Adnan Bali

Adnan Bali

Son dakika adnan bali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adnan bali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adnan bali haber sayfamızda...

Adnan Bali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 adnan bali haberi bulunmuştur.
‘Zor sürecin sonunda kazanıma odaklanalım’
‘Zor sürecin sonunda kazanıma odaklanalım’ Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, “İçinden geçtiğimiz zor sürecin sonunda da sahip olacağımız kazanımlara ve fırsatlara odaklanmalıyız. Önemli dönüşüm programları, muhasebe, yönetişim, iş modeli alt yapıları geliştirmeleri ekonominin çok hızlı gitmediği zamanlarda yapılır” dedi.
19.01.2024 Ekonomi
İş Bankası'ndan Cumhuriyet'in 100. yılına armağan: 'Bir banka, bir asır, üç müze'
İş Bankası'ndan Cumhuriyet'in 100. yılına armağan: 'Bir banka, bir asır, üç müze' Türkiye İş Bankası'nın uzun yıllar Beyoğlu Şubesi olarak hizmet veren, korunması gerekli kültür varlığı tescili bulunan tarihi bina Resim Heykel Müzesi'ne dönüştürülerek Cumhuriyetimizin 100. yaşında Türkiye İş Bankası'nın ülkemize armağanı olarak 29 Ekim'de kapılarını sanatseverlere açtı.
8.12.2023 Milliyet Executive
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi
Türkiye’nin ve İstanbul’un resmi Türkiye İş Bankası, 1940’lardan bu yana biriktirdiği 2 bin 700’ü aşkın eserden oluşan koleksiyonunu, İstiklal Caddesi’nde açtığı Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sergiliyor. Ücretsiz gezilebilecek müzede ilk olarak “Türk Resmini İzlemek” adlı geniş bir seçki ile “İstanbul’un Resmi”ni yansıtan geçici sergi yer alıyor.
28.11.2023 Advertorial
100. yıla en güzel armağan
100. yıla en güzel armağan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlandığı gün kapılarını açıyor. Türk resminin yolculuğunu hem anlaşılır hem de eğitici biçimde anlatan müze sanatseverleri bekliyor.
28.10.2023 Kültür Sanat
Sürdürülebilirlik için tarihe sahip çıkalım
Sürdürülebilirlik için tarihe sahip çıkalım Sürdürülebilirlik geçmişten geleceğe bir köprüdür. Eğer şirketler sürdürülebilirlik alanında bir şeyler yapmak istiyorlarsa bunun araçlarından biri de tarihe sahip çıkmaktır.
1.04.2022 Ekonomi
“İstiklal” sergisi İzmir’de
“İstiklal” sergisi İzmir’de “Büyük Zafer’in 100. Yılına Doğru İstiklal Sergisi”, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İş Bankası işbirliğinde İzmirlilerle buluşturuluyor. Kültürpark Atlas Pavyonu’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda açılacak olan İstiklal Sergisi, Ekim ayı süresince hafta içi 10.00 – 19.00, hafta sonu ise 11.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
1.10.2021 Kültür Sanat
Adnan Bali, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
Adnan Bali, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi Türkiye İş Bankası’nın Yönetim Kurulu toplantısında Adnan Bali'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesine, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.
2.04.2021 Uzmanpara
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi Türkiye İş Bankası’nın Yönetim Kurulu toplantısında Adnan Bali'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesine, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.
2.04.2021 Ekonomi
İş Bankası’nda yeni Genel Müdür ‘Aran’
İş Bankası’nda yeni Genel Müdür ‘Aran’ Son dakika haberlere göre, Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü’ne, bankanın genel müdür yardımcısı olan Hakan Aran’ın atanmasına karar verildi.
2.04.2021 Ekonomi
‘İlk adım, makro ekonomik istikrar’
‘İlk adım, makro ekonomik istikrar’ İş Bankası tarafından Dünya Gazetesi iş birliğiyle düzenlenen, İş’le Buluşmalar Toplantısı’nın 43’üncüsü, ‘Yeniden Şekillenen Dünyada Türkiye’yi Geleceğe Taşımak’ başlığıyla çevrimiçi gerçekleştirildi.
18.03.2021 Ekonomi
Bali: Türkiye’nin avantajı 4 çıpada
Bali: Türkiye’nin avantajı 4 çıpada Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, geçmişte Türkiye’ye önemli avantaj sağlayan 4 çıpadaki tahribatın tamir edilmesi gerektiğini söyledi. Bloomberg HT yayınında bankacılık ve ekonomi gündeminde öne çıkan konuları değerlendiren Bali, “Geçmişte bizi koruyan dört özelliğimiz vardı: Mali disiplin, AB tanımlı borç stokunun GSYH’ye oranının yönetilebilir olması, tek haneli enflasyon ve sağlam bankacılık sistemi. Bu dört unsurda oluşan bazı tahribatları tamir etmeliyiz. Çare budur” diye konuştu.
26.02.2021 Ekonomi
İş’te aktif büyüklük  593.9 milyar TL oldu
İş’te aktif büyüklük 593.9 milyar TL oldu Türkiye İş Bankası, 2020 yıl sonu itibarıyla, aktif büyüklüğünü 2019 yıl sonuna göre yüzde 26.9 artırarak 593.9 milyar TL’ye yükseltti ve “Türkiye’nin en büyük özel bankası” unvanını sürdürdü.
22.02.2021 Ekonomi
İş Bankası'ndan 6,8 milyar lira net kar
İş Bankası'ndan 6,8 milyar lira net kar Türkiye İş Bankası 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde etti.
