Adil Rami

Adil Rami

Son dakika Adil Rami haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adil Rami gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adil Rami haber sayfamızda...

Adil Rami

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 adil rami haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası 2018-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan ve imza attırdığı oyunculardan, transfer maliyetlerine, kadro yapılanmasından, başarısızlığa kadar birçok konuda adeta yerden yere vurulan Damien Comolli, Fransa'da başarıyı yakaladı. Ülkesinde takdir gören Fransız futbol adamı, Toulouse'u bir başka seviyeye çıkardı. İşte Comolli'nin alkış alan adımları...
27.01.2023 Fransa Ligue 1
Angel Di Maria, Adil Rami'ye sert çıktı! 'Git başka yerde ağla'
Angel Di Maria, Adil Rami'ye sert çıktı! 'Git başka yerde ağla' Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasından sonra Emiliano Martinez ile eski Fenerbahçe futbolcusu Adil Rami arasında başlayan polemiğe Angel Di Maria ve eşi de dahil oldu. Cardoso, Adi Rami hakkında çok ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...
30.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti FIFA Dünya Kupası 4 yıllık aranın ardından bu kez Katar'da düzenlenecek. 20 Kasım - 18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda daha önce kupayı kazanıp yolu Türkiye'den geçen birçok yıldız isim bulunuyor. Transferi skandala dönüşen ve Türkiye'de 1 dakika bile forma giymeden ayrılan ismin de yer aldığı listeyi sizler için derledik.
11.11.2022 Dünya Kupası
Ömer Faruk Beyaz'ın planları tutmadı! Takımdan ayrılıyor
Ömer Faruk Beyaz'ın planları tutmadı! Takımdan ayrılıyor Geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz'ın yeni adresi belli oldu
26.07.2022 Fenerbahçe
İtalyanların gözü Fenerbahçe'de Szalai’de
İtalyanların gözü Fenerbahçe'de Szalai’de Fenerbahçe’de gözler Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyanlar devreye girdi.
26.07.2022 Fenerbahçe
Balık pazarından bisikletin zirvesine
Balık pazarından bisikletin zirvesine Fransa Bisiklet Turu’nu kazanan Jonas Vingegaard, bundan daha bir kaç sene öncesine kadar balık pazarı ve balık fabrikasında çalışıyordu. Profesyonel olduktan kısa süre sonra en önemli bisiklet yarışını kazanarak herkesi şaşkına çevirdi
26.07.2022 Diğer
Jorge Jesus'un 1 numarası! Arsenal göndermeye hazır
Jorge Jesus'un 1 numarası! Arsenal göndermeye hazır Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi nokta atışı transferler devam ederken Jorge Jesus'un 1 numaralı hedefi ortaya çıktı. Arsenal oyuncuyu göndermeye sıcak bakarken futbolcunun isteği belli oldu.
26.07.2022 Fenerbahçe
TFF'den hakemlere zam müjdesi! ceza-ödül sistemi
TFF'den hakemlere zam müjdesi! ceza-ödül sistemi Futbolun patronu Mehmet Büyükekşi, Bolu’da dün başlayan seminerde hakemleri mutlu edecek müjdeyi verdi. TFF, beş yıldır sabit tutulan hakem ve Video Asistan Hakem ücretlerine yüzde yüzün üzerinde iyileştirme yaptı. MHK ise performansa göre ceza-ödül sistemi uygulayacak.
26.07.2022 Futbol
Beşiktaş'a transfer olmak istedi! Maça çıkmayı reddetti, işte önerilen bonservis bedeli
Beşiktaş'a transfer olmak istedi! Maça çıkmayı reddetti, işte önerilen bonservis bedeli Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından gündeme gelen Mohanad Jeahze konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Iraklı futbolcu için Beşiktaş'a yaptığı transfer teklifi belli olurken, Mohanad Jeahze kulübüne rest çekti. Detaylara MİLLİYET ulaştı.
26.07.2022 Galatasaray
Valerien Ismael'den Rıdvan Yılmaz itirafı: Kalmasını söyledim
Valerien Ismael'den Rıdvan Yılmaz itirafı: Kalmasını söyledim Valerien Ismael, Rıdvan’ın Rangers’a transferi için, “Kalması gerektiğini söyledim ama kendi kararı. Şu an herkes mutlu. Bir tek ben mutlu olmayabilirim” yorumunu yaptı.
26.07.2022 Beşiktaş
Okan Buruk'un istediği 'Makine'! Ayrılık resti
Okan Buruk'un istediği 'Makine'! Ayrılık resti Yeni sezonda geçen sezonun hayal kırıklığını silmek isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un istediği lider karakterli yıldız isimde sıcak gelişmeler yaşandı.
26.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu! Attila Szalai gelişmesi
Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu! Attila Szalai gelişmesi Yaz başından bu yana son derece hareketli bir dönem geçiren Fenerbahçe, transferde artık sona geliniyor. Şu anda başka forvet düşünmeyen Jorge Jesus, esas olarak yakından tanıdığı sol bek ve stoper oynayabilen yıldız ismi getirmek istiyor. Öte yandan Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen sarı-lacivertli takımın diğer yıldız stoperi Attila Szalai için de sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
26.07.2022 Fenerbahçe
Manchester United'da Ronaldo gelişmesi! Yüz yüze görüşme
Manchester United'da Ronaldo gelişmesi! Yüz yüze görüşme Manchester United'dan ayrılması gündemde yer alan Cristiano Ronaldo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
26.07.2022 Futbol
Adis Jahovic, Bodrumspor’a imza attı!
Adis Jahovic, Bodrumspor’a imza attı! Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Bodrumspor, tecrübeli forvet Adis Jahovic’i kadrosuna kattığını açıkladı.
25.07.2022 1.Lig
Manisa FK, Batuhan Kör'ü kiraladı
Manisa FK, Batuhan Kör'ü kiraladı Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK, Trabzonspor'un genç golcüsü Batuhan Kör'ü kadrosuna kattı.  
25.07.2022 Trabzonspor
Ersun Yanal'dan Adil Rami'nin iddialarına cevap!
Ersun Yanal'dan Adil Rami'nin iddialarına cevap! Fas asıllı Fransız savunma oyuncusu Adil Rami'nin bir programda söylediği sözlerin ardından Ersun Yanal sosyal medyadan cevap verdi.
26.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den İngiltere'ye bir yolcu daha! Görüşmeler resmen başladı
Fenerbahçe'den İngiltere'ye bir yolcu daha! Görüşmeler resmen başladı Şu ana kadar Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor, Willian Arao, Joshua King, Tiago Çukur ve Joao Pedro'yu renklerine bağlayan Sarı Lacivertlilerde bir ayrılık daha kapıda. Forma şansı azalan yıldız isim İngiltere'nin yolunu tutuyor.
26.07.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'ın orta saha transferi için tarih verdi ve ayrılıkları açıkladı: Bu senede kalırsa buna torpil derim!
Galatasaray'ın orta saha transferi için tarih verdi ve ayrılıkları açıkladı: Bu senede kalırsa buna torpil derim! Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların transfer gündemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
25.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de Kim Min Jae yerine olay transfer! Jesus kefil oldu
Fenerbahçe'de Kim Min Jae yerine olay transfer! Jesus kefil oldu Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Güney Koreli yıldız stoper Kim Min Jae'nin Napoli'ye transfer olması sonrası hem yerini doldurma zorunluluğu hem de ondan gelecek yaklaşık 20 milyon euroluk bonservis, sarı-lacivertli ekipteki transfer hareketliliğini arttırdı. Jesus'un kefil olduğu eski öğrencisi için Fenerbahçe transfer harekatını başlattı. İşte detaylar...
25.07.2022 Fenerbahçe
Adil Rami'den olay Ersun Yanal sözleri! 'Prim alamadığı için oynatmadı'
Adil Rami'den olay Ersun Yanal sözleri! 'Prim alamadığı için oynatmadı' Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Adil Rami, Fransa'da konuk olduğu bir programda çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Rami, Fenerbahçe'de oynadığı dönem teknik direktörü olan Ersun Yanal'ın kendisini prim alamadığı için oynatmadığını iddia etti. İşte detaylar...
25.07.2022 Fenerbahçe
Hulusi Belgü'den tepki! 'Pamela Anderson'un sevgilisini transfer ettiniz'
Hulusi Belgü'den tepki! 'Pamela Anderson'un sevgilisini transfer ettiniz' Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısında konuşan Hulusi Belgü yönetimin transfer politikalarını eleştirdi.
5.02.2022 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Rami, Troyes'da
Eski Fenerbahçeli Rami, Troyes'da Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Adil Rami, Ligue 1 ekiplerinden Troyes'a transfer oldu.
25.08.2021 Fransa Ligue 1
Pamela Anderson gerçekten özgürlüğüne kavuşacak mı?
Pamela Anderson gerçekten özgürlüğüne kavuşacak mı? 90'ların en ünlü yıldızlarından biri elbette Pamela Anderson'dı. 1989-2001 yılları arasında yayınlanan 'Sahil Güvenlik' dizisinin unutulmaz yıldızı Pamela Anderson son olarak özgürlüğünü ilan etmiş. İyi de neden ve nasıl?
2.02.2021 Ünlüler
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi Fenerbahçe Futbol Takımı, son 2,5 yılda yaptığı stoper transferleriyle dikkati çekti.
18.01.2021 Fenerbahçe
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Adil Rami ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.