Anne ve oğlu aynı otomobilde can verdi
Anne ve oğlu aynı otomobilde can verdi Bursa'da blok mermer yüklü tırla çarpışan otomobildeki anne ve oğlu araç içerisinde sıkışıp hayatını kaybetti.
30.06.2022 Gündem
Kartal’da kayınpeder cinayeti! Damadını öldürdü
Kartal’da kayınpeder cinayeti! Damadını öldürdü İstanbul Kartal’da geçtiğimiz aylarda kayınpederi tarafından öldürülen Adnan Yılmaz'ın bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
24.06.2020 Gündem
Çocuğunu görme için eski kayınpederinin evine gitti, öldürüldü!
Çocuğunu görme için eski kayınpederinin evine gitti, öldürüldü! Kartal’da boşandığı eşi ve ailesi tarafından iddiaya göre çocuğu kendisine gösterilmeyen Adnan Yılmaz, çocuğun görmek için eski kayınpederinin evine gidince aralarında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada kayınpeder, eski damadını bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan Yılmaz, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Acılı aile, Yılmaz’ın başka insanlara umut olabilmesi için organlarını bağışlarken, eski damadının ölümüne sebep olan kayınpederin ise tutuklandığı öğrenildi.
11.02.2020 Gündem
45 engelli birey denizle buluştu
45 engelli birey denizle buluştu AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı, 45 engelli vatandaş ve ailelerini denizle buluşturdu.
31.08.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri