Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum

Son dakika Adını Feriha Koydum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adını Feriha Koydum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adını Feriha Koydum haber sayfamızda...

Adını Feriha Koydum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 373 adını feriha koydum haberi bulunmuştur.
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2024 Cadde
'Birlikte ev işi yapmaktan bile keyif alıyoruz!'
'Birlikte ev işi yapmaktan bile keyif alıyoruz!' İş insanı eşi Buğra Toplusoy ve dört yaşındaki kızları Talia ile birlikte Amerika'da yaşayan Ceyda Ateş, "Önemli olan diğer yanını bulmak" dedi. Toplusoy ise tanıştıkları ilk gün uzun soluklu bir ilişki yaşayacaklarını anladığını söyledi.
30.03.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği!
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği! Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Cansu' karakterine hayat veren Sedef Şahin değişimiyle dikkat çekiyor. Yıllar içinde bambaşka birine dönüşen oyuncu, şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu.
13.02.2024 Cadde
ÇAĞATAY ULUSOY kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinin Dağhan'ı Çağatay Ulusoy kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri...
ÇAĞATAY ULUSOY kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinin Dağhan'ı Çağatay Ulusoy kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri... Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisi ile ekrana geliyor. Dizide Dağhan karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy'un hayatı, dizileri ve filmleri sevenleri tarafından araştırılanlar arasında. Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olmuş ve ardından ilk olarak Adını Feriha Koydum dizisi ile ekrana geliyor. Peki, Dağhan rolünü oynayan Çağatay Ulusoy kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik'
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik' Oyuncu Deniz Uğur, eşi Erdinç Gülener ve kızı Mina Influenza'ya yakalandı. Geceyi ailesi ile birlikte hastanede geçiren Deniz Uğur, sedye üzerinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
2.01.2024 Cadde
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı'
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı' Hazal Kaya'nın, 'Adını Feriha Koydum' dizisinde başrolü paylaştığı ve sonrasında yakın dost olduğu Çağatay Ulusoy'la hiç bilinmeyen bir anısı yıllar sonra ortaya çıktı. Güzel oyuncu, 2019'da oğlu Fikret Ali'ye dokuz aylık hamileyken evlerinde çıkan yangında yaşadığı korku dolu anları anlattı.
23.11.2023 Cadde
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz'
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz' İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun olani, son olarak 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmn de rol alan Deniz Uğur, sosyal medyada sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı.
20.11.2023 Cadde
'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!'
'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!' Kemal Ekmekçi ile 207 yılında evlenen Gizem Karaca, "Projem olmadığında İzmir'de, olduğunda İstanbul'dayım" dedi. 'Adını Feriha Koydum', 'Güzel Köylü', 'Kara Sevda' ve 'Alparslan: Büyük Selçuklu' gibi projelerde rol alan Karaca, oyunculuk kariyerine dair da dikkat çeken açıklamalar yaptı.
23.10.2023 Cadde
Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim!
Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim! Oyuncu Feyza Civelek önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Hatay depreminde 3 dayısını ve 50'den fazla arkadaşını kaybettiğini belirten oyuncu "Hatay'a gittim ve kendi evimi bile tanıyamadım" açıklamasında bulundu.
7.09.2023 Cadde
Sosyal medyada aşka geldi! Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle romantik pozlar
Sosyal medyada aşka geldi! Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle romantik pozlar Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı 'Cemile' karakteriyle hafızalarda yer edinen Pelin Ermiş, sevgilisi Deva Enes Külahçı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
26.06.2023 Cadde
Gizem Karaca, Bodrum'da! Tekne tatilinde keyifli anlar
Gizem Karaca, Bodrum'da! Tekne tatilinde keyifli anlar Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi (34) ile nikâh masasına oturmuş, evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve arkadaş gurubuyla çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
8.06.2023 Cadde
Hazal Kaya imaj tazeledi!
Hazal Kaya imaj tazeledi! 'Aşk-ı Memnu' ve 'Adını Feriha Koydum' gibi bir döneme damga vuran dizilerde kamera karşısına geçen Hazal Kaya, imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü ismin son hali hayranlarından tam not aldı.
31.05.2023 Cadde
Feyza Civelek'in acı günü!
