Adrian

Adrian

Son dakika Adrian haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adrian gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adrian haber sayfamızda...

Adrian

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.121 adrian haberi bulunmuştur.
‘Helal’ yayında
‘Helal’ yayında Cem Adrian hayranlarının heyecanla beklediği ‘Helal’ şarkısı, bugün dijital platformlardaki yerini aldı.
12.04.2024 Cadde
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
8.04.2024 Futbol
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
5.04.2024 Futbol
Plaklar tükendi
Plaklar tükendi Cem Adrian’ın, Türk sanat müziğinin hafızalara yer edinmiş eserlerini seslendirdiği albümü ‘Solmayan Şarkılar’ın plakları hızlı bir şekilde tükendi.
31.03.2024 Cadde
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
Sakura ağaçları İstanbul’da çiçekleniyor
Sakura ağaçları İstanbul’da çiçekleniyor Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yılında “Sakura Festivali”, 2 Nisan’da Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
26.03.2024 Kültür Sanat
İngiliz Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu kaptı
İngiliz Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu kaptı İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu transfer etti.
24.03.2024 Ekonomi
Hatay’ı anlattılar
Hatay’ı anlattılar Umut Harbeli ve Cem Adrian, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok etkilenen şehir olan Hatay’ı anlatan ‘Şehir’ şarkısına düet yaptı.
6.02.2024 Cadde
Venedik’in kadın ressamları
Venedik’in kadın ressamları Venedik Bienali’nde bu yıl Türk sanatçıların eserleri öne çıkıyor.
5.02.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe'ye yeni Szymanski! İsmail Kartal onay verdi
Fenerbahçe'ye yeni Szymanski! İsmail Kartal onay verdi Miguel Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin orta saha transferinde gündemine sürpriz bir ismi aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Sebastian Szymasnki'nin vatandaşını takipte olduğu aktarıldı.
31.01.2024 Fenerbahçe
UBS ve Credit Suisse'nin fon payları azaldı
UBS ve Credit Suisse'nin fon payları azaldı UBS ve Credit Suisse'nin birleşme sonrası İsviçre fon pazarında payları azaldı.
29.01.2024 Uzmanpara
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Cadde
Türkülere devam
Türkülere devam Cem Adrian, türkü yorumları albümü ‘Seçkiler Essentials 4/CEM’le sevenlerine sürpriz yaptı.
26.01.2024 Cadde
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında Ceyhan ve Fatma Olten’in kurduğu Olten Filarmoni Orkestrası, 10 yıldır yurt içi ve yurt dışında pek çok konser verdi. Orkestra şimdi de Hollanda’ya gidiyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
Teoman: Ben fırlamayım
Teoman: Ben fırlamayım Teoman önceki gün Bebek’teki Lucca adlı mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.
14.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı Dünya üzerinden en çok konuşulan dil hiç şüphesiz İngilizce’dir. Küresel dil olan İngilizce başta Amerika olmak üzere İngiltere, Yeni Zelanda ve İskoçya gibi ülkelerin de resmi dilidir. İngilizce öğrenme aşamasında olan kişilerin ders veya metin yazımı için kendilerine İngilizce takma ad seçmeleri gerekebilir. Anne veya baba adayları kız veya erkek bebeklerine İngilizce isim vermek isteyebilir. İngilizce’de erkek ve kadınlar için birbirinden güzel isimler bulunur. Bazılarının Türkçe karşılığı benzerken bazılarının anlamı farklıdır. En güzel yabancı erkek-kadın isimleri ve Türkçe karşılığı için “İngilizce İsimler ve Anlamları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Cem Adrian ile tanışma anısını anlattı.
18.12.2023 Cadde
Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi
Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi Global Espor Federasyonu’nun Yönetim Kurulu, Riyad’ta toplandı. Yapılan olağan genel kurul sonucunda, Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu Yönetim Kurulu’na oy birliği ile seçildi.
15.12.2023 Diğer
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu Geçtiğimiz günlerde rakibine yumruk atan yıldız basketbolcu Draymond Green'in cezası belli oldu. İşte detaylar...
14.12.2023 NBA
Yılbaşı krizi!
Yılbaşı krizi! Şarkıcıların, yılbaşı gecesi için astronomik rakamlar talep etmesi, Türkiye’deki birçok otel ve mekanı zor duruma soktu. Eğer ünlü isimler istediği rakamda indirime gitmezse, birçoğu 2024’ü evinde karşılayacak.
4.12.2023 Cadde
Galası yapıldı
Galası yapıldı Cemre Baysel ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı ‘Aşk Filmi’nin galası, önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’de yapıldı.
2.12.2023 Cadde
Duygusal anlar yaşatacak
Duygusal anlar yaşatacak Cemre Baysel ve İlhan Şen’i beyazperdede buluşturan ‘Aşk Filmi’nin afişi ve fragmanı yayınlandı.
24.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Adrian ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.