9.02.2021 Uzmanpara
Türkiye İş Bankası'ndan 6,8 milyar lira net kar
Türkiye İş Bankası'ndan 6,8 milyar lira net kar Türkiye İş Bankası 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde etti. Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka, 2020 yılsonu itibarıyla aktif büyüklüğünü 2019 yılsonuna göre yüzde 26,9 oranında artırarak 593,9 milyar TL’ye yükseltti ve "Türkiye’nin en büyük özel bankası" unvanını sürdürdü.
8.02.2021 Ekonomi
İş’te bayrak değişimi
İş’te bayrak değişimi İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, mart sonunda görevi bırakıyor. Bankacılıktaki dijital dönüşüme dikkat çeken Adnan Bali’nin yerine Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran gelecek.
7.01.2021 Ekonomi
Adnan Bali mart sonunda görevini bırakacak
Adnan Bali mart sonunda görevini bırakacak İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 1 Nisan 2011'den bu yana büyük bir gururla ve mutlulukla, onurla sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini mart ayı sonlarında yapılacak olan Genel Kurul tarihi itibarıyla bırakacağını belirterek, "O tarihe kadar da Genel Müdürlük görevime devam edeceğim. Genel Kurul irade gösterirse İş Bankası'nda Yönetim Kurulu'nda görev yapmaya devam edeceğim." dedi.
6.01.2021 Uzmanpara
Son dakika: Adnan Bali açıkladı! Bırakıyor...
Son dakika: Adnan Bali açıkladı! Bırakıyor... İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 1 Nisan 2011'den bu yana büyük bir gururla ve mutlulukla, onurla sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini mart ayı sonlarında yapılacak olan Genel Kurul tarihi itibarıyla bırakacağını belirterek, "O tarihe kadar da Genel Müdürlük görevime devam edeceğim. Genel Kurul irade gösterirse İş Bankası'nda Yönetim Kurulu'nda görev yapmaya devam edeceğim." dedi.
6.01.2021 Ekonomi
Türkiye ekonomisinin temel sermayesi güven
Türkiye ekonomisinin temel sermayesi güven Adnan Bali, “Petrol gibi doğal kaynağı, yeterli sermayesi, tasarruf fazlası olmayan bir ülke dış kaynak kullanmak zorunda. Dış kaynak için güven duyulan bir taraf olunmalı” dedi
21.12.2020 Ekonomi
İş’ten 9 ayda 5.2 milyar TL kâr
İş’ten 9 ayda 5.2 milyar TL kâr Türkiye İş Bankası, Eylül 2020 itibarıyla, aktif büyüklüğünü 2019 yıl sonuna göre yüzde 27.6 oranında artırarak 597.2 milyar TL’ye yükseltti. ‘Türkiye’nin en büyük özel bankası’ unvanını koruyan banka, yılın ilk 9 ayında, 5.2 milyar TL düzeyinde net kâr elde etti. Dönem sonu itibarıyla sermaye yeterlilik oranı yüzde 20 seviyesinde gerçekleşen İş Bankası’nın özkaynak büyüklüğü ise 64.7 milyar TL düzeyinde oluştu.
8.11.2020 Ekonomi
Borsa gongu Şişecam birleşmesi için çaldı
Borsa gongu Şişecam birleşmesi için çaldı Cam sanayinin yanı sıra soda ve krom bileşiklerini kapsayan kimyasallar alanında küresel bir oyuncu olan Şişecam, Türkiye sermaye piyasalarında bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük birleşme işlemini tamamladı. Birleşme işleminin tamamlanmasının ardından Şişecam’ın yeni ortaklık yapısı için Borsa İstanbul’da gong töreni düzenlendi.
6.10.2020 Ekonomi
'Dur kalk bankası değil, sürekliliğin bankasıyız'
'Dur kalk bankası değil, sürekliliğin bankasıyız' İş Bankası’nın, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlığının sembolü olduğunu belirten Genel Müdür Adnan Bali, “Pusulamızdan şaşmadan aynı ruhla yürüyoruz. İş Bankası dur kalk bankası değil, sürekliliğin adıdır” dedi.
26.08.2020 Ekonomi
Halk sağlığı için iş birliği yaptılar
Halk sağlığı için iş birliği yaptılar İş Bankası ve Koç Üniversitesi, toplum sağlığı alanında Türkiye’nin bilimsel ve akademik faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla yeni bir iş birliğine imza atıyor.
12.08.2020 Ekonomi
Workup’ta girişimlere online mezuniyet
Workup’ta girişimlere online mezuniyet İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 6. dönem girişimleri mezun oldu. Pandemi nedeniyle www.workupdemoday.ist üzerinden online olarak yapılan Demo Day etkinliğine melek yatırımcılar, girişim sermayesi şirketleri, hızlandırma ve kuluçka programlarının yöneticileri ile İş Bankası ve iştiraklerinin üst düzey yöneticileri katıldı.
4.07.2020 Ekonomi
İhracatçıya özel kredi paketi
İhracatçıya özel kredi paketi Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İş Bankası ile ihracatçılara avantajlı bir destek paketi sunmak üzere iş birliği protokolü imzaladı.
25.06.2020 Ekonomi
TİM Başkanı: İhracatta ciddi bir artış yakaladık
TİM Başkanı: İhracatta ciddi bir artış yakaladık Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, "Bugün itibarıyla haziran ayının 23'üncü gününe kadar olan ihracatımız, 9,1 milyar dolara ulaşarak yüzde 34,3 gibi ciddi bir artış yakaladı. Haziran ayı sonunda ülkemize yakışır bir ihracat rakamı açıklayacağız." dedi.
24.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Bali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.