Adliyede güvenlik görevlilerini darbettiler
Adliyede güvenlik görevlilerini darbettiler Adana Adliyesi'nde kendi aralarında tartışan iki grup ile onlara müdahale eden güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Bazı kişiler, ellerindeki coplarını aldıkları güvenlik görevlilerini darbetti.
15.12.2022 Gündem
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı
Savcı uyuşturucu baronu, ödüllü polis kuryesi çıktı Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 14 zanlı tutuklanırken, zanlılardan 4’nün daha öncede Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru olduğu ortaya çıkarken, Adana Adliyesi'nde çalışan terör savcısının da polisleri sevk ve idare ettiği iddia edildi. Öte yandan adı geçen Savcısı Osman Yarbaş’ın ise ihraç edileceği öğrenildi.
21.07.2022 Gündem
Son dakika! Adana Adliyesi'nde silahlı kavga!
Son dakika! Adana Adliyesi'nde silahlı kavga! Son dakika gelen habere göre; Adana Adliyesinde davalı taraf arasında yaşanan olayda bir kişi silahını sarıldı. Adliye girişinde silahını ateşleyen kişi, 3'ü çocuk çok sayıda kişiyi yaraladı. Polis olaya hızla müdahale etti. Yaralılar gelen ambulanslarla hastenelere kaldırıldı.
21.07.2020 Haberler
Dayak anı kamerada
Dayak anı kamerada Adana Adliyesi’nde bir polis memurunun çocuk bekleme odasında çocuk şüphelileri dövdüğü iddiasıyla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Adana Adliyesi'ndeki şok görüntülerin ardından flaş gelişme!
Son dakika: Adana Adliyesi'ndeki şok görüntülerin ardından flaş gelişme! Adana Adliyesi’nde bir polis memurunun çocuk bekleme odasında çocuk şüphelileri dövdüğü iddiasıyla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.
28.12.2017 Gündem