Adaylık Kaldırma Sınavı

Adaylık Kaldırma Sınavı

Son dakika adaylık kaldırma sınavı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adaylık kaldırma sınavı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adaylık kaldırma sınavı haber sayfamızda...

Adaylık Kaldırma Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 adaylık kaldırma sınavı haberi bulunmuştur.
Son dakika: Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi TBMM’de kabul edildi
Son dakika: Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi TBMM’de kabul edildi Gelen son dakika haberine göre; Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi. Uzman öğretmenlere ödenen eğitim öğretim tazminatı yüzde 20’den yüzde 60’a, başöğretmenlere ödenecek tazminat ise yüzde 40’tan yüzde 120’ye çıkarılıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Son dakika! Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi komisyonda kabul edildi
Son dakika! Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi komisyonda kabul edildi Öğretmenliğin kariyer mesleği haline getirilmesini öngören, 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi', TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda yaklaşık 14 saat süren görüşmelerin ardından kabul edildi.
10.01.2022 Gündem
Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri nedir? 2022 Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin içeriği nelerdir?
Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri nedir? 2022 Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin içeriği nelerdir? Öğretmen ve öğretmen olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren müjde duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm öğretmenlerimize bir müjde vermek istiyorum. Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifimiz TBMM’ye sunuldu” dedi. Milyonlarca vatandaş ise konuya ilişkin detaylı bilgi almak için arayışa koyuldu. Öğretmen ve ya öğretmen olmak isteyenler için peş peşe sorular gündeme geldi. Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi, içeriği nedir? Öğretmenlik mesleği için yenilikler neler?
2.01.2022 Gündem
Son dakika! Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM Başkanlığı'na sunuldu
Son dakika! Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM Başkanlığı'na sunuldu AK Parti,12 maddelik  "Öğretmenlik Meslek Kanunu'na"  ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Teklifle; öğretmenliği kariyer haline getiren düzenleme, uzman, başöğretmenlik ünvanı da vererek maaşlarına bin ve 2 bin TL artış vermeyi öngörüyor.
31.12.2021 Gündem
Son dakika! AK Parti'den 'öğretmenlik meslek kanunu' açıklaması
Son dakika! AK Parti'den 'öğretmenlik meslek kanunu' açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde müjdesini verdiği öğretmenlik meslek kanununa ilişkin teklifimizi yarın sabah Meclis Başkanlığına sunacağız." dedi.
30.12.2021 Siyaset
Eğitimin geleceğini oyladılar
Eğitimin geleceğini oyladılar Şûrada görüşülen 128 maddenin 109’u oy birliğiyle kabul edildi. Komisyonlarda görüşülmemesine rağmen son dakika eklenen ve kabul edilen “Okul öncesi öğretimde din, ahlak ve değerler eğitimi yer almalıdır” maddesi, 46 ret oyuyla en fazla karşı çıkılan madde oldu.
4.12.2021 Eğitim
AKS sonuçları sorgulama: MEB AKS sonuçları erişime açıldı!
AKS sonuçları sorgulama: MEB AKS sonuçları erişime açıldı! AKS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 5 Eylül tarihinde yapılan Adaylık Kaldırma Sınavı'nın sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açıldı. Peki AKS sonuçları nereden sorgulanır?
25.09.2021 Gündem
AKS açıklandı mı? 2021 AKS sonuçları için gözler MEB'de
AKS açıklandı mı? 2021 AKS sonuçları için gözler MEB'de AKS sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. MEB tarafından 5 Eylül'de uygulanan Adaylık Kaldırma Sınavı AKS'nin sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu. 2021 AKS sonuçları nereden sorgulanır?
24.09.2021 Gündem
AKS sonuçları açıklandı mı? 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı sonucu nasıl, nereden öğrenilir?
