Adı

Adı

Son dakika Adı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adı haber sayfamızda...

Adı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.794 adı haberi bulunmuştur.
İkinci ‘Ay’ var mı?
İkinci ‘Ay’ var mı? Dünya’nın etrafında Ay gibi dönen bir asteroit (kayalık gök cismi) bulunduğu açıklandı.
25.04.2024 Gündem
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı...
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı... Türkiye tarafından Avrupa Birliği’ne (AB) dönerin geleneksel ürün adı olarak tescili için yapılan başvurunun ilanı, AB Resmi Gazetesi’nde yayımlandı.
25.04.2024 Ekonomi
Platon’un mezarı keşfedildi
Platon’un mezarı keşfedildi İtalya’daki Pisa Üniversitesi’ndeki bilim insanları, antik metinlerde adı geçen filozof Platon’un mezar yerini buldular.
25.04.2024 Dünya
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı Polis tarafından yasal sınırın çok üzerinde içki içtiği gerekçesiyle üst üste ceza yazıldı. Ancak aslında içki içmemişti bile, bir süre sonra son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu ve 'vücudunun alkol' ürettiğini keşfetti.
24.04.2024 Dünya
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi Eski sevgilisinin kendisi hakkındaki mahrem detayları öğrenmesi genç kadının bunun nasıl mümkün olduğuna dair kuşkulanmasına yol açtı. Günden güne büyüyen şüpheleri, evdeki arama ve tüyler ürperten keşif takip etti.
24.04.2024 Dünya
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadıkları iddia edilen Rafael Cemo Çetin'in hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler arama motoru üzerinden sorgulanıyor. İşte Rafael Cemo Çetin kimdir sorusunun yanıtı...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam'
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam' Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden, kendisine "Eskiden kocanı paylaşıp destek mesajları atardın, artık neden yapmıyorsun?" diye soran bir takipçisine yanıt verdi. Özden'in yanıtı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Cadde
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti!
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, Dream Türk TV’de Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu ‘Müzik Evi’ programına konuk oldu. Şarkıcı, eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı.
23.04.2024 Cadde
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Yerel gazeteciye ABD’den teşvik
Yerel gazeteciye ABD’den teşvik ABD’de yerel gazetecilere teşvik yolda... New York’ta yerel gazetecilere istihdam sağlamak için vergi indirimleri onaylandı.
23.04.2024 Ekonomi
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Adı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.