DSÖ açıkladı: 500 milyon kişi hareketsizlik kaynaklı sağlık sorunları yaşayacak
DSÖ açıkladı: 500 milyon kişi hareketsizlik kaynaklı sağlık sorunları yaşayacak Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ilk defa hareketsizliğin etkileri üzerine küresel bir rapor hazırladı.
19.10.2022 Dünya
DSÖ Direktörü, "Etiyopya'da isyancılar için lobi yaptığı" iddialarını yalanladı
DSÖ Direktörü, "Etiyopya'da isyancılar için lobi yaptığı" iddialarını yalanladı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, ülkesi Etiyopya'daki isyancı Tigray Halk Kurtuluş Cephesi (TPLF) lehine lobi yaptığı iddialarının doğru olmadığını bildirdi.
19.11.2020 Dünya
DSÖ'den corona virüs açıklaması: En az 100 milyar dolar lazım
DSÖ'den corona virüs açıklaması: En az 100 milyar dolar lazım Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, aşı başta olmak üzere yeni tip corona virüs (covid-19) salgınıyla mücadelede kullanılacak araçlar için dünyanın en az 100 milyar dolar harcaması gerektiğini bildirdi.
14.08.2020 Dünya
Son dakika: En yetkili isimden dünyayı şoke eden corona virüs uyarısı!
Son dakika: En yetkili isimden dünyayı şoke eden corona virüs uyarısı! Gelen son dakika haberlerine göre; corona virüs (covid-19) salgını ile ilgili Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün şoke eden bir açıklamada bulunmuştu. Şimdiye kadar corona virüs ile ilgili yapılan en korkunç açıklamada ürkütücü bilgiler yer almıştı. Bugün de en yetki isimden corona virüs ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Öte yandan corona virüsün merkez üssü olan ABD'de Dr. Anthony Fauci'den de çarpıcı bir uyarı geldi. İşte dünyaya kabusu yaşatan corona virüs ile ilgili en sıcak gelişmeler...
24.06.2020 Dünya