Feyza Civelek'in acı günü! 'Adını Feriha Koydum' dizisinde hayat verdiği 'Lara' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Feyza Civelek (27), aldığı acı haberle yıkıldı. Genç oyuncunun "Elinde büyüdüm" dediği dedesi hayata veda etti.
19.04.2023 Cadde
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
26.03.2023 Cadde
Ahu Sungur isyan etti! 'Çürük çıkarsa kira geliri bitecek'
Ahu Sungur isyan etti! 'Çürük çıkarsa kira geliri bitecek' Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü Ahu Sungur, sosyal medya hesabından evlerini deprem riskine karşı denetlettirmeyen ev sahiplerine isyan etti. Karot aldırmak istemeyen ev sahiplerini hedef alan Sungur, dikkat çeken ifadeler kullandı.
3.03.2023 Cadde
Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı!
Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı! Geçtiğimiz sezon TRT1'de ekranlara gelen 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Gizem Karaca, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren bir video ile takipçilerinin karşısına çıkan 30 yaşındaki güzel, Instagram'da inanılmaz değişimini gözler önüne serdi.
8.10.2022 Cadde
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi!
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi! Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı söylenen ve geçtiğimiz günlerde bir partide yakınlaştıkları görülen Gigi Hadid, moda haftası nedeniyle bulunduğu Paris'te DiCaprio ile aynı otelde görüntülendi. Kısa aralıklarla otele giren ve gece neredeyse peş peşe otelden ayrılan ikili, aşk yaşadıkları iddialarını güçlendirdi.
4.10.2022 Cadde
Zayn Malik'ten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi!
Zayn Malik'ten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi! Bir süredir dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerdeiki yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Süper modelin paylaşımındaki Zayn Malik detayı ise dikkat çekmişti. Gigi'nin bu hareketi ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri yorumlarına sebep olsa da Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.
25.09.2022 Cadde
Leonardo DiCaprio ile aşk yaşadığı iddia edilen Gigi Hadid'den Zayn Malik hamlesi
Leonardo DiCaprio ile aşk yaşadığı iddia edilen Gigi Hadid'den Zayn Malik hamlesi Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı iddia edilen ve geçtiğimiz günlerde bir partide yakınlaştıkları görülen Gigi Hadid, iki yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınladı. Süper modelin paylaşımındaki Zayn Malik detayı ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
21.09.2022 Cadde
Feyza Civelek ekrana dönüyor
Feyza Civelek ekrana dönüyor 'Adını Feriha Koydum' dizisinde hayat verdiği 'Lara' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran genç oyuncu Feyza Civelek, önceki gün bir AVM'de görüntülendi.
9.09.2022 Cadde
Çağatay Ulusoy sette kaza geçirdi! Duygu Sarışın'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sette kaza geçirdi! Duygu Sarışın'dan açıklama geldi 'Adını Feriha Koydum', 'Medcezir' ve 'İçerde' gibi çok izlenen yapımlarda seyirci karşısına çıkan, şimdilerde 'Terzi' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. Yıllardır kendisi gibi oyuncu olan Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarışın, sette yaşanan kaza ve sevgilisinin sağlık durumu hakkında konuştu.
11.08.2022 Cadde
Çağatay Ulusoy ölümden döndü!
Çağatay Ulusoy ölümden döndü! Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde 'Terzi' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. 31 yaşındaki oyuncu, otomobilin üzerindeki kamera yerinden fırlayınca ölümden döndü.
8.08.2022 Cadde
Ceyda Ateş'ten eşi Buğra Toplusoy'a övgüler! 'Mükemmel baba'
Ceyda Ateş'ten eşi Buğra Toplusoy'a övgüler! 'Mükemmel baba' Son olarak 'Çocuk' adlı dizide rol alan Ceyda Ateş, iş insanı eşi Buğra Toplusoy evlendikten sonra Amerika'ya yerleşmişti. Geçtiğimiz aylarda iş görüşmeleri için İstanbul'a dönen güzel oyuncu, önceki gün eşiyle birlikte Akyaka'da görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Ateş, babalık sorusu üzerine eşine övgüler yağdırdı.
30.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Adını Feriha Koydum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.