün akşam üzeri halkın üzerine araba sürerek 5 kişiyi yaralayan şehir eşkıyasının bir yıl önce evinin balkonunda parkta oturan vatandaşların üzerine pompalı tüfekle ateş açarak 2 kişiyi yaralayan aynı şahıs olduğu ortaya çıktı.
3.10.2018 Gündem
3 kişiye 50 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası
3 kişiye 50 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası Edinilen bilgiye göre, olay 10 Ekim 2005'te Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kozan Çarşısı esnafı ile çarşıya gelip seyyar satıcılık yapanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce çevredekiler araya girip kavganın büyümesini önledi. Ancak kavgaya karışan Nuri ve kardeşi Cumali Onmaz ile kuzenleri Rüstem Onmaz çarşıya ellerinde tabanca ve sopalarla gelip yeniden kavga çıkardı. Çarşıda rastgele esnafa ateş açılması sonucu Latif Eren (52), Nihat Derin (38) ile Burhan Baş (40), darp ve silahla, Abbas Yüksel ise başından darp sonucu yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Olaydan sonra zanlılar ise kısa sürede yakalandı. Yaralıların durumu ağır olduğu için şahıslara ağır ceza mahkemesinde "adam öldürmeye teşebbüsten" dava açıldı. Dava devam ederken şahısların tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tutuksuz yargılanmalarına karar verildi. Yerel mahkeme şahıslara 16'şar yıl 10 ay 15 gün olmak üzere toplam 50 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verdi. Bu karar Yargıtay tarafından da geçtiğimiz günlerde onanınca hükümlülerin aranması çıktı.
11.09.2019 Yaşam
E-5'teki silahla yaralama olayı şüphelileri adliyeye sevk edildi
E-5'teki silahla yaralama olayı şüphelileri adliyeye sevk edildi Dün sabah saatlerinde Avcılar E-5'te yaşanan silahla yaralama olayında göz altına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olay, dün sabah saatlerinde E-5 Avcılar mevkiinde yaşanmıştı. İddiaya göre, kardeşleriyle evli eniştesi Mustafa Altın'ın (40)arabasının önünü kesip yaralayan Ufuk Güven T. ve diğer şüpheliler olay yerinden kaçmıştı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü'nünde çalışmaları sonrası kısa sürede gözaltına alınan şahıslar, bugün sabah emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan olayda yaralanan Mustafa Altın'ın ise dolandırıcılık başta olmak üzere birçok suçtan kaydının bulunduğu ve 2011 yılında düzenlenen "Boş mezar operasyonu"nda alındığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Suriyeliler otogarı birbirine kattı
Suriyeliler otogarı birbirine kattı Kayseri'de aldıkları otobüs biletinin parasını iade almak isteyen Suriyeli 8 kişi, otogar işletmecilerine saldırdı. Çıkan kavgada 1 otogar işletmecisi bıçaklanırken, kavga güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen Suriye uyruklu 8 kişi, otobüs bileti aldı. Otobüsün hareket etmesinin ardından otobüsten inerek biletlerini geri iade etmek isteyen 8 kişi, olumsuz cevap alınca otobüs işletmecilerine saldırdı. Çıkan kavgada otobüs işletmecisi 1 kişi bıçaklanarak yaralandı. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde işletmeye gelen 8 kişinin bir şeyler söylediği ve ardından da işletmede bulunan malzemelere saldırdığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam
Husumetlisiyle karşılaşınca kan aktı
Husumetlisiyle karşılaşınca kan aktı Bursa'da birbirleriyle husumetli olan şahıslar karşılaşınca kan aktı. Öfkeli adam, beraberindeki 3 kişiyle birlikte feci şekilde dövdüğü şahsı ayağından kurşunladı, arabanın içinde bulunan bir kişiyi ise karnından yaraladı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde 15 gün önce meydana geldi. Turgut A. biri kardeşi 6 kişi ile birlikte kahvehanede alkol almaya başladı. Ancak muhabbet tartışmaya dönüştü. Turgut A.'nın yanındaki dört kişi, daha önceden husumetli oldukları Raif D.'yi feci şekilde darp ettiler. Yere düşen Raif D.'ye "bittin sen" diyen Turgut A. silahla ateş ederek ayağından yaraladı.Bu esnada Turgut A.'nın husumetli olduğu Hüsnü Kemal Ö. de araca binerek kaçmaya çalıştı. Bu kişi de karnına isabet eden kurşunlu yaralandı. Turgut A. ve beraberindeki dört kişi araca binerek kayıplara karıştı. Hüsnü Kemal Ö. ile Raif D. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Darp olayına karışan 4 kişi polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Silahla yaralama olayını gerçekleştiren Turgut A. ise Pendik'te yakalanarak gözaltına alındı. Suçunu kabul eden Turgut A. "silahla birden fazla kişiyi yaralamak" suçundan adliyeye sevk edildi. Bütün olanlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Kendisini yakalayan kalfayı bıçakladı
Kendisini yakalayan kalfayı bıçakladı ADANA'da sahibinin dalgınlığından yararlanıp, marketten sigara ve para çalan şüpheli, kaçarken kendisini yakalayan eczacı kalfası 46 yaşındaki İzzet Çokgör'ü bıçakla yaraladı.