AKS sonuçları açıklandı mı? 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı sonucu nasıl, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen Adaylık Kaldırma Sınavı 2021 yılında 5 Eylül'de gerçekleşti. Sınavın ardından 15 gün içinde açıklanması beklenen AKS 2021 sonuçları için gözler MEB'de. Peki, AKS sonuçları nasıl öğrenilir?
23.09.2021 Gündem
Adaylık Kaldırma Sınavı AKS sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AKS sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Adaylık Kaldırma Sınavı AKS sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AKS sonuçları ne zaman açıklanıyor? AKS sonuçları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Eylül tarihinde yapılan Adaylık Kaldırma Sınavının sonuçları için gözler MEB'de. Peki, AKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
21.09.2021 Gündem
AKS sınav ücreti yatırma ne zaman bitecek? AKS sınav ücreti ne kadar?
AKS sınav ücreti yatırma ne zaman bitecek? AKS sınav ücreti ne kadar? AKS sınav ücreti yatırma ile ilgili yeni açıklama geldi. Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) Başvuru Ek Süre Verilmesi adlı duyuruda para yatırmayan öğretmenler için süre uzatıldı. Öğretmenler AKS sınav ücreti yatırma tarihini araştırıyorlar. Peki AKS sınav ücreti yatırma ne zaman bitecek, ne kadar?
19.08.2021 Gündem
YDS ne zaman, saat kaçta yapılacak? ÖSYM'den YDS adaylarına uyarı
YDS ne zaman, saat kaçta yapılacak? ÖSYM'den YDS adaylarına uyarı YDS ne zaman yapılacak? ÖSYM tarafından uygulanacak olan 2021 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bazı sınavların ertelenmesi ile birlikte YDS ertelendi mi sorusu da gündeme geldi. Peki YDS ertelendi mi? 2021 YDS ne zaman yapılacak? ÖSYM'den YDS'ye gireceklere saat uyarısı yapıldı.
17.04.2021 Gündem
Sınavlar ertelendi mi? Hangi sınavlar ertelendi?
Sınavlar ertelendi mi? Hangi sınavlar ertelendi? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan erteleme açıklamasının ardından ÖSYM tarafından yapılacak sınavlar için de erteleme kararı var mı araştırılıyor. KPSS DHBT, DİB MBSTS, YDS ertelendi mi? Hangi sınavlar ertelendi? İşte ertelenen sınavlarla ilgili son dakika gelişmeleri.
9.04.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Selçuk duyurdu! Sınav tarihleri değişti
Son dakika: Bakan Selçuk duyurdu! Sınav tarihleri değişti Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili de merak edilenleri anlattı. Bakan Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ertelendiğini duyurdu. Öte yandan Selçuk öğretmenlerin ne zaman aşı olacağına dair bilgi de paylaştı. İşte detaylar...
8.04.2021 Gündem
AKS nedir? AKS sınavı ne zaman, ücret hangi tarihte yatırılacak 2021?
AKS nedir? AKS sınavı ne zaman, ücret hangi tarihte yatırılacak 2021? AKS sınavı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Kılavuzda ücret yatırma tarihi ve sınav zamanı yer aldı. Peki AKS sınavı ne zaman, ücreti hangi tarihte yatırılacak?
7.03.2021 Gündem
Adaylık Kaldırma Sınav (AKS) sonuçları sonuçları açıklandı! MEBBİS sonuç linki için tıkla
Adaylık Kaldırma Sınav (AKS) sonuçları sonuçları açıklandı! MEBBİS sonuç linki için tıkla AKS sınav sonuçları MEB'in yayımladığı kılavuza göre 15 gün içinde açıklanacaktı. Adaylar günlerdir sonuçları bekliyordu ki, MEB az önce müjdeli haberi duyurdu.
18.08.2020 Gündem
AKS (Adaylık Kaldırma Sınavı) sonuçları açıklandı mı? Hangi tarihte açıklanıyor?
