İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Fidan: Enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Stratejik bir öngörüyle ilk nükleer enerji santralimizi temelini Akkuyu’da atmıştık. Bu hamleyle zor bir coğrafyada, zor bir denklemde, enerji güvenliğimizi sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
26.03.2024 Gündem
ADANA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Adana'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ADANA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Adana'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? İslam alemi için en önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayı bu yıl da gelip çattı. 11 Mart’ta ilk oruçlar tutulmaya başladı. Adana halkı saat kaçta, ne zaman ilk oruçlarını açacaklarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Adana imsakiye 2024, Adana'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte detaylar haberimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
İFTAR VAKTİ 11 OCAK 2024 İstanbul, Ankara, İzmir 🕌 AKŞAM EZANI saat kaçta il il? Regaip Kandili orucu ne zaman açılır?
İFTAR VAKTİ 11 OCAK 2024 İstanbul, Ankara, İzmir 🕌 AKŞAM EZANI saat kaçta il il? Regaip Kandili orucu ne zaman açılır? Regaip Kandili idrak ediliyor. Mübarek kandil günü oruç tutan müslüman alemi yaşadıkları illerin iftar vaktini sorguluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara, İzmir, İstanbul, Adana derken il il namaz vakitlerini paylaşıyor. Regaip Kandilinin ilk saatlerinde sahura kalkıp imsak vakti kandil orucuna başlayan İslam dünyası akşam ezanı iile oruçlarını açıyor olacak. Peki, 11 Ocak iftar vakti ne zaman?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
AK Parti'li Çelik: Hiç kimse terör örgütlerini ve şer cephelerini aramıza sokamayacak
AK Parti'li Çelik: Hiç kimse terör örgütlerini ve şer cephelerini aramıza sokamayacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Teşbihçiler Çarşısı’nda esnafla iftar yaptı. Çelik, "Hiç kimse bizi iftar sofralarındaki kardeşlik sofralarından ayıramayacak. Hiç kimse terör örgütlerini ve şer cephelerini aramıza sokamayacak. Kardeşlerimize gölge düşüremeyecek" dedi.
14.04.2023 Gündem
Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı
Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın iddiasını canlı yayında açıkladı Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ derbi sonrası Sergen Yalçın ile ilgili kulis bilgisini aktardı. Sarıdağ ayrıca VAR hakemi Alper Ulusoy'u sert şekilde eleştirirken Türkiye'nin tek derbisini açıkladı.
3.04.2023 Beşiktaş
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çadır sınıflarda incelemelerde bulundu
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çadır sınıflarda incelemelerde bulundu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremin meydana geldiği Adıyaman’da çadır sınıflarda incelemelerde bulundu.
2.04.2023 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan VAR eleştirisi! 'Yine çağırmadı'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan VAR eleştirisi! 'Yine çağırmadı' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçında kırmızı kartlarının verilmediğini belirterek, "Konyaspor maçında yaşadığımız kırmızı kart olayının birebir aynısı yaşadık. VAR müdahil olmadı. Net bir kırmızı karttı. Neden bu pozisyonlara kırmızı kart verilmiyor? Bu pozisyonlar kırmızı kart mı, değil mi? Çağırmayan VAR hakemleri ceza alıyor mu? Bunun ile ilgili merakım var. Bu pozisyonlarla ilgili kulüp olarak açıklama bekliyoruz" dedi.
1.04.2023 Galatasaray
Deprem bölgesi Hatay'da taraftar grupları birlikte iftar yaptı
Deprem bölgesi Hatay'da taraftar grupları birlikte iftar yaptı Hatay'da depremzedelere destek olan İstanbul ve Anadolu spor kulüplerinin taraftarları birlikte iftar yaptı.
26.03.2023 Diğer
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan Ramazan'ın ilk orucu için bu gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak.
22.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Erdoğan'a, bu ülkeye ve geçmişteki vesayet sistemine karşı çıkarak sahip çıktınız
Bakan Soylu: Erdoğan'a, bu ülkeye ve geçmişteki vesayet sistemine karşı çıkarak sahip çıktınız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gezi olaylarını yaptılar her yeri yakıp yıkmak istediler geri durmadınız. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız. 17-25 Aralık'ı FETÖ sahtekarları yaptı geri durmadınız. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız. 6-8 Ekim olaylarını yaptılar, Recep Tayyip Erdoğan'a bu ülkeye ve geçmişteki vesayet sistemine karşı çıkarak sahip çıktınız. 15 Temmuz'da çıplak ellerinizle beraber bu ülkede darbelerin nasıl mağlup edeceğiniz gösterdiğiniz." dedi.