11.09.2019 Haberler
Ayağından vuruldu, acıyı kırık zannetti
Ayağından vuruldu, acıyı kırık zannetti Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, kimliği belirsiz kişiler tarafından ayağından vuruldu. Yaralı şahıs vurulduğunu fark etmeyerek ambulans ekibine “Ayağım kırıldı” dedi.
11.09.2019 Haberler
Sokak ortasında kurşun yağdırdı!
Sokak ortasında kurşun yağdırdı! Adıyaman’da, eski eşine sokak ortasında kurşun yağdıran koca şiddetinin dehşet anları amatör kameraya yansıdı. Edinilen bilgiye göre, uzun bir süre önce boşanan Ercan K. (42) ile 2 çocuk annesi olan eski eşi Emel Ç. (34), Atatürk Bulvarı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında karşılaştı. Karşılaşan eski karı koca, aniden tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken, belinde bulundurduğu tabancasına sarılan Ercan K., Emel Ç.’yi silahla vurmak istedi. Emel Ç., tabancayı görünce kaçmaya başladı. Eski karı koca arasında bu defa sokak aralarında kovalamaca yaşandı. Ercan K., tabancayı ateşleyerek Emel Ç.’ye doğru 6 el ateş etti. Dehşet anlar saniye saniye bir amatör kamera tarafından görüntülenirken, kocanın eski eşinin kafasına silah dayayıp ateş etmeye çalıştığı esnada ise, silah tutukluk yaptı. Silahın tutukluk yapması ile koca saldırısına maruz kalan kadını vatandaşlar kurtardı. 6 mermiden 3’ü Emel Ç.’nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Ercan K. ise bir otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Emel Ç., vatandaşlar tarafından otomobille Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
11.09.2019 Haberler
'Mesaj atma' kavgası kanlı bitti
'Mesaj atma' kavgası kanlı bitti Bursa’da nişanlı 16 yaşındaki Ş.G. ile eski sevgilisi 22 yaşındaki Mert Özkan arasında 'mesaj atma' yüzünden yaşanan gerginlik kanlı bitti. Genç kız, Mert Özkan'la konuşmak için sözleştiği randevu yerine nişanlısı ve ağabeyini de alarak gitti. Mert Özkan da arkadaşı 18 yaşındaki Yaşar Karaca'yı yanında getirdi. Konuşma sırasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce, iddiaya göre Ş.G. Yaşar Karaca’yı sırtından ve göğsünden bıçakladı. Yaşar Karaca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kendisi de kalçasından yaralanan Ş.G. polis tarafından gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Ekmek bıçağı ile dehşet saçtı!
Ekmek bıçağı ile dehşet saçtı! Malatya’da bir kadın erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle kızını ve kızın erkek arkadaşını ekmek bıçağı ile yaralandı. Olay, merkez Özalper Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi’nin karşı tarafından çevreyolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kızı H.B.’nin (19) erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle anne H.B, kızını hastaneye götürmek istedi. Yolda kızının erkek arkadaşı K.Ş. ile karşılaşan anne H.B, önce elindeki ekmek bıçağı ile kızının erkek arkadaşına saldırdı, ardından ise defalarca kızını bıçakla saldırdı. Genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Malatya Devlet Hastanesi’ne götürülürken erkek arkadaşı K.Ş. ise mahalle arasında gizlendiği bir ev
11.09.2019 Yaşam
Cezaevinden izinli çıktı, dışarıda dehşet saçtı
Cezaevinden izinli çıktı, dışarıda dehşet saçtı İzmir'de, cezaevinden izinli çıkan 37 yaşındaki Ali Can Erol, tartıştığı kişiyi tabancayla bacaklarından yaraladıktan sonra, 3 işyerine ateş etti. Bindiği taksiyi de gasp eden Erol, polise de ateş açtı.
16.02.2014 Gündem
Keser isim benzerliği kurbanı
Keser isim benzerliği kurbanı Türkücü Mustafa Keser, isim benzerliğinin kurbanı oldu.
20.04.2013 Cadde