AKS (Adaylık Kaldırma Sınavı) sonuçları açıklandı mı? Hangi tarihte açıklanıyor? Adaylık Kaldırma Sınavı'na giren adaylar günlerdir sonuçları beklerken 15 günlük süre çoktan doldu. Fakat sonuçlar hala açıklanmayında binlerce kişi AKS sonuçları ne zaman açıklanacak? diye sormaya başladı. İşte ayrıntılar...
17.08.2020 Gündem
Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar bugün mü açıklanacak?
Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar bugün mü açıklanacak? Binlerce öğretmeninin gözü kulağı MEB'den gelecek haberde... Takvime göre sınav sonrası sonuçlar 15 gün içinde açıklanacaktı fakat tarihler 14 Ağustos'u göstermesine rağmen herhangi bir duyuru yapılmadı. Bu nedenle binlerce kişi 'Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları açıklandı mı?' sorusunu yöneltiyor.
14.08.2020 Gündem
AKS (Adaylık Kaldırma Sınavı) sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar saat kaçta açıklanacak?
AKS (Adaylık Kaldırma Sınavı) sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar saat kaçta açıklanacak? Öğretmen kadrolarında görev yapan aday öğretmenlerden (Sözleşmeli/Kadrolu) performans değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayanlar için yapılan Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) 26 Temmuz'da gerçekleşti. Günlerdir binlerce kişi sonuçları merak ediyor ve özellikle bugün AKS (Adaylık Kaldırma Sınavı) sonuçları açıklandı mı? soruları bir hayli fazla yöneltiliyor.
11.08.2020 Gündem
İOKBS (Bursluluk) sınavları ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığından açıklama  geldi mi?
İOKBS (Bursluluk) sınavları ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi mi? İOKBS (Bursluluk) sınavları için adaylar araştırmalarını sürdürüyor. 25 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan İOKBS (Bursluluk) sınavları ertelendi mi sorusu adaylar ve veliler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki İOKBS (Bursluluk) sınavları ertelendi mi? MEB'den açıklama yapıldı mı?
20.03.2020 Gündem
İOKBS (Bursluluk sınavı) ertelendi mi? Sınav giriş belgeleri yayımlandı mı?
İOKBS (Bursluluk sınavı) ertelendi mi? Sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sınavı 25 Nisan'da gerçekleşecek. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olan sınavın corona virüsü nedeniyle ertelenip ertelenmediği yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte detaylar...
20.03.2020 Gündem
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı! İki sınav daha ertelendi
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı! İki sınav daha ertelendi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında, "25 Nisan'da yapılacak İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nı 6 Haziran'a erteledik. "Öğretmen adaylarımızın gireceği ve 25 Nisan'da yapacağımız Adaylık Kaldırma Sınavı'nı 5 Temmuz'a erteledik" dedi.
20.03.2020 Gündem
Adaylık Kaldırma Sınavı nedir? Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman, sınav giriş kartı sorgulama
Adaylık Kaldırma Sınavı nedir? Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman, sınav giriş kartı sorgulama Adaylık Kaldırma Sınavı için artık çok az bir zaman kaldı. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) nedir? AKS'ye kimler katılacak? Sınav saat kaçta başlayacak? İşte AKS ile ilgili merak edilenler...
7.12.2019 Gündem
MEB’den kişiye özel kararname iddiası
MEB’den kişiye özel kararname iddiası Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) birçok ilde iki kez güvenlik soruşturmasından geçirdiği öğretmenlerin sözleşmelerini, göreve başlattıktan 2 ay sonra yine “güvenlik” gerekçesiyle iptal ettiği iddia edildi
27.10.2017 Gündem
Adaylık Kaldırma Sınavı başvuruları 1 Kasım'da başlayacak
Adaylık Kaldırma Sınavı başvuruları 1 Kasım'da başlayacak Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), sözleşmeli ve kadrolu  aday öğretmenler için düzenlenen "Adaylık Kaldırma Sınavı" (AKS) başvuruları, 1  Kasım 2017 Çarbamba günü başlayacak.
27.10.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adaylık Kaldırma Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.