29.01.2023 Gündem
Bakan Varank: Türkiye'nin otomobili TOGG için geri sayım başladı
Bakan Varank: Türkiye'nin otomobili TOGG için geri sayım başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik zamlarına tepki iddiasıyla faturasını ödemediği için evinin elektriğinin kesilmesiyle ilgili, "İşte şimdi çıkmış evinde güya elektriği kesilmiş şov yapıyor. Yalanla şov yapıyor. Değerli kardeşlerim, çıkıyor diyor ki; 'Bu ülkede 4 milyon hanenin elektriği kesik'. Külliyen yalan" dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'dan Rusya-Ukrayna krizi açıklaması: Ateşkes için çalışmaya devam ediyoruz
Bakan Çavuşoğlu'dan Rusya-Ukrayna krizi açıklaması: Ateşkes için çalışmaya devam ediyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna-Rusya arasında süren savaşın bir an önce bitmesi için çabaların sürdüğünü belirterek, “Şu ana kadar bir ilerleme olduysa o bizim katkılarımız sayesinde İstanbul toplantısında oldu. Ancak sahada şartlar kolay değil. Bir taraftan insanlık dışı görüntüler diğer tarafta da olumlu-olumsuz aktörler var. Mariupol’deki savaş ve doğuya odaklanan bir Rusya var. Biz tüm zorluklara rağmen bir ateşkes için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
15.04.2022 Gündem
TÜİOSB Başkanı Gül Akyürek Balta: "Yolumuza hızla devam ediyoruz"
TÜİOSB Başkanı Gül Akyürek Balta: "Yolumuza hızla devam ediyoruz" Türkiye'nin ilk ihracat odaklı, dijital ve yeşil organize sanayi bölgesi olan Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta ve yönetim kurulu üyeleri tarafından iftar programı düzenlendi.
27.04.2022 Kobi
Faruk Tınaz için Veliefendi Hipodromu’nda tören düzenlendi
Faruk Tınaz için Veliefendi Hipodromu’nda tören düzenlendi Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Cadde
Siyasilerden ‘Aşı olun’ çağrısı
Siyasilerden ‘Aşı olun’ çağrısı Siyasiler, toplum sağlığının korunması için vatandaşları Kovid-19’a karşı aşı yaptırmaya çağırdı. Aşıyı zorunlu kılacak olası bir düzenlemenin beraberinde yaptırımları da getireceğine işaret eden siyasiler, toplum sağlığının korunması için öncelikle ikna çalışması ve kamu spotları hazırlanmasını önerdi
17.04.2021 Gündem
İdamdan kaçtı dehşeti yaşadı! 'Her şeyi göze alıyorum'
İdamdan kaçtı dehşeti yaşadı! 'Her şeyi göze alıyorum' Adana’da çocuklarının gözü önünde eşi Zülküf Coşkun (36) tarafından dövülen İran uyruklu mimar Galavizh Ayoubi Amirabad (32), ülkesinde kadın hakları savunucusu aktivist olduğunu, yayınladığı kitaplar gerekçe gösterilerek dava açıldığını, idam cezasına çarptırılınca da kaçıp Türkiye'ye sığındığını söyledi. Amirabad, olayın ardından tutuklanan Coşkun'un daha önce de evin bahçesine mezar kazarak kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti.
16.04.2021 Gündem
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada...
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada... Akşam ezanının saati araştırılmaya başlandı. Bugün Ramazan ayının ilk günü idrak ediliyor. Müslüman alemi için önemli aylar arasında bulunan Ramazan ayında oruç ibadeti gerçekleştiriliyor. İlk gün oruç tutan vatandaşlar iftar açmak için akşam namazı saatini merak ediyorlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve diğer şehirlerin akşam ezanı saati araştırılıyor. Peki akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İşte il il akşam ezanı vakitleri...
13.04.2021 Gündem
Kovid gezginleri nereye gidiyorsunuz?
Kovid gezginleri nereye gidiyorsunuz? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de vakaların yüzde 40’ının İstanbul’da bulunduğunu açıklamıştı. Ancak vatandaşları bu da durdurmadı. Sokağa çıkma yasağına rağmen kentte gezmekten geri durmayanların bahanesi de hazır:  Ramazan alışverişi yapıyorum. Hava çok güzel tur atıyorum. İşlerimi halletmek için dışarıdayım. Kimse ‘Nereye gidiyorsun’ demedi
11.04.2021 Gündem
Adana'da kebapçıların yoğun iftar siparişi mesaisi
Adana'da kebapçıların yoğun iftar siparişi mesaisi Kebabın başkenti Adana'da, yeni tip corona virüs salgını nedeniyle lokantalarda kebap yiyemeyen vatandaşlar, paket servis siparişlerinde yoğunluk oluşturuyor.
30.04.2020 Gündem
Son dakika haberleri! Bakan Fahrettin Koca Türkiye'deki corona virüs vaka ve can kaybı sayısını açıkladı!
Son dakika haberleri! Bakan Fahrettin Koca Türkiye'deki corona virüs vaka ve can kaybı sayısını açıkladı! Corona Virüs Bilim Kurulu, saat 14.00 sıralarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantının ardından Bakan Koca açıklamalarda bulundu. Koca, "5859 kişilik filyasyon ekibimiz sahada... Ekiplerimiz 464 bin 434 kişiyi kontrol etti." dedi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hakkında konuşan Sağlık Bakanı, "Büyüklerimiz hiç olmazsa araç kullanmadan yakın mesafe gezebilirler mi diye gündem oldu, daha net öneriye dönmedi." ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Fahrettin KocaTürkiye'de son durumu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 936 kişiye yeni tip corona virüs (Covid-19) tanısı konulduğu, 89 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vaka sayısının 117 bin 589, toplam can kaybının 3 bin 81'e ulaştı.
30.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri